Follow my blog with Bloglovin

När var det senast jag…

…köpte ett klädesplagg?

I veckan. Köpte en klänning som jag ska ha på mig på ett bröllop nästa helg! Är i alla fall nästan säker på att det blir den. Den är fin, men ändå inte fin-fin, vilket betyder att jag kan använda den mycket i sommar. Blommig såklart, ni känner ju mig. Ni får se nästa helg!

 

…skämtade med någon?

Skämtar ofta, men senaste jag kommer på är när jag stod i duschen och tvättade håret häromdagen medan F stod och rakade sig. ”Äh, skitsamma, nu jag färgar håret lila igen!” sa jag och F hann bli förfärad och försökte påminna mig om hur jag kämpade för att få bort färgen och vad frisörbesöket kostade, innan han förstod att det var silverschampo jag tvättade med.

 

…köpte en skönhetsprodukt?

Köpte rengöring från Aco igår. Den från Pure Glow serien. Bästa!

 

…gillade en bild på Instagram och varför?

Den här nyss. Jag vill ju se katten : ((

 

…tog emot ett sms?

Igår. Mamma skickade bild på ett par solglasögon hon unnat sig!

 

…skickade iväg ett sms?

Också igår. Svarade att hon såg ut som en filmstjärna ?

 

…pratade i telefon och med vem?

Pratade med F i telefon för två timmar sedan. Han undrade när jag skulle komma hem (har varit på loppis) och om jag ätit något. Det hade jag.

 

…tog en bild?

Efter loppisen på mitt fynd. Blev två ljusstakar för 10 kronor.

 

 

…googlade något?

Googlade ”trearmad lampa” häromdagen. Har nämligen köpt en och vill se hur andra matchat sina lampskärmar. Det finns så många val att jag får beslutsångest. Vet liksom inte vad jag ska välja av allt fint så det slutade med att jag köpte tre fula? Vad är fel på mig.

 

…blev starstrucked?

För någon månad sedan när Sophie Elise skrev ett blogginlägg om resvanor, refererade till mitt inlägg och nämnde mig som någon som ”reflekterar klokt”. Att hon ens vet vem jag är?!

 

Jahapp. Nu ska jag piffa upp mig och sen blir det spelkväll! Happy lördag alla! ✨

 

102 gillar

Kommentarer (6)

 • Emmie

  |

  Ljusstaken!!! ?? Vilken loppis var ni på?

  Svara

  • Egoina

   |

   Det var loppis på Linnéaträdgården ?

   Svara

 • Robert

  |

  Hade också velat se katten. 😉 Annars får vänta på att du visar klänningen istället. 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Gud, vad fin ljusstake du hittade ☺️

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack ?

   Svara

 • Agnes

  |

  Sorry för besserwisser-style men starstruck! inte strucked. heter det 😛

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv