Follow my blog with Bloglovin

Batterierna är laddade

Alltsåååå vilken dag vi hade igår!

 

Badade med havet som utsikt.

 

Och pussades!

 

Sedan bubblade vi och bastade tills vi blev russin.

Vi bodde på Støtvig hotell och är SÅ nöjda. Hotellet var över förväntan. Mer om det sen. Vilken bra idé att ha spa-dag inför ett bröllop. Är så utvilad och pepp!

Just i detta nu är vi på bröllop! Häng gärna med på story! Hoppas vi har kul ?

 

96 gillar

Kommentarer (7)

 • Lovisa

  |

  Wow vad vacker du är!

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Bella

  |

  Det ser underbart ut?

  Svara

 • Robert

  |

  Ser lagom ”jobbigt” ut det där. 😉

  Svara

 • Sanna

  |

  Vad härligt ni ser ut att ha det, ni är så värda lite lyx <3

  Fråga dock som inte har någonting med inlägget att göra, men jag ser dig och de fantastiska personer som kommenterar på din blogg som mina hudvårdsexperter, så; brukar ni tvätta ansiktet med vatten som del i era skönhetsrutiner? För jag har alltid börjat, och avslutat, min dag med att skölja av ansiktet med vatten innan jag sätter på mig diverse krämer. Jag har alltid trott att alla gör så, men det verkar som att så inte är fallet när jag ser olika skönhetsvideos. Alla kör direkt på krämer och masker, som de sedan torkar bort endast med små handdukar istället för att skölja av det. Hur gör ni egentligen? Själv känner jag mig inte riktigt ren i ansiktet om jag inte tvättar det med vatten, men jag vet inte om det tar bort vissa effekter från de olika maskerna/krämerna?

  Svara

 • sise

  |

  Hej Regina, jättefin baddräkt, jag undrar vart man kan få tag på den? <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Den är från Lindex ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv