Follow my blog with Bloglovin

Min 30-års surprise

Som ni vet brukar jag och mitt Helsingborg-gäng fira varandra med överraskningsdag när vi fyller (fyllde!) 30. I lördags var det min tur!

Jag och F vaknade ganska tidigt och åt frukost. Sen sa han att vi skulle gå en promenad i skogen. Tyckte detta var en mycket märklig aktivitet bara sådär och anade lite oråd, men följde snällt med.

 

Det visade sig att vi inte alls skulle till någon skog. Vi skulle åka båt! Och den ena vännen efter den andra dök upp och ropade grattis.

 

l Helsingör bytte vi till tåg mot Köpenhamn. Det stod Kastrup flygplats på min biljett så jag tänkte att vi kan ju hamna precis var som helst…

 

Men hamnade i Köpenhamn! I en stadsdel de kallade ”köttdistriktet” eller liknande : O

 

Det var dags för lunch!

 

Vi gick till Mother där de hade hyrt in ett liveband och allt!

Nä skoja. Bandet var där ändå.

 

Det var italiensk buffé och sååååååååååååå gott. Bästa pizzan jag ätit kanske. Älskade verkligen Mother. Ni måste dit!

 

Sen var det dags att gå till nästa stopp. Vi skulle åka båt!

 

Och dricka bubbel igen ofc. Vad annars.

 

Köpenhamn är verkligen vackert och en perfekt åka-båt-stad. Vi hyrde båt på Go Boat som har elbåtar man kör själv. Emelie som väntar bebis fick vara kapten.

 

Efter båtåkandet var det dags för ännu en aktivitet: Tivoli!

Vi gick runt, drack öl och åt churros.

 

Och lät killarna möta tjejerna i en 5-kamp. Som David fullkomligt krossade btw. Tror han var bäst av alla i exakt allt. Så störig.

 

Dagsfylla är ju kanske det roligaste i världen. Obs alkoholromantisering bränn mig på bål.

 

Öl OCH sen skjuta på grejer dessutom???

 

Sen åkte vi karuseller för småbarn…

 

…och jag cashade in alla mynt vi (=David) vunnit mot två gulliga gosedjur. Raffe och Lionna heter de om någon undrar.

 

När vi kände oss nöjda med Tivoli-besöket avslutades dagen med middag på Madklubben.

Vill ni se allt jag åt? Okej!

 

Sparrissoppa.

 

Kyckling med något och något.

 

Och vit chokladmousse ?

Sen åkte vi tillbaka till Helsingborg igen mätta och nöjda ✌?

 

Stort tack till detta gäng för en fin dag! ? Vill fylla 30 igen ?

 

194 gillar

Kommentarer (14)

 • Mikaela

  |

  Gud vilka härliga vänner! ?

  Svara

 • Jenkan

  |

  Vilken underbar dag, och vilka underbara vänner ni har! ❤️ Jag har två underbara barn tillsammans med min älskade man – de är det bästa som har hänt mig! Våra vänner börjar också få barn, så det blir allt svårare att ses… (6 barn under två år ?). Så en liten, liten del av mig längtar tillbaka till tiden innan vi alla fick barn och kunde ha en liknande dag. Min man fyller 30 nästa vecka och vi ska ha kalaset kl. 10-12 på söndag, för det passar alla barnfamiljer bäst. Superkul, absolut. Men i smyg längtar jag tillbaka till dagsfylla ?

  Svara

 • Bella

  |

  Vilken fin dag dom hade styrt upp åt dig?! Vilka fina vänner du har?

  Svara

 • Anneli

  |

  Okej, jag är en superbekväm människan så du måste bara förklara en sak 😉
  Hur löste du detta med att vara oförberedd? Hade du hunnit fixa dig? Fick du med dig handväska med viktiga saker? Är livrädd för sånt, att någon rövar bort en och så har man typ myskläder och är osminkad haha

  Svara

  • Mila

   |

   Samma här!! Och hade de försökt fota mig osminkad så hade jag nog mördat dem 😛

   Svara

 • Mli

  |

  Trodde din sparrissoppa var beasås och hann tänka ”nog för att hon gillar sås, meeen ?”, haha!!

  Nåt helt annat – Gardasjön!!! Jag ska dit i september, och ska spendera någon dag i Venedig först. Har sååån noja över att ta sig däremellan. Hur kollade ni upp tåg i förväg (även om det inte var från just Venedig)? Fattar som att det bara finns två tågstationer vid Garda? Finns det då typ taxibilar väntandes där eller hur tar man sig vidare? Vi har tänkt bo i Malcesine helst, möjligtvis Sirmione… sån ångest att det inte ska gå att ta sig emellan och att man blir strandad någonstans ?

  Svara

 • Nathalie

  |

  Så fint! Själv var jag LIVRÄDD när jag fyllde 30 att någon skulle komma med en överraskning då jag hatar sånt. Jag vill ha tid att förbereda mig och sånt där tråkigt. Det visade sig sen dock att ingen knappt skrev grattis ens och då kom jag på mig själv med att bli lite ledsen. Så dubbelt med sånt där!
  Kram ❤️

  Svara

 • anonym

  |

  Jag vill absolut till Danmark för jag tycker danskarna verkar så glada och öppna. Och det gillar jag. Vad gosedjuren var söta.

  Svara

 • ab

  |

  Saknar churrosbild.

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! Hade aldrig fixat sådana överraskningar men det är inte relevant i sammanhanget. 😉

  Svara

 • Vanessa

  |

  Vilken sjukt värdig dag! ???

  Svara

  • Egoina

   |

   Plötsligt händer det ?

   Svara

 • marika

  |

  åååh kul att jag har vart på båda restorna, mother har verkligen de godaste pizzorna ever!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv