Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Maj är ett enda stort kalas för mig. Jag är bjuden på minst(!) ett typ av firande varenda helg hela månaden. Det lugnar inte ner sig förrän i augusti. Helt galet ju. Gör inget annat än att köpa presenter, planera lekar och äta tårta ? Har till och med behövt tacka nej till saker för att jag inte hinner med.

Förutom att mitt liv är ett kalas är jag lite ledsen idag. En viktig grej gick inte så bra som jag hoppats. Men men bättre lycka nästa gång osv.

Just nu i skrivande stund har vi precis ätit omelett och ska snart skruva ihop den andra delen av garderoben. Den där garderoben alltså. Never ending story. Ju mer vi skjuter upp, desto svårare blir det att bli klar. Men nu så. Heja heja.

 

96 gillar

Kommentarer (8)

 • Clara

  |

  Tycker alltid att maj är stressigt! Dels är det många som fyller år, det är mycket som ska göras klart innan semestern och när man gick i gymnasiet/grundskolan så var det baler, studenten, avslutningar etc. Det brukar även vara varmt, så folk vill umgås, gå på AW osv. Haha nu känns det som att jag klagar när det händer roliga saker.. men ni kanske ändå kan relatera.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha nej känner samma! ? Hade varit bättre att sprida ut det över året ?

   Svara

 • Robert

  |

  Heja, heja! Missar en buss kommer snart en ny, som ordspråket säger. Mvh /Kanske snarare är en vardagssanning egentligen än ett ordspråk

  Svara

 • Bella

  |

  Vad lyxigt med så mycket kalas och roliga grejer :D! Hoppas det som gick dåligt inte tynger ner dina dagar allt för mycket <3

  Svara

 • Sara

  |

  Jag fyller år i maj! 🙂

  Ibland går vissa saker inte som man tänkt sig. Men det gör samtidigt att man uppskattar ännu mer när det går bra. Hoppas att det känns bättre snart!

  Svara

 • hemliz

  |

  Tycker det är så fint och viktigt att du visar din mänskliga sida. Du berättar både när du är glad och erkänner när du är ledsen eller känner negativa känslor. Det får andra att känna att det är okej att inte vara på topp alltid, och man vet ju hur farligt det är att förtränga sina negativa känslor för att man tror att man behöver vara glad hela tiden för att man tror att andra är det utifrån deras sociala medier.

  Men i själva verket finns det ingen som är på topp konstans, och de sociala medier som ser ut så, de är inte lika autentiska som du och delar bara med sig av sina toppar vilket leder till en ond cirkel. Men du bryter den!

  <3<3<3

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • iaos

  |

  se

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv