Måndagssnack

Måndag!

Det är inte mycket spännande som händer i mitt liv denna vecka. Jag ska köpa lampskärmar, titta på Paradise hotel och och tvätta typ. Ja, ni hör ju. Jag har fått en nytändning på att laga mat, så det ska jag göra också. Jag har ätit popcorn eller knäckebröd till middag i två veckor så det behövs. Jag blir så opepp på matlagning när jag är själv, men nu känns det som att jag saknar att fixa i köket. Ska laga något kul i veckan!

På tal om att vara själv kommer F hem från Kina om en timme. Det känns lite konstigt nästan. Har vant mig vid att vara själv nu plus att vi knappt pratat då vi varit i olika tidszoner och allt är blockat i Kina. Ska såklart bli mysigt att få hem honom, men läskigt hur snabbt man vänjer sig. Jag hade nog aldrig klarat av att ha ett förhållande på distans. Har ju glömt hur han ser ut??

Aja. Det var allt kul jag hade att säga.

JO! Just det! Jag vann över mamma för första gången på wordfeud igår. HAH. Där fick hon.

 

107 gillar

Comments (18)

 • Karin

  |

  Älskar när jag får laga mat till mig själv: jag kan laga sånt min man inte tycker om eller vägrar äta eller experimentera hej vilt och testa nåt nytt. Nu blir det mest sånt som en 3-åring och 1-åring klarar och tycker om att äta 🙄

  Reply

 • Ella

  |

  Hur blir man mindre nervös inför nytt jobb? Mest nervös för att inte klara arbetsuppgifterna (första kvalificerade jobbet efter studier), men också nervös för att inte komma in i gänget…Vet att det kommer lösa sig men ändå!

  Reply

  • Mikaela

   |

   Mitt bästa tips är att tillåta sig att vara nervös, fast endast efteråt! Det fungerar VARJE gång. Hjärnan är lättmanipulerad. Lycka till.

   Reply

  • Sarah

   |

   Jag tror att det är bättre att acceptera nervositeten. Nu känner du såhär och det är okej. Att trycka undan nervositet har mest en tendens att förstärka den, tycker jag. Och det kommer att gå bra! Låt det ta tid, ställ många frågor. Dina nya kollegor kommer ha förståelse för att du är ny. Jag har varit på min arbetsplats i snart ett år (också första kvalificerade jobbet efter studier) och ställer fortfarande en miljon frågor om det är något jag inte kan. 😂 Lycka till!

   Reply

  • Mila

   |

   Påminn dig själv om att ALLA är nervösa i en sådan situation. 🙂 Jag har hoppat runt en hel del på arbetsplatser och har två olika utbildningar bakom mig, men varje gång jag kommit som ny har det känts pirrigt! Så det är inget konstigt. Låt dig själv vara nervös. Och OM någon skulle vara bitchig i början så brukar det fungera bra att säga “Vi har alla varit helt nya på jobbet en gång, eller hur?”. Men det kommer gå bra! Låt det ta tid, fråga hellre en extra gång, och kom ihåg att du är en toppen person! 🙂

   Reply

 • Martina

  |

  Hur är det med din mamma nu, hur mår hon? (Det behöver ni såklart inte svara på om ni/du inte vill.) Ni har alltid verkat ha en så himla fin relation. <3

  Reply

 • Robert

  |

  Hah! Härligt att du sätter din mamma på plats ibland. 😉

  Reply

 • Mamma

  |

  Hah! Det kommer inte att bli en vana.😉😁

  Reply

  • Egoina

   |

   Vi får väl se 😜

   Reply

   • Mamma

    |

    Det var ett svagt ögonblick i solens hetta och vågornas brus.😂

    Reply

    • Egoina

     |

     Vi får väl se 🤓

     Reply

 • BB

  |

  Min kompis åkte till USA i 3månader och när hon kom hem så stod hennes pojkvän superglad på flygplatsen och hon själv hade känt typ “vem är du?” 😂

  Reply

  • Egoina

   |

   😂

   Reply

 • Bella

  |

  Haha åh känner igen mig ang distansförhållande, typ 3 dagar ifrån varandra och sen ba vem är du ? :p

  Reply

 • Sofia Andréasson

  |

  Hur länge har han varit borta?

  Reply

  • Egoina

   |

   Två veckor nästan 😘

   Reply

 • Amanda

  |

  Hej! Din hylla där i bakgrunden, va heter den? Letar efter en liknande, tänkte om dom går under något specifikt hylle-namn 😊

  Reply

 • Marie

  |

  Min pojkvän var ett halvår i Kina medan vi båda exjobbade. Fick prata via Skype typ men internet där är ju inte alltid super plus allt blockerat. . Lagom till att jag slutade exjobba kl 17 så gick ju han och lade sig eftersom klockan var tolv där 😂. Lyx när vi fick sommartid och klockan var 23 hos dem när jag slutade 😛

  Reply

Leave a comment

Arkiv