Follow my blog with Bloglovin

Nattuggla

F satte på någon svintråkig dokumentär om inflation(??) igår och för typ första gången var jag den som somnade i soffan och inte han. Jag vaknade vid 00.00 och låg sedan klarvaken till 04.00 inatt, så jag är lagom mör idag.

Jag skrev kom-ihåg listor, spelade Wordfeud och scrollde Instagram. Sedan låg jag och tänkte på hur mycket jag brukade älska att vara uppe på natten förr. Jag tycker fortfarande om det, men det funkar ju inte när man ska upp tidigt och gå till jobbet. När jag bodde själv och jobbade hemifrån hände det ofta att jag lade mig först när morgontidningen kom. Skriver aldrig så bra som på natten. Det är helt tyst och ingen vill mig något.

Jag föreställer mig att jag skulle ha noll problem med att gå upp med en bebis på natten. Men om den dagen kommer antar jag att jag får äta upp mina ord ?

 

Startar dagen med en havrelatte.

Happy fredag alla! Ska jobba i Malmö, sedan är det festfix som gäller för hela slanten!

 

97 gillar

Kommentarer (20)

 • Mi

  |

  Vilken fin färg du har på dina naglar! Så våriga också 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Ska matcha naglar med skor 😉

   Svara

   • Mi

    |

    Jag misstänkte det! 🙂

    Svara

 • Linnea B

  |

  Med en liten tjej som blir sex veckor idag så är jag kanske ingen expert i ämnet vaken-på-natten-med-bebis ännu. Men det jag tycker är värre än när bebis är vaken på natten är när hon sover och inte jag.. ”Andas hon?” ”Kräktes hon nu??” ”Vad konstigt hon låter!” ”Herregud vad hon är gullig!” (Då tänker jag alltid på Rachel ”i’m gonna wake her up” ?) Jag är typ orolig heeela tiden att ngt ska hända och alla ljud känns nya varje dag. Är hon vaken har man ju lite mer koll, även om det är superjobbigt när hon är ledsen och verkar ha ont, såklart!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Usch ja, det kan jag förstå!

   Svara

 • Julia

  |

  Haha ja, jag är exakt likadan – föredrar att vara uppe på natten! 😀 Har sagt samma sak till min sambo; se det som positivt att du kommer slippa bebisvaknätter. Nu är det ett halvår kvar tills det blir upp till bevis i frågan… 😉 Hoppas du får en kul fest! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha håller tummarna 😉

   Svara

 • Matilda

  |

  Haha, jag tänkte exakt samma innan jag fick min bebis. Älskar också egentligen att vara vaken på natten. Men grejen är ju har jag insett nu, att man aldrig, alltså aldrig får sova ikapp haha. Ps) Läser oftast din blogg på nätterna när jag är vaken med min bebis, då blir det faktiskt lättare. <3

  Svara

  • Egoina

   |

   <3

   Svara

  • Mandis

   |

   Jag föredrar att sova på natten, men när jag var hemma med barn nr 1 kunde jag ju sova igen mig när barnet sov senare under natten eller förmiddagen. Tyvker aldrig bebisar sover så gott som när man ligger bredvid och tar en nap tillsammans <3 Är dock såklart lite bittert att stiga upp mitt i natten, när man sover gott, men desto skönare är det ju när man väl får sova sen ?

   Svara

 • Sara

  |

  En dokumentär om inflation verkar superintressant, tycker jag 😀

  Svara

 • sarah

  |

  Glöm inte att njut av din fest imorgon! Blir så lätt att man hackar upp sig på alla detaljer och småfix att man är ihjäl stressad när alla kommer. Been there done that!

  Trevligt helg! 🙂

  Svara

 • Kimberley

  |

  Känner igen mig. Jag fungera också bäst på natten. Kom ihåg när man läste en kurs på universitetet och jag satt hela nätterna uppe och skrev en uppsats.
  Ha nu en jättebra fest och födelsedag
  Fyller själv 30 i sommar och då blir det ingen fest utan en resa till Polen med familjen

  Svara

 • Robert

  |

  Älskar nätter, bortsett från att jag inte vill vända på dygnet. 😉 Snygga naglar förresten! 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Problemet blir ju att med bebis får man oftast inte gå och lägga sig sen när morgontidningen kommer även fast man varit vaken på natten? min lilla vill gärna vakna 517grr på natten men sen gå upp ish 5 ?

  Svara

  • S

   |

   Precis så är det här också! Man får ju aldrig sova ikapp! Ungen ska ju tas om hand alla de timmar man förut kunde sova..

   Svara

 • Bea

  |

  Min favvo-färg på nagellack på våren ju!
  Är så orimligt pepp på din fest och hoppas du får roligt och inte känner dig stressad utan kommer ihåg att det viktigaste är att DU är där. <3
  Hoppas vi får läsa om den sen. HA SÅ SKOJ!

  Svara

 • Jasmine

  |

  Alltså, du har alltid verkat sådär glad och positiv… En sån människa man vill ha i sitt liv och jag behöver liksom lite fler vänner, såna försvinner ju med åren… Nackdelen är nog min blyghet i början osv.. Meeeeen en fika kanske vore värt att testa någon gång om du är sugen ?

  Svara

 • Glashusbloggen

  |

  Jag jobbar natt och gillade alltid att vara vaken på nätterna förut. Men inte längre… så trött när jag är ledig liksom : )

  Jättesnygga naglar <3

  Svara

 • E

  |

  GRATTIS!! ?? Åh, längtar så tills inlägget om din 30-årsfest kommer ?? Såg så förbaskat fint och roligt ut på Stories!

  Fyller själv 30 i år och tänkte ha en fest, finns det några do’s and dont’s man bör tänka på? ?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv