Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

1 april – min favoritdag. Jag älskar aprilskämt. Särskilt de riktigt fyndiga. Dock inte skämt om typ graviditet eller att man skadat sig såklart. Har faktiskt inte sett något kul skämt idag ännu, har ni? Jag har inte ens orkat tänka på aprilskämt för min egen del, det känns svårt att överträffa förra året. Haha.

Annars då. Jag är på väg hem från jobbet nu och sitter och fantiserar om att äta linsbågar till middag. Måste passa nu eftersom F är i Kina. I fredags åt jag popcorn till middag. Men popcorn = majs = grönsak, så då är popcorn…typ en sallad? 

I veckan ska jag bland annat göra ett samarbete jag sett fram emot, sätta upp en badrumshylla som jag skjutit upp alldeles för länge, träffa min mamma och på lördag ska jag och Jacob fira min födelsedag i efterskott. Han kunde inte komma på min fest, så han ska gottgöra mig ✌?

 

Jag lajvar Blondinbella idag med scarfs i håret. Så enkelt, tar liksom knappt en minut att fixa. Det finns massor av fina scarfsar överallt nu. Denna köpte jag på Lindex för några månader sedan.  

 

64 gillar

Kommentarer (22)

 • Jessica

  |

  jag Spontan-lurade min dotter idag. Hon är snart 9 och ska till tandläkaren i veckan. Jag sa att jag hade fått meddelande från tandläkaren om att alla barn som ska dit måste bära löständer i en vecka innan besöket. Hon köpte det rakt av och trodde att vi skulle åka och köpa löständer och att hon skulle vara tvungen att ha dem i skolan ?
  Förra året sa jag till henne att jag fått Mail av skolan om att påsklovet var inställt. Hon gick på det också ? galet att hon går på mina skämt med tanke på hur ofta jag driver med henne även i vanliga fall haha.

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Caroline

  |

  Kör potatischips med linsbågar och popcorn.
  Tallriksmodellen!

  Svara

 • @inredningsdesign / Instagram

  |

  Jag skämtade på Instagram att jag skulle ändra min inriktning från inredning till sjuksköterskans vardag. Sjuhundra personer avföljde… Ingen som är intresserad av såromläggningar och urinkatetrar!?? Hahaaa, dog lite! ?

  Svara

 • Lisa

  |

  Jag glömmer aldrig det skämtet! Det borde seriöst finnas en gala för Sveriges roligaste skämt för du hade vunnit direkt! Älskar det ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Robert

  |

  Snyggt! 😉

  Svara

 • Mariam

  |

  Haha, scarfsar?!

  Svara

 • Jessica Pilman

  |

  Hörde på radion om någon bilhandlare som hade en reklam i en tidning om att man kunde få komma och krocktesta sin bil idag. Man var tvungen att använda sin egen bil och var det så att man inte hade en (tror jag) så hade de över 300st i lager.
  Kanske inte så att man blev lurad av den men den var rolig.

  Svara

 • Marie Andrén

  |

  Popcorn till middag är ju bäst. Äter det nu faktiskt…

  Svara

 • Michaela

  |

  Min dotters förskola lurades med att det gick löss på förskolan, så de ville att man skulle sätta ett skoskydd på huvudet när man kom in,för att minska spridningen. Fick panik för löss är min största rädsla. Så ja, jag gick på der.

  Svara

 • Sarah

  |

  Jag använde anonymsms.se och skickade ett sms till min sambo (med Skatteverkets telefonnummer som avsändare) där det stod att det hade blivit fel i hans inkomstdeklaration, att han istället skulle betala tillbaka 19 875,57:- och att han behövde godkänna deklarationen på nytt. Han hade sån jävla panik innan jag bröt ihop och erkände. ?

  Svara

 • Bella

  |

  Jag lyckades lura riktigt många idag! Tog en printscreen av dagens tidning och la in en egen textruta där jag skrev om att cirkus Braziljack hade fått problem med en lastbil på E4an mitt i morgontrafiken och att en elefant hade rymt. Jag kom försent till jobbet (pga försov mig) men sa att jag hade stått i kö pga nån lastbil och sedan visade jag ”tidningsartikeln” på min telefon och sa oj, titta, jag stod i kö pga att en elefant har rymt! Sen satt folk och letade i tidningen efter uppdateringar hur det hade gått för elefanten hehe 😀

  Svara

 • Lovisa

  |

  Jag lurade mina elever idag med att morgondagens studiedag är inställd pga att vi inte ligger i fas med planeringen (det gör vi). Några tog det direkt men sedan var dom väldigt imponerade över att jag orkade hålla minen

  Svara

 • Jenkan

  |

  För många år sen skrev lokaltidningen att man hittat guld från en stöldliga. Guld till ett värde av miljoner. Problemet var bara att guldet var så utspritt, så man bad läsarna ta med spadar och hjälpa till att gräva fram guldet. Som tack skulle man få typ 10%.

  Markägaren ringde sedan lokaltidningen och var förbannad – flera hundra människor var ju nu på hens mark och grävde efter ett guld som inte fanns!!

  Lokaltidningen åkte dit i ilfart, fullt utrustade med fotografer och reportrar, bara för att mötas av markägaren som skrattade ”april, april!”. Dubbelskämt ✌?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!

   Svara

 • Cornelia

  |

  Jobbar som lärare och blev givetvis sjuk igår så jag inte kunde jobba. Hade planerat så mycket bus till ungarna. MEN! Som tur är så var elevassistenten i klassen kvicktänkt och sa inte att jag var sjuk utan att jag var på en clownutbildning, för att jag ska börja jobba som clown efter att de gått hem om dagarna. Alla köpte det och jag planerar nu att komma med clownsminkning när jag är frisk igen.

  Svara

 • Anna

  |

  Å jag lurade min kille, och han svalde allt utan att ana ? tillslut bröt jag ihop och frågade vilket datum det var ?
  1. Hade fått in en katt på jobbet som blivit sparkad av en känguru (bor i Australien och jobbar i veterinär klinik så inte heeelt orimligt kanske )
  2. Fick in en jätte giftig orm som blivit påkörd och nu inlämnad i en skokartong (vi tar bara emot katter och hundar)
  3. En 5meter haj simmade runt i floden (händer inte, trots att man kan tro det!)
  4. En luftballong nödlandade i marinan
  5. Hans favorit surfaffär stänger och rear ut allt till 70%
  6. Vår bebis kom topp 10 i Australien på en online tävling om att va sötaste bebisen för ett klädmärke (han gillar inte att hon är på sociala medier)

  Och så fortsatte det ett tag, när han ringde sin polare för att berätta om rean kunde jag inte hålla mig längre ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv