På väg

Vi är på väg! Tidsoptimist 1 och tidsoptimist 2 kom iväg två timmar senare än tänkt, hehe. Men det gör inte så mycket då det tydligen inte tar så lång tid att köra som jag trodde. Jag brukar ju åka buss och utgick från det, men bussen kör inte lika fort och stannar på flera ställen.

Ikväll ska vi på minneshögtiden i Rikets sal. Det är en högtid till minne av Jesus död, lite som nattvarden skulle man kunna säga. Med den stora skillnaden att de som dricker av vinet är en av de 144.000 som ska regera i himlen tillsammans med Jesus. Det är alltså en big deal om någon gör det. Var alltid så nervös att någon skulle missförstå detta när jag var liten 😅 Okej, lång utläggning här. Detta är i alla fall typ den enda högtiden min familj har så jag brukar tycka det är trevligt att följa med.

Planen för helgen ser ut såhär:

Fredag: Vi är framme vid 17.00. Då ska vi hänga med familjen, äta lasagne och gå på minneshögtiden ikväll.

Lördag: Hänga med familjen och sen blir det spa för mig och F! Har tagit med en flaska bubbel till oss, så vi ska bubbla i dubbel bemärkelse.

Söndag: BRÖLLOP!

Måndag: Hänga med familjen och sen köra hem igen.

Jag har socialt detoxat mig hela veckan för att orka. Haha. Ha en mysig påskhelg!! Vi hörs under helgen 🐣

 

Obligatorisk bilselfie 🚗

 

98 gillar

Comments (30)

 • Krista

  |

  Har aldrig riktigt fattat det där, är det typ att om man går fram och dricker så är det som att man säger att man är from som fan och förtjänar att hamna bland de 144000? Lite högfärdigt alltså..?

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha ja typ 😅 Nej men det är nog mer ett ”kall” man får där och då. Tror inte egentligen att någon vill, man vill ju helst leva i paradiset. Vinet skickas runt som jag minns det. Men jag får se ikväll 🤗

   Reply

 • Terese

  |

  Otroligt snygg färg på ditt hår just nu!
  Hoppas ni får en härlig helg 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack 😘

   Reply

 • Malin

  |

  Waaah ditt hår är SÅ fint!!!

  Reply

  • Egoina

   |

   😍😘

   Reply

 • Emma

  |

  VAD är det för magiskt silverschampo du använder som gör ditt hår så jäkla perfekt ”kallt”? 😄 Har provat typ 200 schampon och samtliga ”askiga” revlon-nyanser.
  Glad påsk! 🐥💛🐥

  Reply

  • Egoina

   |

   Fudge! Hade i fudge clean blonde i typ 20 min igår 👌🏼 Tack btw! 😘

   Reply

 • anonym

  |

  Tycker inte om Jehovas vittnen. Hur dom behandlar folk som hoppar av. Svenska kyrkan är bra. Deras konstiga regler nä. Rätt att dom blivit kritiserade. Jovisst många är snälla människor men inte hon som plockade av min pappa hans pengar och sedan svek honom när han låg för döden. Vilken hemsk människa och att då kalla sig kristen. Så fel.

  Reply

  • Mila

   |

   Jehovas vittnen är individer precis som alla andra människor. Det finns rötägg och superfina personer och allt däremellan även i denna grupp.

   Reply

 • Sarah

  |

  Hade ingen aning om att din familj var Jehovas vittnen! Googlade och såg att du redan svarat på en del frågor om det men hoppas du orkar svara på några till för vissa av mina fördomar om dem verkar inte alls gå ihop med er situation.
  1. Man hör ju om så många som måste kapa banden med släktingar om de inte är Jehovas vittnen. Varför är det inte så med din familj, eller tror de att du är Jehovas/hoppas på att du ska bli?
  2. Som Jehovas får man väl varken ta emot blod eller mediciner, men du har väl familjemedlemmar som fått mediciner? Finns det undantag?

  Reply

  • Susanna

   |

   Jag tror jag kan svara på första frågan. Som jag förstått det så gäller det bara personer som gått med “på riktigt”. Om en person är född in i en familj som är med i Jehovas vittnen och sen väljer att inte (med risk för att använda fel ord) konfirmera sig, så är det ingen som tar avstånd.

   Det är svaret jag fick av en vän vars partner är född in i familj som är vittnen, men som inte själv är det.

   Hoppas du fattar vad jag menar

   Reply

  • Mila

   |

   En av mina bästa vänner är JV så jag svara och bespara Egoina tid. 😀
   1. JV ska kapa banden med alla som valt att döpa sig som vittne (detta görs av tonåringar och vuxna, inte barndop alltså). Egoina har aldrig varit aktivt vittne, aldrig döpt sig, så de behöver inte kapa banden med henne.
   2. Man får ej ta emot blod men det är fritt fram att ta emot mediciner och behandlingar. Igen så gäller detta bara döpta vittnen.

