Follow my blog with Bloglovin

När vi överraskade Ida med 30-års fest

Idag fyller Ida 30! Woho! Men vi skruvar tillbaka tiden till i lördags när hennes sambo Niklas hade planerat en surprise-fest för henne som jag och några andra kompisar hjälpte honom med.

 

Jag fick uppdraget att lura iväg henne så att Niklas fick tid att styra upp festen. Jag googlade “event Malmö 4 maj” och hittade Vegovision som är Djurens Rätts mässa för djurvänliga val. Det ska vi gå på bestämde jag!

 

Lögnen på plats. Jag körde influencer-kortet. Haha.

Så jobbigt det har varit att ljuga för henne alltså. Jag har dragit lögner, hittat på saker och t.ex. mött upp hennes kille innan jobbet. Jag har även sms:at med honom nästan dagligen och vänt min telefon upp och ner ifall att han skulle skriva något när hon kommit fram till mitt skrivbord. Haha.

 

I alla fall. Här är vi på mässan. Titta så lurad <3333

 

Jag ba “ta bild på mig till bloggen”. Haha.

Mässan var faktiskt awesome. Vi hade så kul! Och fick smaka så mycket goda grejer. Åt den godaste falafeln i mitt liv exempelvis. Köpte med mig granatäppelmarmelad och svingoda rawbars hem.

 

Ida köpte chips med smak av salt lakrits. Älskade dessa! Så weird, men ändå så goda.

 

När vi kände oss klara gick vi till Lilla torg för att dricka drinkar. Hugo och Aperol Spritz jatack.

 

Och en till. Hehe. Solen tittade fram och det var sååå skönt att sitta där.

Vi pratade om vad vi skulle göra härnäst och Ida bjöd hem mig på Aperol hemma hos henne. Jag pustade ut då jag ännu inte hade en plan för hur jag skulle lyckas följa med henne hem utan att det blev genomskinligt. Jag tänkte att jag skulle ta bussen efter henne när vi skiljdes åt, men nu slapp jag alltså det. “Vi åker hem till dig då”, sa jag. Men plötsligt ville Ida strosa i stan och kika på presenter. Kan vi inte göra det en annan dag, tyckte jag med vetskapen att alla hennes vänner satt och väntade i ett tält på hennes innergård…………

Till slut fick jag med henne till bussen, meddelade Niklas om vilken buss vi skulle ta och när vi var på väg sms:ade han att hon skulle komma ut på innergården för att han hade hittat en blomma han ville visa oss. (Han är alltså trädgårdsingenjör, så det är en helt normal grej för honom att skriva. Haha).

 

Men där väntade istället partytält, grillfest och Idas kompisar och familj!! SURPRISEEEEEEEEEEEEEE! Hon blev så rörd! Det var så fint!

 

Niklas hade fixat tipsrunda om Ida och jag hade fixat 89-quiz.

 

Sen åt vi hamburgare, skålade med Aperol och hade det nice.

Tills det blev allvar och min lek drog igång : ))) Men den kan jag berätta om i ett annat inlägg.

 

Är så ytterligt tacksam att denna person är min vän. Att just hon blev min kollega är bland det bästa som hänt.

 

Och är så så glad att hon har en kille som Niklas som gör något såhär fint.

HIPP HIPP HURRA! SKÅL I BERSÅ!

 

176 gillar

Kommentarer (9)

 • Robert

  |

  Stort GRATTIS till Ida(g)! 😉 Är hennes efternamn vanligt där nere, haha? Känner till(känner var väl en viss överdrift) en person till med samma efternamn från de där trakterna. 😛

  Svara

 • Agnes

  |

  Åh! Hur ändrar man färgen i message? kanske är lite efter hehe

  Svara

  • Egoina

   |

   Finns i inställningar ?

   Svara

 • ab

  |

  Vad är svaret på fråga 2?

  Svara

 • Hanna

  |

  Hej Regina! Såg dig och Ida på vegomässan och blev ärligt talat exalterad haha? tänkte först gå fram och hälsa, men sen tänkte jag att du umgås med en kompis under din fritid, och att det kanske är opassande och jobbigt för dig och de du umgås med om jag ska gå fram och prata. Eller hur känner du inför såna situationer? Hoppas det framkom vad jag menade?

  Svara

  • Egoina

   |

   Förstår hur du menar, men det hade bara varit trevligt. Nästa gång ??

   Svara

 • Nathalie

  |

  Åh kan du inte lägga ut 89-quizet? 🙂 hehe behöver inspo till min 30årsfest…

  Svara

  • Egoina

   |

   Mejla mig så skickar jag ?

   Svara

   • Nathalie

    |

    Ok ska göra det, tack! 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv