Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tisdag onsdag torsdag

Tisdag, onsdag och torsdag i snapshots från min telefon:

 

I tisdags var F hemma igen. Vi åkte för att köpa en present efter jobbet.

 

Och glass för halva priset på Pressbyrån ofc. F valde den nya från Ben & Jerrys och jag valde Magnum Strawberry white. Båda två mycket nöjda.

 

Sen kom vi hem och F filmade vår utsikt för att skicka och dissa den till sina Kina-kompisar : (( ”Men titta här DET HÄR var liksom min utsikt från hotellet”, sa han. Jahajaja då. Har man varit i Kina är aldrig någonting sig likt igen tydligen.

 

Fick Salted Caramel-kaffe av Ida som jag startade dagen med i onsdags. HERREGUD. Det är som vanligt bryggkaffe, men med en arom som hintar om salted caramel. Sjukt gott.

 

Det blev knäcke och mängder med karamellkaffe framför Bonusfamiljen. Såg två hela säsonger i helgen. Vem är jag ens.

 

Gjorde ju mysmiddag till mig och F. Klädde upp mig med kavaj och grejer! Jag går runt 100% ofixad annars när jag jobbar hemifrån, så det kändes trevligt. Kavajen är från H&M och blev min för 100 kronor. Caroline hade köpt en och jag härmade.

 

Igår var jag på möte angående en cykelkampanj jag skulle göra. Tackade dock nej till slut då kampanjen var mycket mer omfattande än jag trott och då det inte är betalt har jag inte möjlighet att lägga ner så mycket tid och exponering på det. Känner mig stolt ändå att jag sa nej. Börjar bli bättre på det.

 

F kom hem och vi gick och pantade. ”Nu ser alla hur miljömedveten du är”, mobbade han mig när jag bad honom ta en bild. Eller hur mycket jag dricker rättare sagt…? Ville skrika ”jag har inte pantat på ett år!!!” till alla som gick förbi så att de inte skulle tro jag har problem. Garderoben är tom på flaskor och burkar nu i alla fall. Skönt.

 

Och sen blev det promenad. Var ju tvungen att spana in körsbärsträden som blommar i Helsingborg nu!

 

Vi hade ett stort körsbärsträd utanför vårt fönster i förra lägenheten. Kan sakna det. Men samtidigt får man ju bara njuta en vecka om året…så kanske inte värt det nej.

 

Mysigt med sol till 20.00, men ganska kallt fortfarande.

 

Sen kom vi hem och F gjorde ramen. Han har fått världens hang up på det nu efter Kina. Så antar att det är vad vi kommer äta från och med nu (vi köpte liksom ramentillbehör för alla pantpengar). Inte mig emot.

Och det är vad som hamnat i telefonen från dessa tre dagar. NU ÄR DET HELG ✨

 

86 gillar

Kommentarer (15)

 • Malin

  |

  Recept på ramen tack!! 😀 Ser sjukt gott ut!

  Svara

  • Malin

   |

   Jaa! Vill också ha!

   Svara

 • Robert

  |

  Köpte bägaren med Magnum vit choklad och cookies idag. Mycket godare än själva glassen. Samma med den vanliga vita choklad-glassen. 😛 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Men vaaaaart hittar man det kaffet? ?? måste prova !!

  Svara

  • Krista

   |

   Fick också akut ha-begär, finns en bra karta med återförsäljare på Bergstrands Kaffes hemsida! ??

   Svara

 • Louise

  |

  Recept TAAAAACK!! / tjejen som inte ätit ramen sen grundskolan och helt missat hypen.

  Svara

 • Adisa

  |

  Var kan man köpa kaffet??

  Svara

 • U

  |

  Hihi ser lite ut som F är på jobbet på Pressbyrån ?
  Vill också ha recept på ramen ?

  Svara

 • Kia

  |

  Varifrån är dina solglasögon? ?

  Svara

 • my

  |

  I stockholm har vi blommande körsbärsträd i flera veckor. Så vackert.

  Svara

 • Agnes

  |

  Alltså varför googlar inte folk bara på ett ramen-recept? haha…

  Svara

  • Krista

   |

   Man vill ju ha en utprovad och kvalitetssäkrad variant ?

   Svara

   • Agnes

    |

    Jo klart, men det finns recept gjorda av kockar (typ koket.se är bra) som man kan lita på.

    Svara

 • Nadja

  |

  Ditt face…vilken jäkla perfekt hud du ser ut att ha! ?? Blir faktiskt avundsjuk haha. Nej men, vad har du för hudvårdsrutin/sminkrutin egentligen? Du kanske har pratat om det förut? (Kommer i så fall inte ihåg). Fick bara lov att fråga eftersom, det helt plötsligt slog mig nu när jag satt och kollade på bilderna, att du såg så fräsch ut. ?

  Svara

 • Emma

  |

  Åå vart har du köpt kappan? Så fin! ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv