Follow my blog with Bloglovin

6 bilder från veckan som gått

Har varit så seg idag. Det blev överraskningsfest igår och vi hade så kul! Lyckades lura Ida som blev glad ❤️

Mer om det imorgon. Här kommer 6 bilder från min telefon från veckan som gått:

 

Har varit på Ikea och köpt hyllor och passade på att äta.

Älskar denna rätt. Den påminner mig om en rätt vi brukade få i skolan när jag var liten. Känner mig plötsligt 8 år gammal när jag äter. Berättade det för F som sa att jag berättar det varje gång vi är på Ikea ?

 

Har träffat min fina mamma på fika! Hon fixade naglarna, sen fönstershoppade vi fina saker och mamma köpte tre liter tvål som hon trodde var body lotion ?

 

En kväll såg himlen ut som början på valfri skräckfilm. Så mys. Jag gillar dystert väder så mycket mer än fint väder. Vet inte varför? Känns typ uppmuntrande att vädret är ledsnare än jag är. Känns som ett hån när solen skiner och håller på.

 

Annat som hänt utanför fönstret är att jag fått en ny kompis på taket. Denna gulliga duva hänger och dricker vatten i stuprännan då och då.

Om det inte hade varit sjukt taskigt mot grannarna hade jag gärna satt ut mat till fåglarna och så. Tycker det är så mysigt när de härjar utanför fönstret.

 

Igår lurade jag med mig Ida på ett vegan-event som egentligen var täckmantel för något annat. Hihi så kul!! Mer om det imorgon som sagt. Iaf. Köpte granatäppelmarmelad på mässan. Så sjukt gott!

Vi fick smaka det vid ett stånd och jag utbrast ”åh detta hade varit supergott på ost”, sen mindes jag plötsligt att det var en vegansk mässa… Kändes som att jag svor i kyrkan ? Skämdes och köpte en burk.

 

133 gillar

Kommentarer (22)

 • Kattis

  |

  Även om du menade animalisk ost så finns det ju veganost och veganerna som eventuellt hörde gjorde nog kopplingen dit 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha kan ju hoppas. Har dock själv aldrig smakat vegansk ost som varit god ?

   Svara

   • Kattis

    |

    Är man vegan ett tag så ändras ju smakpreferenserna en del. Samma gäller ju typ all kosthållning. Ta någon som äter LCHF t.ex. – dom kan säga saker som “det smakar som vanligt bröd!”… Det gör kanske det i deras mun men inte för någon annan. Haha.

    Svara

 • Jenny

  |

  Vegansk ost menade du ju såklart, det var underförstått ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Robert

  |

  Vilken fin bild på din mamma och så smarrigt. Blev jag sugen på fisk också. 😉 😛

  Svara

 • Hanna

  |

  Vi får fortfarande sån mat i skolan. En av frökens favoriter ?

  Svara

 • Mila

  |

  Jag och en vän åt på veganrestaurang i helgen och skrattade en de åt att deras köttsubstitut hetter “seitan”. Med engelskt uttal blir det ju satan. 😛 Usch dåligt humor, förlåt, bara kom att tänka på det!
  Jag äääälskar regn och åska och mörka moln när man är hemma och dricker té och läser böcker… Mmm. 🙂

  Svara

 • Annie

  |

  Åh din fina mamma! <3 Funderade direkt – spelade ni luffarschacket?

  Svara

 • Amanda

  |

  Blir snudd på provocerad av att du kallar duvan gullig, haha! Har haft alldeles för närgångna skogsduvor vid mina tre senaste lägenheter i staaan. Vad gör ni här, flyg till skogs och HUHUA där ni hör hemma! Och låt koltrastarna sjunga fint ifred… Ok jag blev ändå lite triggered här märker jag.

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

   • Olivia

    |

    Relaterar såå mycket! Har kämpat så för att bli av med duvorna som skiter ner vår balkong. Blir innerligt förbannad när jag hör dom hua (hur beskriver man fågelljud?) och hade blivit ännu mer förbannad om jag fick veta att de blev matade av grannarna haha.

    Mvh också triggered

    Svara

 • Elisa

  |

  Alltså, din mamma är så vacker, med eller utan hårsvall! Håller alla tummar å tår för att hon blir helt frisk .

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Danielas Dagbok

  |

  ”Känns typ uppmuntrande att vädret är ledsnare än jag är. Känns som ett hån när solen skiner och håller på.”

  Okej, DU SATTE NYSS ORD PÅ DET JAG KÄNT TYP HELA LIVET 😀 😀 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, skönt att inte vara ensam! ?

   Svara

  • Linnea

   |

   HAHA en till här som håller med! Älskar när hösten kommer. Alla andra bara ”åh vi går mot mörkare tider…” och själv känner jag att jag går mot ljusare tider ?

   Svara

   • Sofie

    |

    Jag gillar också dystert väder, dels för det är så lite folk ute så man får gå sina hundpromenader ifred och dels för att man inte behöver ha “skuldkänslor” för att man slappar på soffan 😉

    Svara

 • mia

  |

  Jag matat fåglarna flera år bor i grönområde och bv. Tills en elak granne klagade. Och han bor en bra bit ifrån mej. Inte kul. Älskar ju mina fåglar och sen när dom får ungar. Nu går jag upp i skogen och hoppas få dom med mej.

  Svara

 • Michelle

  |

  Åh jag älskar också när det är dystert väder. Jag och min sambo springer glatt till fönstret när det regnar och bara njuter ?.

  Svara

 • Ninnie

  |

  Din mamma är så jäkla snygg!

  Svara

 • Hanna

  |

  Vilken fin tröja din mamma hade ? Orange kan verkligen vara allt från en gräslig, till en superhärlig färg!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv