Follow my blog with Bloglovin

Laddad inför finalen

 

Alltså mysfaktorn här just nu!

Jag har laddat upp med cola, linsbågar och Marabou salta mandlar i väntan på finalen av Paradise hotel. Jag älskar mitt tv-liv just nu. Jag har något att se fram emot varje vecka. GoT, PH och Bonusfamiljen. Fast nu kommer allt snart ta slut. Men äh, får väl hitta nytt att följa. Fattar ni att jag knappt såg någon serie alls förra året? Vad gjorde jag ens med all min tid.

I alla fall. Jag är fett ledsen idag, men försöker treat myself och bli på bättre humör. Jag och F har varit så duktiga med garderoben och är nu mer än halvvägs. Nu ska bara dörrarna på plats, lådor och hyllor ska in, en sladd till lampan ska dras och sen ska vi lägga nya lister. Sen så! Jag har även lånat hem en borrmaskin av mamma och tänkte ge mig på lite tavelhyllor imorgon. Är på riktigt fix-humör för tiden. Wish me luck.

Men nu PH!!! Vem hejar ni på? Jag hejar på HK och Jesper tror jag. Men bryr mig inte särskilt. Vill bara se om någon kastar kulan. Hehe. Min favorit i hela säsongen är Fredric otippat nog. Han var ju så söt och så rolig. Såg ni när han höll för öronen? Orkar inte! Sen gillar jag Emma också såklart. Vem har varit er favorit?

 

68 gillar

Kommentarer (19)

 • Emilia

  |

  Åh!! Om du gillar PH måste du kolla på de danska och norska versionerna också ju, de är mycket bättre än den svenska ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja lätt! Rekommenderar du någon speciell säsong?

   Svara

   • Emilia

    |

    Alltså Norge säsong 8 och 10 är de absolut bästa och kan ärligt talat inte välja mellan de danska, men säsong 12 och 14 är snäppet bättre än de andra! ?

    Svara

    • Egoina

     |

     Tack ?

     Svara

 • Alma

  |

  På något sätt hejade jag på Arvid(?!) tycker han var så härlig.. men tycker det avslutades helt rätt!! ??

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag med fram tills hur han betedde sig efter sin ”otrohet”. Men alltså reaktionen efter och hans ”ångest” kändes så utstuderad, manipulativ och falsk. Som att han visste precis vad han skulle säga, men att han inte egentligen menar det. Läskigt! Men det är bara min tolkning. Hoppas jag har fel och hoppas verkligen han är snäll mot Bella nu.

   Svara

   • Pauline

    |

    Håller med, men tyckte han var sån genom hela säsongen. Känns så jäkla utstuderad och manipulativ.

    Den jag hejade på vann, yay!

    Svara

   • Hanna

    |

    Exakt min tolkning av hans reaktion! Han kändes så himla “teater”. Hejade också på honom för att han verkligen spelade, men efter den händelsen och framförallt den spelade reaktionen känns han bara obehaglig.

    Svara

    • Egoina

     |

     Ja men eller hur!! Skönt att det inte bara var jag. Då när han stod och pratade med sig själv i spegeln till exempel? Orkar inte! ?

     Svara

   • Alma

    |

    Håller helt med!! Du måste googla på fågeln i Nicke och molle. Han är så extremt lik?

    Svara

    • Egoina

     |

     ??

     Svara

 • Robert

  |

  Inte kollat, men det såg smarrigt ut där ändå. 😉

  Svara

 • Amanda

  |

  Åh, så ledsen att ph är slut för den här gången! Jag har hejat på Emma, Arvid och Haidar ?

  Svara

 • Ellen

  |

  Måste förstöra din seriepepp. Bonusfamiljen säsong 3 slutade förra veckan ? Faast du kanske inte sett alla avsnitt, lyllo dig om så är fallet!! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja jag vet. Såg sista häromdagen ?

   Svara

 • N

  |

  Hoppas din dag var bättre idag och att du känner dig lite bättre.

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Martina

  |

  Enkelstöten är en värdig efterträdare till Bonusfamiljen om du inte sett den, säsong 2 började på “gammel-tv” igår, har väl funnits att streama ett tag. Lotta Tejle och Sissela Kyle är fantastiska! Jag är inte jätteförtjust i själva storyn alla gånger, men de har så många roliga repliker och är så underbara!
  Håller för övrigt med Emilia om Paradise hotel Norge o Danmark! Tycker Sverige brukar ha jobbigare deltagare, känns lite mer som “vanligt folk” i grannländerna.

  Svara

 • E

  |

  Du är den första (och kanske enda?) jag hört som har Fredric som favorit? Hahaha! Otippat! Mina favoriter var Markus, Emma och konstigt nog Arvid (gillar dock inte hans vidriga, manipulativa beteende mot Bella. Både i programmet och efter om jag får säga så…)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv