Follow my blog with Bloglovin

Medverkar i radio och lördagens outfit

Innehåller annonslänkar.

 

Det känns som att jag är tillbaka efter semestern eller något idag. Har inte skrivit en enda to do-lista som inte innefattar något med min fest på flera veckor. Har ignorerat så många grejer och har äntligen tid att ta itu med det nu.

Jag är väldigt glad över att jag genomförde festen och den blev allt jag kunde önska mig, men gud vilken ångest det har varit också. Jag drömde mardrömmar varje natt i en vecka innan festen och stressen när folk plötsligt lämnar återbud, eller när något annat inte går som det ska går inte att beskriva. Kul att ha fest, men också kul att den är över om jag ska vara ärlig. Haha. Nu kan jag lägga min tid och energi på jobbet igen och inte minst mitt hem. Herregud, här är ett bombnerslag och jag har inte orkat bry mig.

Ska blogga om festen sen! Jag ska vara med i radio i eftermiddag och kommer att ha 3 timmar på tåget, så då har jag massor med bloggtid. För den som vill lyssna så är det på P4 Kristianstad vid 16-ish. Vi ska prata om hur det funkar att tjäna pengar på bloggen och vilka fallgropar det finns och varför det ibland blir fel, med anledning av Skatteverkets kommande granskning av influencers. Spännande ämne tycker jag! Jag tackar ju nej till sånt här nio gånger av tio, men det här kändes väldigt intressant och jag är glad att jag blev tillfrågad.

 

Såhär såg jag ut i lördags!

 

Kimonon finns här, byxorna finns här och skorna finns här.

 

Så nöjd med min outfit! Lyx att gå på fest i pyjamas liksom?! Skorna var också sköna. Eller ja, jag ska inte överdriva då jag har skoskav precis överallt på mina fötter nu. Men då hör det till att jag gick massor och dansade som en galning. De första timmarna var det lugnt.

 

99 gillar

Kommentarer (12)

 • Emma

  |

  Så himla snygg outfit! Lite sugen på byxorna men osäker på storleken, har 38 i byxor i vanliga fall så känns lite risky att beställa 36/38?! Samtidigt kanske 40/42 blir för stora..

  Svara

  • Egoina

   |

   De är strechiga! Jag tog 36/38 (har vanligtvis 38 eller 40) 🙂

   Svara

   • Emma

    |

    Toppen, då testar jag med 36/38! Stort tack för svar och grattis i efterskott! ?

    Svara

    • Egoina

     |

     Tack ?

     Svara

 • Carolin

  |

  Fin outfit och kul att festen blev lyckad! När jag fyllde 25 ville jag ha en stor fest. Hyrde lokal, planerade i veckor, gick all in med pynt, lekar och annat men det kom tyvärr inte många alls. Jag trodde jag hade många kompisar som skulle vilja komma men vissa kunde inte, vissa tackade ja för att sedan höra av sig en dag innan eller samma dag och ge återbud och vissa som kom såg det bara som en förfest och drog vidare efter en stund. Har aldrig skämts så mycket och kommer ALDRIG ordna en fest för mig själv igen!

  Svara

  • Egoina

   |

   Nä så skräpiga kompisar!! Fy tusan, hade blivit så ledsen ❤️

   Svara

  • Marion

   |

   Håller med, är väldigt ofta folk krånglar när de blivit inbjudna till fest. Undra varför? Snåla? Lata? 😛 Själv är jag rätt introvert och gillar inte att gå på party i tid och otid, så just därför känns födelsedagsfester och liknande mer viktiga än typ vanlig hemmafest en lördag i februari…
   Hade rätt stor inflyttningsfest för några år sedan och då skrev en nära vän att hon var sjuk och inte kunde komma. Okej, det förstod jag liksom. Men sedan skrev jag att en barndomsvän skulle komma och då kom min sjuka vän ändå för hon tyckte att när barndomsvännen åkt 7 timmar med tåg så fick ju hon anstränga sig lite också. 😀 Det var kul. 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Så snygg outfit. 🙂

  Svara

 • Cissi

  |

  Var är linnet ifrån? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Köpte det på H&M för 2-3 år sedan ?

   Svara

 • Sara

  |

  Kostymen (?) var såååååå mycket snyggare på dig än modellen på länken. När jag såg den på dig blev jag shoppingsugen, men när jag klickade på länken kände jag bara ”njaaaää”. Trodde inte ens det vara samma först ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv