Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Klant-dag

Har en så dålig dag. Ont i kroppen, trött och orolig. Allt går fel. Glömde att jag hade F’s nycklar i min väska och fick vända hem igen imorse, spillde kaffe över en back med bananer, skulle skruva i en glödlampa, men den krossades i min hand och jag blödde ner lampskärmen osv. Typisk klant-dag.

Gjorde det enda rätta och parkerade mig i sängen när jag kom hem.

 

Det ropades från köket. Blev serverad pasta med tomatsås och dagen blev lite bättre : ))

…detta skrev jag för tre timmar sedan. Tanken var att lägga mig tidigt, men fastnade visst i soffan.
Nu så. Godnatt! Hoppas på mindre klantig dag imorgon.

 

93 gillar

Kommentarer (4)

 • Robert

  |

  Efter regnet kommer solsken som det heter(kan det inte bli snö efter regn?). Smarrigt, förresten. 😉

  Svara

 • Lisa

  |

  Hoppas du mår bättre snart ❤❤❤

  Svara

 • Jen

  |

  Hej Egoina,

  Du verkar alltid så smart när det kommer till relationsfrågor, så här kommer min fråga 🙂

  Jag har just träffat en uuuunderbar kille. Han är så snäll, rolig, trevlig, snygg osv. Och det pirrar i kroppen och jag tänker på honom konstant osv. Men min rationella sida går som alltid in… Han både röker och snusar och jag hatar det mest av allt! Dessutom tränar han inte och jag tränar väldigt mycket. Blir så rädd för att det ska bli ett stort problem. Jag hatar nikotin i sig, men gillar ju honom. Men vill absolut inte vara någon som styr över någon annan. Mitt ex rökte och det bråkade vi massor över tyvärr. 🙁 hur gör man?

  Svara

  • Mila

   |

   Om jag får smyga in ett litet råd (32 år, haft flera relationer) så tycker jag du ska sätta dig och diskutera detta med killen du dejtar. Fråga hur han själv ser på rökning och snusande, om han planerar att sluta inom några år, hur motiverad han är att sluta? Idag är det ändå ganska självklart att man en dag lägger ner iaf rökningen, för vem vill vara 50 och bolma under köksfläkten med gula fingrar liksom? Så ta upp det och förhör dig om hans tankar kring sina fula ovanor.
   Jag tycker att det är klokt av dig att också vara rationell och inte bara gå på känsla. Sanningen är ju att nyförälskelsen inte kommer vara för evigt (max 1,5 år tydligen enl. studier) och då måste man passa ihop på andra sätt. Har ni väldigt olika intressen och livsstil kan det ju uppstå svårigheter. När pirret är borta, tror du att det kommer störa dig att han moffar chips och öl i soffan varje helg medan du springer maraton eller toughestlopp? Kommer du störa dig på snusdosor i kylen? M.m… Kärlek och känslor är enormt stora men man måste kunna få ihop en vardag tror jag faktiskt.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv