Follow my blog with Bloglovin

Mat, bubbel-AW & nya solglasögon

Snapshots från veckan hittills:

 

I måndags tog jag inga bilder alls. Så vi börjar här, i tisdag, när jag och Hannah var och fixade ärenden på Väla och passade på att äta. Räksallad <333

 

Här kommer ännu mer mat! I onsdags lunchade jag med Sara och Lina. Man får alltid ett gulligt torn när man äter på Mezo. Tror detta var premiär på uteservering för min del i år. Eller nä? När var det? Sjukt att det inte ens känns speciellt längre. Efter förra sommaren tror jag att jag lever i ett tropiskt land.

 

Och när vi ändå är inne på vad jag ätit tydligen kan jag visa fikan efter maten också. Vi gick till Ginger och jag beställde en lakritsboll och en golden milk. Drycken var så sjukt himla stark att jag inte ens lyckades dricka upp. De gick crazy med ingefäran minst sagt. Vågar nog inte beställa igen.

 

Sen spanade jag i antika bokhandlar och sådär. Tycker det är så mysigt när det luktar mögel och gammalt. Vet inte alls varför, men känner mig liksom trygg.

 

Det var så fint väder den dagen, jag var rastlös och F var inte hemma, så jag gick hem till Hannah på AW. Finns det något bättre än iskallt bubbel och spontant balkonghäng? I think not. Fick sol på mina vit-blåa armar och allt. Woho.

 

Sen sjöng vi lite karaoke. Haha bara älskar att jag fått mina vänner till att göra sånt med mig. Vad det är kul alltså! Håller fast vid att jag tror att man blir en bättre människa av karaoke. Man bjuder på sig själv, visar sig lite sårbar och tar inte allt så blodigt seriöst. Mer karaoke till folket!

 

Hannah tog bild på mig när jag sjöng. Haha kolla så koncentrerad å gulli. Hon sa att hon skulle posta den på Instagram och lät mig skriva en caption. Blev den här. Sen tog hon min telefon och skrev femtioelva kommentarer från mitt konto…. Lol. Kände oss som 14.

 

Igår när jag var nyduschad, hade precis varit och fixat naglarna och köpte med mig en sallad hem. Selfie på det ja.

 

Har börjat få tillbaka mina lockar! De försvann nästan efter Ola Plex-behandlingen. Håret blev mindre frizzigt, mindre volymigt och då försvann även lockarna. Tyckte behandlingen var bra i övrigt, men var lite besviken över det. Men nu börjar lejonmanen komma tillbaka!

 

Inte helt, men på god väg.

 

Sist men inte minst, mina nya solisar! Detta är min absoluta favoritmodell från Ray-Ban. Clubmaster heter modellen. Jag valde vanligt “grönaktigt” standardglas med brunmelerade bågar. Älskar dem! Redo för sommar nu!

 

83 gillar

Kommentarer (17)

 • Elin

  |

  Vart ligger bokhandeln? ? Bor i Helsingborg men har aldrig sett den förr..

  Svara

  • Egoina

   |

   På Drottninggatan. Typ mitt emot Etoile! ?

   Svara

 • Annie

  |

  Åh mezo!!!! Pluggade och bodde i HBG i 3 år och mezo var mitt bästa häng i hela stan. Så mysigt, gott och trevligt ju. Och deras uteservering…. och good-looking klientel hehe. Gud, saknar det!!!

  Svara

 • Hanna

  |

  Jag drömde om dig inatt. Jag drömde att vi var bästa vänner och var på Liseberg typ helt själva, ingen kö någonstans (varken till åkattraktioner eller till ställen där vi drack sjuka mängder alkohol) jag har nog aldrig skrattat så mkt i en dröm som denna. Pretty please bli min vän på riktigt!!! // Hanna, snart 34 år ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha omg så kul! Vilken dröm ? Jaa så kul vi skulle ha!

   Svara

  • Jenny

   |

   Och jag drömde också om dig inatt (inte Hanna då men tyckte det passade under hennes kommentar ?)! Men min dröm var inte lika kul. Jag drömde att jag var hemma hos din familj i Norge (de var en grupp människor och i drömmen visste jag att de var din familj men de såg inte ut som de gör på riktigt) och att de inte åt smör men hade ett paket i kylen som jag kunde ta av. Sedan skulle jag göra en macka med marmelad och brer mackan i en evighet. Märker dock efteråt att det inte är marmelad utan nån sorts rödbetsröra. Blev så besviken… Det sista jag minns är att jag går in i köket igen och där står F i mörkret och håller på med sin mobil. Vet inte hur jag ska tolka den drömmen ?

   Ps. Tror att F hade långt ljust hår i drömmen ?

   Svara

   • Egoina

    |

    ???

    Svara

 • Robert

  |

  Ja, nu verkar håret vara på g igen. Vi får nog passa oss. 😉 Haha, en annan “kan inte sjunga” i vilket fall som helst så det är nog bäst att hålla sig ifrån karaoke. 😉

  Svara

 • Agnes

  |

  Gratulerer med dagen!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Detsamma ???

   Svara

 • Ellen

  |

  Besviken på att lockarna försvann? Du har ju inte det naturligt så ofta, men magiskt fina dina naturliga lockar är! Du borde verkligen ha det så oftare. ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack ?

   Svara

 • Sandra

  |

  Läste någonstans (kanske på reddit i r/curlyhair) att det är för mycket protein i olaplex för lockigt hår och det är därför det blir mindre lockigt. Oklart men har sen dess inte vågat göra en olaplex-behandling..

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaha! Det förklarar saken! ?

   Svara

 • Sara

  |

  Älskar ditt hår och dendär seriösa bilden i hissen ? du ser så cool ut! Och ÄR naturligtvis?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tack ?

   Svara

 • Karro

  |

  Åh vilka fina naglar!? (det lilla man ser hehe) kan man få se närbild??

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv