Follow my blog with Bloglovin

Läskiga mängder och 103 år

Igår handlade vi läsk och snacks. Jag har så svårt att beräkna mängder. Är rädd för att det ska vara för lite, så jag köper hellre för mycket. Men vi ett tillfälle sa F att ”du förstår att om vi köper allt detta kommer alla gäster kunna dricka över en liter läsk var”. Haha. Det är ju lite överdrivet kanske.

Sen kom vi hem och min pappa ringde och berättade att min namne, en släkting som jag är uppkallad efter, dött. Sorgligt såklart, men hon blev hela 103 år (!). Hoppas jag fått ärva mer än namnet. 

 

 

Nu är jag på G till Malmö för att gå på event. Hoppas jag får kul ?

 

90 gillar

Kommentarer (12)

 • Erika

  |

  Ungefär som jag då… Min dotter fyllde år för två helger sedan och vi hade kalas. Jag hade bakat sju sorter plus att det fanns tårta. Jag hade gjort minst lika många av varje sort som vi hade gäster. Så varje gäst kunde alltså äta sju sorters fika plus en tårtbit (detta inkluderade även de minsta gästerna, på ett och två år…) och jag var jätteorolig att fikat skulle ta slut ???‍♀️ Frysen är fortfarande full i fika, oopsie.

  Tråkigt att höra om din släkting ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   ???

   Svara

 • Signe

  |

  Blandar folk groggar så kan det mycket väl gå åt! Läsk i all ära men det kan vara kul att ha annat alkoholfritt också! Ni har kanske tänkt på det redan men tänkte tipsa om min favvo carlsberg alkfri öl! Den smakar väldigt likt en vanlig lager och finns på vanliga mataffärer. Även ginger beer finns som god alkoholfri variant. 🙂

  Svara

 • N

  |

  Haha, jag gör samma sak nu när jag har egen ekonomi och kan tjäna mina egna pengar. Vill att alla ska känna att ”de kan ta” utan att behöva fundera på om någon annan blir utan.

  Kul med event!!

  Svara

 • S

  |

  Och min första tanke efter det sorgliga att någon dött var ” vad coolt att någon född för så länge sedan döptes till Egoina” ??‍♀️??‍♀️

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Anniie

  |

  Det kan nog vara en av de vanligaste mänskliga företeelserna som finns: Att köpa ÖVERDRIVET mycket dricka/mat till en fest. Jag har jobbat på Systemet så jag vet 😉 Men kanske också rimligt, för det är ju själva kärnan i festen också. <3 Plus att rester är guld dagen efter. Jag är så taggad inför din fest, hahaha. Så hoppas du visar lite bilder! En sak funderar jag på.. Har du någonsin tänkt på att göra lite vloggar då och då? Så jäklans kul det hade vart! Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Har provat, men är så dålig framför kameran ? Yes bilder kommer ??

   Svara

   • Michaela

    |

    Dålig framför kameran!? När du visar hur du fixar din lugg och ska hämta hårsprayen men ramlar är ju det bästa jag sett på nätet!! Saknar den videon så mycket 🙁

    Svara

    • Egoina

     |

     ?

     Svara

 • Fanny

  |

  Dricker lätt en liter läsk på en fest. Å andra sidan dricker jag inte särskilt mycket alkohol…

  Svara

 • Diana

  |

  Vaaaar är bilden på allt snacks??? omg vill seee

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv