Follow my blog with Bloglovin

8 bilder: måndag -> fredag

Detta inlägg var menat att skrivas och komma upp igår, men jag blev visst bortrövad under dagen(!), så det får komma upp idag istället ?

8 bilder från min måndag -> fredag:

 

Fick med mig denna tavla hem från Norge. Det är en av mina favorittavlor som min farmor gjort. Visst är den fantastisk? Den matchar ju inte in helt inredningsmässigt, men tänker att jag borde ha den i min walk in closet för att inspirera framtida klädval ??‍♀️

 

Liten hamburgerpaus i jobbandet. Kände mig som Sandra Beijer när jag åt den här.

 

Min förening har anordnat rensning, så vi har fått ställa allt vi inte vill ha på gården så tar de hand om det. Så bra initiativ. Jag hade massa grejer jag behövde bli av med så det passade bra.

Tyckte detta var så fint. Jag har knappt träffat mina grannar, men i samband med detta har jag pratat med flera av dem. Folk har gett saker till varandra och hjälpt till att bära och göra fint i varandras förråd. F fick ett par simfötter, haha.

 

Är besatt av denna frukost just nu. Svart te med smak av blåbär & grädde, surdegsknäckebröd med prästost och äpple med jordnötssmör och lavasalt. Kolla hur perfekt osten passar till knäckebrödet btw.

 

Den lyxigaste vardagspausen jag vet är att köpa smoothie och sätta mig här.

 

I fredags skulle vi på ”nätverksträff” efter jobbet. På vägen dit berättade jag för F vilka företag jag var intresserad av som han skulle hålla utkik efter, och peppade mig själv för att prata med folk. Sen kommer vi dit och det är tydligen en megastor nattklubb med DJ, cirkusdansade och allt?? Blev så förvånad. Trodde jag skulle mingla och få nytt jobb, men nähäpp det var all in.

 

Vi kände oss som 100 år gamla när vi plötsligt hamnade i en nattklubbsmiljö bara sådär utan förvarning. Men var tappra och svepte ett glas vin och dansade lite. Ny upplevelse att göra det 18.00.

Sen blev det lördag och F sa att vi ”skulle gå en promenad” och plötsligt var vi i Köpenhamn. Lol. Mer om det sen.

 

108 gillar

Kommentarer (5)

 • Kajsa

  |

  Vilken sort tar du från naked juicebar? Jag älskar deras berry booster-juice så jag vågar aldrig testa nåt nytt ? Otrolig utsikt, Helsingborg är så mysigt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tar alltid den med choklad och mango, älskar den 😀

   Svara

 • Robert

  |

  Ser ut som det vanliga promenadstråket på juice-bilden… Smoothien ser rätt enorm ut, haha. 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Vart kommer de fina assietterna ifrån? 🙂

  Svara

 • Lotta

  |

  Tavlan matchar väl inredningen i högsta grad? Ha den på väggen, färg behövs…

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv