Follow my blog with Bloglovin

Min 30-års fest

Dekorationerna är sponsrade av My Perfect day.

Här kommer det! The big inlägg om min 30-års fest!

Detta inlägg handlar om hur festen såg ut. I nästa inlägg kommer aktiviteter och lekar! Annars skulle det blivit lååååångt, hehe.

 

Jag hade hyrt Vinkällaren i Jacob Hansens hus och pyntat i guld och vitt. 32 gäster var bjudna. Det blev 4 runda bord med 8 personer vid varje.

 

Borden pyntade jag med tulpaner, eucalyptus, ljusstakar och vid varje plats låg ett häfte Ida hjälpt mig att göra (mer om det i ett annat inlägg).

 

En bubbelbar väntade vid entrén!

 

Där fanns också en foto-station med polaroidkamera.

 

F gjorde sig redo för sitt DJ-ansvar.

 

Hans uppdrag var att köa låtar som postades som önskemål i ”jukeboxen”. Även denna låda (samt den uppblåsbara ”tavelramen” till fotostationen) är från My Perfect day.

Kan rekommendera en jukebox på festen. Då kan man göra en grund-playlist och sedan lägga in lite önskemål då och då. Man slipper att folk tar över musiken. Så smart att ge olika gäster uppdrag under en fest btw. Caroline var ljus-ansvarig, Hannes var kaffe-ansvarig och Hannah var vatten-ansvarig exempelvis. Mamma och hennes sambo hjälpte mig att duka av och fram samt servera fördrink.

 

Det var fri bar under kvällen med öl, vin, shots och alkoholfritt.

 

Jag beställde italiensk buffé från Australiska. Så himla skönt att allt var kallt och inget behövde värmas. Catering-företaget dukade till och med fram det så jag behövde göra noll.

 

Efter fördrinken var det dags att sätta sig vid sina platser. Folk fnissade åt häftena, och jag hälsade välkommen och berättade om kvällen och annat som var bra att veta.

 

Sen varvades kvällen med mat, mingel och lekar.

 

Desserten blev do-it-yourself marängsviss. Tänkte det var enkelt och något alla tycker om. ”Why be classy when you can be glassy”, som Caroline uttryckte det ?

 

Och på tal om Caroline. Hon höll tal till mig!!

Jag tror inte att någon har hållit tal till mig någonsin, så jag blev mycket rörd över detta. Hon höll ett fint och sjukt roligt tal om vår nya vänskap. Vi har ju bara känt varandra ett år, men idag är hon en av mina bästa vänner. Så glad för henne. Kändes som att vi liksom blev officiella på festen ?

Talet handlade om vår fb-konversation uppdelat i % och coffee table böcker. Åh, önskat jag kunde återberätta för det var briljant, men ni får bara lita på mig.

 

Aldrig så seriös som när jag är lekledare ?

 

Mina gäster < 333

 

Det finns inget som värmer mer än när ens vänner klickar.

Jag visste att Ida och Sofie skulle bli gilla varandra och placerade dem därför vid samma bord. 3..2..1 så var de bäztizar. Hoppas ej de glömmer mig ?

 

Efter all mat och diverse aktiviteter öppnade dansgolvet och sen finns det inga fler bilder. Som tur är kanske, hehe.

Jag var hemma strax efter 02.00 med några tappra själar som följde med för karaoke i mitt vardagsrum. Sedan somnade jag trött och lycklig ?

 

Och det var den 30-års festen. Det är synd man bara fyller 30 en gång ✨

 

186 gillar

Kommentarer (19)

 • @inredningsdesign / Instagram

  |

  Men du fyller ju 31. Och 32… Mina vänner gör mig väldigt medveten om att jag fyller 35 i sommar…….. Finns alltid något att fira! 😛

  Svara

 • Sara

  |

  Är så barnsligt glad för din skull, du förtjänar verkligen det här <3

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️❤️

   Svara

 • Lina

  |

  Alltså LOKALEN?!!??!?!!!! Fy fan vilken dröm! Ser helt amazing ut ?
  Och vilken himla fin fest du ordnat, skulle mer än gärna ha varit gäst på den ??
  Grattis igen! ?✨

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla ?❤️

   Svara

 • Emelie

  |

  Men driver du med mig?! Du måste ju säga vad du hade för lekar ???

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha det kommer ?

   Svara

 • Anna

  |

  Grattis i efterskott!!
  Haha, känner igen det där med mardrömmar om festen och allt kaos! Stod för samma i höstas, jag slog ihop minn30 årsdag med vårt första barns namngivning (5 månader gammal). Hade dock en mycket skralare budget att gå efter, kämpade med tårtor och bakverk, mat, lekar, egengjorsa girlanger, vikta servetter nästintill själv… haha…. sambon jobbade och var fruktansvärt sliten så jag körde racet med det här och vår bebis (som för övrigt är OTROLIGT gnällig, svår att ha nöjd och sömnen för hennes del (eller min) är/var inte heller någon höjdare. PLUS att vår frys gick sönder och läckte ut vatten på hela golvet (trots skydd), fick bytas. I gengäld fick vi ett sjujävla snyggt nytt golv ?. Vi blev cirkus 50 pers. I slutet, herre gud vad lyckat det blev! Vi hyrde ett församlingshem. Sååå nöjd! Så, varför fyller man inte 30 och har namngivning fler gånger?! ? Heja oss!

  Svara

  • Egoina

   |

   Herregud, får ångest av den där historien ? Tur det blev lyckat ???

   Svara

 • Linnea

  |

  Men shit vad fint du ordnat det! Hade dock hoppas såå mycket på att du skulle lägga upp vilka lekar du körde så att jag hann få lite mer inspiration till 30årsfesten jag ordnar till nu på lördag!

  Svara

  • Egoina

   |

   Fixar imorgon ?

   Svara

 • Robert

  |

  Så trevligt och smarrigt det såg ut. 😉 Haha, tycker jag hört att man aldrig skall introducera nära vänner för varandra, men det är nog ingen fara. 😉

  Svara

  • Robert

   |

   Tror det var i solsidan kom jag på. Fredde introducerade Alex och Ludde(hans jobbarkompis) för varandra och sen blev Fredde utanför en sväng där innan han skickade iväg Ludde till Singapore för att lösa problemet. 😉

   Svara

 • Vickan

  |

  Vad kul!! Och vad fin din hy se ut (som alltid). Vad har du haft för hudvård och smink här??

  Svara

 • Pauline

  |

  Hallå drömlokal! Drömoutfit! Så kul att ni hade en toppenkväll, tror det är lätt att förlora sig själv i stressen och vips så är det över – så det är SÅ smart att ge uppdrag till andra.

  Grattis igen! <3

  Svara

 • Glashusbloggen

  |

  Låg här i sängen och var ledsen, klickade mig in på din blogg och läser ditt fantastiskt snygga inlägg om din fina födelsedagsfest. Du är min favoritbloggare, och har läst din blogg så länge. Vad jättefin du var och är, och vilken fest. Så kul att läsa och du är så värd den. Tack för din blogg, den bästa <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla! <3 Hoppas du mår bättre snart!

   Svara

 • Jonna

  |

  Blir alldeles rörd av att din nyfunna vän höll ett tal för dig! Sånt är fint, det betyder så mycket oavsett vad man säger egentligen. Var på ett bröllop förra året där det hölls tal under i princip hela middagen, men gud vad kul det var. Man skrattade högt, torkade tårar och var bara allmänt lycklig över hur älskade brudparet är. :’)

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja ?❤️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv