Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Alltså jag känner mig helt tom efter dagens GoT-avsnitt. Det är nästan värre än Red Wedding. Blev helt matt och min mage känns precis som när man precis fått dåliga besked. Som när man shottat en 6:a tequila bara sådär. Upp och ner in och ut. Det är obegripligt att det är över nästa vecka. Jag kanske skulle ta och läsa böckerna? Det känns dock inte som att jag skulle tycka om att läsa fantasy. Jag trodde visserligen inte att jag skulle tycka om en fantasy-serie heller. Men tydligen.

Ja, nog om Game of Thrones. Zzzzz säger alla som inte kollar. Ny vecka och det känns bra! Var så ledsen förra veckan, så hoppas på att vara gladare nu. Har kompisdejter inplanerade och på lördag är det ju ESC-finalen. Det brukar vara kul. Annat som händer är att jag ska fota ett samarbete, fixa naglarna och beställa tavlor min till tavelvägg. Jag och F har lyckats med att enas om några motiv(!). Plötsligt händer det. På tal om materiell lycka fick han ett par solglasögon av mig i födelsedagspresent som han fick välja ut och beställa igår. Jag slog till och köpte ett par till mig själv också. Jag har aldrig haft ”fin-solglasögon” utan köper på kedjorna, eller lägger några hundralappar max eftersom jag ändrar smak hela tiden och tycker om att ha många att byta på. Men nu så! Får komma ihåg att vara lite försiktig och inte ha dem i håret eller löst i väskan hela tiden ?

 

80 gillar

Kommentarer (14)

 • Jackie

  |

  Det finns inget efter GoT. Vilken serie ska nånsin matcha den? Det är slutet på serietittande efter nästa vecka. Eller ja, den 4e juli börjar Stranger things. Men ändå. GoT höjde ribban för högt. Dracarys på den.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag vet ?

   Svara

 • Emma

  |

  Hej!
  Jag kanske bara har missat något men bor ni ihop nu? Eller varför ska ni enas om ”din” tavelvägg? Haha känner mig lite förvirrad ? Kul att det verkar funkar för er igen iaf!

  Svara

 • Annika

  |

  Jag håller med… fy fan vilket avsnitt!
  Kände mig arg typ hela avsnittet..
  Ska bli väldigt intressant att se hur det slutar.

  Svara

 • Hannah

  |

  Alltså, jag känner bara what efter GOT. Detta var ju SÅ OTROLIGT VÄNTAT. Jag har sagt att Khaleesi kommer gå mad queen ända sedan hon brände säljarna av Unsullied till döds i typ.. säsong 3?

  Finner mycket humor i de som döpt sina döttrar till Khaleesi innan man visste hur serien slutade, hehe :’)

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja denna säsong har varit ganska förutsägbar ? Hahaha ?

   Svara

 • Nathalie

  |

  Åh vad jag önskar att jag gillade GoT när jag läser om alla som hyllar den, men nej. Jag har försökt flera gånger. Blev du fast från början eller krävdes det några avsnitt? Jag tycker den är otroligt seg det jag har sett ?
  Kul med nya solglajjor! Jag kör bara på de billigaste jag hittar och är tokful i alla ? Kram ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag tror det tog en hel säsong faktiskt ? Hade väldigt lite att göra den sommaren. Haha! Du är knappast ful i allt ??

   Svara

  • Lisa

   |

   Samma här haha. Jag gillar den inte alls och har försökt många gånger men fastnar inte över huvud taget. Men så är det ju ibland!

   Svara

   • Jackie

    |

    Lisa, jag tycker genuint synd om dig. ??

    Svara

    • Lisa

     |

     Det får du gärna göra ? Jag kommer säkerligen se den om några år om jag känner för det men nu faller den inte mig i smaken alls. Jag är inte så förtjust i alla övernaturliga serier (förutom True Blood) så håller mig till mörka hackers som Mr Robot istället ?

     Svara

  • J

   |

   Alla jag känner och jag tycker första säsongen är dålig. Helt ärligt så hade dom nog ingen stor budget och var nog aldrig meningen att det skulle bli så stort haha. Men tar man sig igenom första och andra så blir den jättebra sen!

   Svara

 • ab

  |

  Visste inte om jag skulle gilla böckerna så testade den första och den var bättre än förväntat så köpte boxed set men de blir ju längre och segare. Tror att allt eftersom författare blir mer framgångsrik så blir det svårare för redaktörer att våga säga åt dem att stryka saker och/eller författaren ignorerar kritiken.

  Känns som serien lägger upp så att Tyrion får styra till slut även om inte som monark.

  Svara

 • Vanessa

  |

  Jag kände också ba va? Funderar på att bojkotta sista avsnittet och tjura. Det är så uppenbart att författaren inte är med och skriver längre, avsnitten känns hafsigt och stressigt. Som ett jävla tre kronor slut. Mvh väldigt bitter som älskar got och har taggat sista säsongen sen förra slutade

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv