Follow my blog with Bloglovin

M&M’s bröllop

Hej på er denna tråkiga onsdagskväll. Nu ska vi gå på bröllop!

 

Klockan 14.00 i söndags var det vigsel mellan min kusin Mathias och hans Malin.

Alltså Malin så vacker och hennes klänning var en DRÖM. Det brast för mig totalt när hon gick mot honom och han började gråta. Fick höra sen att det inte var första gången de sågs den dagen, utan de hade träffats tidigare och tagit bilder. Då hade han börjat störtblöda näsblod när han såg henne för första gången i klänningen och blött ner hela sin slips som han fick åka hem och byta. Haha. Så mycket känslor. Åh kärlek <333

 

De sa ja <3

 

Mellan vigseln och middagen minglade vi runt, drack öl och mimosa och åt tilltugg.

 

Hade förresten köpt ett mörkblått linne att ha under min klänning, men glömde det på torkstället hemma. Så irriterande! Tur jag hade med mig ett svart.

 

Någon timme senare fick vi gå in och alltså jag tappade nästan andan så fint! Vilket jobb de lagt ner på dekoration och ljusslingor. Så så fint.

 

Det var så roligt när min fasters man höll tal (Mathias pappa) och sa att han suttit i vardagsrummet dagen innan och plötsligt insett att alla hans prydnadssaker var borta? ”Nu förstår jag”, sa han. Hela min fasters vardagsrum fanns i lokalen : ))

 

Vi fick sätta oss och sedan åt vi en grillbuffé med extra allt. F åt tre sådana tallrikar ?? Skojar inte.

Sen var det tal efter tal och det märks att mina släktingar går på bröllop ofta för alla tal var verkligen bra och underhållande. Skrattade så att jag fick kramp i magen. Undrar om Malin hade ångrat sig om hon fått höra alla dessa historier om Mathias innan. Men nu är det för sent. Hehe.

 

Baren öppnade.

 

Det fanns massa goda drinkar varav några jag misstänker att de hittat på själva (t.ex. redbull vodka med chili i, så god!). Jag valde strawberry daiquiri såklart.

 

Första dansen!

 

Och sedan fylldes dansgolvet.

 

Kvällen varvades sedan med lekar, polaroidbilder och aktiviteter.

 

Grillning av marshmallows…

 

…och kakbuffé! Jag tyckte detta var så smart. Den som ville fick bidra med att baka något. Är väl ingen som gillar bröllopstårta ändå?

 

Sen drog festen igång på riktigt med glowsticks och fullt ös på dansgolvet.

 

Vi dansade non-stop till klockan 02.00 och somnade sedan på två sekunder när vi lade huvudet på kudden.

Så fin dag! Tack M&M för att vi fick dela den med er! ?

 

180 gillar

Kommentarer (25)

 • L

  |

  Hej! Jag undrar hur jehovas vittnen (de du känner alltså) ser på alkohol? Jag känner många pingstvänner och på deras bröllop serveras oftast ingen alkohol alls. Och i mitt huvud är jehovas extremreligiösa och skulle aldrig röra alkohol ? upplys mig!

  Svara

  • Egoina

   |

   Man ska inte missbruka alkohol, men det är ok att dricka. Så har jag uppfattat det iaf 🙂

   Svara

 • K

  |

  Var var detta fina bröllop?

  Svara

  • Egoina

   |

   Carlberg gård i Moss ☺️

   Svara

 • Karolina

  |

  Men herreguuud vad FINT❤️ Malin! Wow! Och vädret, lokalen, stämningen (som jag inte vet något om haha men jag misstänker fantastisk!) Har befunnit mig på massa norska tillställningar där tal framförs och alltså, börjar tro att det är en grej att norskar är grymma på att just hålla tal! Varma människor liksom!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ❤️

   Svara

 • Bella

  |

  Oj vad fina dom var och lokalen också! Vilken härlig dag/kväll ni ser ut att ha haft?måste dock säga att våran bröllopstårta var stört god hehe alla frågade vart vi hade köpt den

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja jag personligen gillar bröllopstårta ? Men fått uppfattningen att folk generellt inte gillar tårta ? Men ni kanske hade en extra god ?