   Reply

   • Sarah

    |

    Okej då förstår jag. Tack! 🙂

    Reply

 • Sara

  |

  Åh, vad spännande! Bara så du vet så heter det “Jesu död”, eftersom Jesus blir “Jesu” i genitiv 🙂 Kul att komma i väg till Norge!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack! Har aldrig fattat det 🙈

   Reply

 • U

  |

  Ha en fin helg, så fina ni är! 🤗😘

  Reply

  • Egoina

   |

   😘

   Reply

   • Betina

    |

    Hahaha du har sosialt-detoxa 😂😂

    Reply

    • Egoina

     |

     Haha JAA må jo det. Allerede sliten 😅🤪

     Reply

 • Bella

  |

  Hoppas ni får en underbar Norge-tripp☺!

  Reply

 • Emelie Eriksson

  |

  Hej!
  Jag har precis startat min blogg där jag skriver om vår kamp om att överleva sorgen efter att ha förlorat vårt barn. Jag ska skriva om min vardag, träning, böcker och mina djur samtidigt som jag ska skriva reflektioner kring vårt sorgearbete och strävan efter att ha vår familj i framtiden. Hoppas på något sätt att jag kan vara till stöd för personer som är liknande situationer som oss! Kram

  Reply

 • Robert

  |

  Detsamma! Minns inte exakt hur du avslutade inlägget men hoppas “Detsamma!” passar ihop med avslutningen. 😉

  Reply

 • Zinedine Zidane

  |

  det jag stör mig på egentligen är att du inte tagit bort alla dina inlägg ännu som du lovade att göra.

  alla inlägg om mig. det är frustreande. när man söker på dig på googlr så hittar man oxå mig. det borde inte vara politiskt korrekt eller?. vi är inte gifta, vi har inget förhållande.

  så varför dyker dessa google sökningar upp. jo pga dina gamla inlägg.

  ja vet inte om du vill ha en kram eller en puss bara ta bort såna gamla inlägg.

  ja vet inte regina, ja e ingen internet expert, men väl bara söka på mitt namn och radera typ.

  du skrev vi hade en deal en gång, skriv inget till dig på ett år, så tar du bort allt om mig. minns du det? ok im gonna hold you to that. skriv vi har en deal så har vi det. föressten säg 6 månader

  6 månader then we have a deal.

  ja e ledsen och förbannad regina bara bli referad som en kriminell när jag inte har gjort nånting. orkar inte me denna skiten längre! ja vet inte hur många år sen det va

  ändå blir jag hemsökt av dina inlägg du har gjort som säger ja e kriminell.

  orkar inte mer .

  Reply

  • N

   |

   Du har betett dig som en idiot och stalker och nu får du stå ditt kast, att bli uthängd. Så går det.

   Reply

  • Camilla

   |

   Hej Anders Uhrbom!

   Reply

 • Zinedine Zidane

  |

  du är sjuk i huvudet regina på riktigt.

  jag menar det.

  du påstod att jag hotade att döda dig osv, det va rena jävla lögner från sin sida.

  det sa du tom i en radio intervjuv men dom regigerade dig, för det fanns inga bevis för det

  du hittade på grejer så det skulle låta mer friendly for you.

  lev me det du är en lögnare,

  ja bara trött på dig.

  du säger ja inte kan lämna dig i fred men dina jävla inlägg handlar ju om mig. så det e du som inte kan lämna mig i fred. du skiter ju i att ta bort dom.

  du vet säkert vart jag bor,dina fans vet säkert vart jag bor, go ahead make my day.

  Reply

  • Kari

   |

   Nämen är det inte Anders Uhrbom som kommenterar IGEN? Känns säkert bra för dig att ha hittat ett sätt att trakassera Regina på som i ditt huvud säkert är “legalt”. Allt annat du har gjort och skrivit är säkert också helt okej för dig i och med att du inte kan ta att det du gör syns på nätet.

   Du är ett vidrigt äckel. För din dotters skull hoppas jag hon aldrig får veta vilket avskum du är.

   Först försökte jag ursäkta ditt beteende med att du säkert har extrem låg iq – och det måste ju vara rätt, men jag har kommit fram till att inte ens en som är komplett idiot beter sig som du gör.

   Reply

  • F

   |

   Lämna denna blogg Anders Uhrbom och kom aldrig tillbaka. Du och dina kommentarer är inte välkomna här.

   Reply

 • Lia

  |

  Hej!
  Alltså håååret! 😍
  Vad använder du för schampo och balsam? Tror nämligen att jag har typ exakt samma hårtyp som dig. Men jag hittar aldrig rätt i shampodjungeln…! Vill också att mitt ska se ut sådär.

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv