5 gånger påsk

Tänkte göra en summering på hur jag firat påsk de senaste åren, men insåg att jag ju inte direkt brukar fira påsk. Men ibland har jag gjort det och ibland har jag varit med om andra påskrelaterade saker. Vi kikar på 5 påskiga händelser i mitt liv:

 

2012 intervjuade jag Takida som ville måla på mig istället för påskägg. Minns att färgen satt som berget och var jättesvår att få bort. Men värt det ändå, det fick mig att slappna av eftersom jag var så himla nervös.

 

2013 plingade det på dörren och jag fick ett jättestort påskägg med massa nice saker i av mamma (haha till och med surkål). Mamma tycker att jag har mini-födelsedag på påskafton eftersom det var påskafton dagen jag föddes.

 

2015 hade jag och Johannes påskäggs-jakt med hans syskonbarn. SÅ kul. Måste göra det med F’s syskonbarn nästa år.

 

2016 delade de ut små choklad-påskägg på centralen som jag stoppade i min jackficka och som sedan smälte och geggade ihop sig med allt som var i fickan. Telefon, mynt, nycklar, bankkort och busskort. Trevligt. Försökte få bort chokladen så gott det gick, men hade chokladrester i nyckelhålet och en telefon som doftade choklad lång tid därefter.

 

2017 tar väl ändå priset för bästa påsken. Jag var en påskhare (….eller creepy person med barnben på huvudet) och min sista dag på jobbet firades av med en påskfest. Visste inte då att jag skulle vara tillbaka ett år senare. Hehe.

 

80 gillar

Comments (2)

 • Robert

  |

  Det där med chokladen minns jag men inte det andra (tror jag). Snygga ni var på slutet där. 😉

  Reply

 • Sofia

  |

  Åh jag har sparat ett påskägg som jag fick på stationen påsken -16. Jag och en kille hade två kvällar innan konstaterat att vi gillade varandra, och han kom till stationen bara för att vänta på tåget med mig. Vi stod där i solen och pussades på kinden och var fnissiga och lyckliga och påskägget glömdes bort och låg och halvsmälte i min ficka istället. Nu sitter jag och den där killen på tåget mot Skåne, killen som numera är min man <3

  Reply

Leave a comment

Arkiv