   Svara

 • Hannah

  |

  Så otroligt fint bröllop! Såg så mysigt ut 🙂 Men jag måste brasklappa och säga att vår bröllopstårta faktiskt var fantastisk! Champagnecurd, passionsfruktscurd, jordgubbsmousse och vitchokladganache – flera som sagt att det var den godaste tårta de ätit 🙂 + att den var snygg och fotovänlig hehe

  Svara

  • Egoina

   |

   Låter såå gott ?

   Svara

 • Caroline

  |

  På tal om bröllop.
  Min kusin skulle gifta sig, och skulle då ha knytkalas. Alla gäster fick en maträtt tilldelad sig.
  De hade även önskelista i en butik, så de förväntade sig presenter utöver att gästerna stod för maten.
  Lite väl girigt, eller?

  Svara

  • ida

   |

   Låter snarare som att de gärna ville dela sin stora dag med många men inte hade råd. Då är det jättebra att alla tar med sig vars en maträtt. Alla kan delta men brudparet behöver inte ta banklån.

   Presenten är frivillig och du ska aldrig känna dig tvingad att köpa en present till någon. Min kompis gifte sig och de önskade kontanter till bröllopsresa.
   Jag var utfattig och sjukskriven så de fick ett fotoalbum för 50 kr från mig. Jag var stolt över min present och de tackade så hjärtligt.

   Svara

  • Josefin

   |

   Är väl inte girigt, knytis är ju en superbra idé och man förväntas väl alltid köpa en bröllopspresent och då är det ju toppen med en önskelista så det inte köps fler av samma sak osv.

   Svara

  • Mila

   |

   Otroligt snålt! Jag hade struntat i att gå om jag fick en sådan inbjudan, känns som en skymf.

   Svara

  • ab

   |

   Knytkalas hade funkat beroende på hur nära relation paret har till gästerna och hur man lägger fram det (gärna ett samtal och inte bara en order/beställning på att infinna sig med lasagne) men där tänker jag att man får styra lite med att be någon ta med huvudrätt eller efterrätt t.ex. alternativt be dem att meddela vad de tänker ta med sig så att alla inte tar med samma sak men inte just att kräva en specifik maträtt.

   Svara

 • Sandra

  |

  Woooow vad vackert. Så många fina detaljer i både klänningen och lokalen. Det ser ut som ett drömbröllop ???♥️

  Svara

 • ab

  |

  Kände mig trög när jag fattade att det var brudens far och inte din kusin i första bilden. Imponerad att din fasters man ändå märkte att prydnadssaker hade försvunnit, tror vissa hade reagerat först när TV:n eller soffan försvann.

  Svara

 • ida

  |

  Jag kom att tänka på en sak angående hennes näsblod. Jag har en kompis som aldrig blöder näsblod förutom när hon är gravid! Näsblodet rinner också alltid på förmiddagen på henne.
  Bruden kanske också är gravid 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Kanske var otydlig, men det var han som blödde näsblod, inte hon. Och att hon skulle vara gravid då är omöjligt, hehe.. ?

   Svara

 • Rebecca Söderström

  |

  Äh men alltså drömbröllop! Typ fööööööör jävla bra för att vara sant så fint! Grattis till kusinen och hans fru 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Robert

  |

  Hej! Så mycket smarrigheter det var där då. Jättefina bilder! 🙂

  Svara

 • Marielle

  |

  Åååh vad bruden är vacker! Precis sådär vill jag också se ut när jag gifter mig. Hur gammal är Malin, hon ser så ung ut?

  Svara

 • anonym

  |

  Men vad fint. Underbar klänning. Jag varit med och hjälpt tre kompisar att ordna deras bröllop och det är mycket jobb men så kul. Gillar också att det finns mycket mat. Kram.

  Svara

 • Mikaela

  |

  Haha vaddå M&Ms bröllop, det var ju när jag gifte mig med min Mattias tänkte jag först! ?? Men så fint och vilket par, fest och allt! Vad roligt! Nu måste jag styra upp att någon nära mig gifter sig snart!! ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv