Follow my blog with Bloglovin

Bland stenplattor och träplankor

I annonssamarbete med Daniel Wellington

 

Jag är 8 år och går tillsammans med min farmor på gågatan i Köpenhamn. Vi går förbi en gatuförsäljare som säljer små visslor. Det ser ut som en liten rund pappersbit som man lägger på tungan. Den lilla pappersbiten gör att man kan vissla som en fågel! De vackraste visslingarna jag någonsin hört kommer ur försäljarens mun. Jag blir betagen och frågar farmor om jag kan få en sån. ”Det ser lite svårt ut. Du kommer säkert tröttna direkt”, säger farmor, men jag lovar henne att det är det inte alls och jag kommer leka med den hela tiden. Hela tiden! Hon köper till slut en liten fågelvisslare till mig och jag stoppar den genast i munnen för att vissla som en fågel.

Men det funkar inte. Oavsett hur jag lägger den på tungan och hur jag anstränger mig kommer det inte ett ljud. Jag skäms och efter att ihärdigt ha provat i några minuter bestämmer jag mig för att slänga den och låtsas att jag tappat den för att slippa det pinsamma i att farmor hade rätt. Jag slänger den åt sidan bland kullerstenen och vi fortsätter gå. ”Får jag höra lite fågelsång nu då”, frågar farmor. Jag låtsas leta i mina fickor. ”Jag tappade den”, säger jag till slut. Farmor som tror att jag är jätteledsen stannar genast upp och sedan går vi hela vägen tillbaka och finkammar gågatan och varje liten centimeter vi gått på för att hitta den, men vi hittar den aldrig.

 

 

Den här historien har absolut ingenting med denna plåtning att göra, men precis lika mycket som jag skämdes över att farmor hjälpte mig att hitta visslaren jag slängt, skämdes jag när min fotograf Pernilla fick hjälpa mig att leta efter en liten pinne till min klocka som jag tappade bort när jag skulle byta band på klockan. Vi satt på en uteservering och jag skulle byta bandet snabbt och smidigt, men klantigt nog tappade jag ner den på marken bland stenplattor och träplankor. I 20 minuter fick vi krypa runt på marken bland grus och lera. Haha. Men denna historia fick i alla fall ett lyckligt slut då vi hittade den till sist.

Varför skulle jag byta band undrar ni kanske? Jo! Just nu har Daniel Wellington sin populära free strap campaign som innebär att om man köper en klocka får man välja ett extra klockarmband på köpet. Alltså två klockor i en! Man kan välja mellan läder, mesh eller tyg och matcha precis som man vill.

 

Här har jag på mig Classic Petite Ashfield.

 

Och här har jag Classic Petite Durham.

Jag en rabattkod till er i vanlig ordning. Koden EGOINAS ger er 15% rabatt på allt hos Daniel Wellington OCH gäller även i kombination med free strap kampanjen! Erbjudandet gäller fram till den 10 april.

Det är enkelt att byta strap på klockan, men jag rekommenderar att ha ett bord eller liknande under när man gör det. Om man vill slippa krypa runt och leta om man tappar något det vill säga ; ))

?: Pernilla Möller

64 gillar

Kommentarer (18)

 • Rebecka

  |

  Har tänkt säga det några gånger nu men har inte kommit till skott. Men ville bara säga att jag tycker du passar så himla bra i den där frisyren!?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack ??

   Svara

 • Frida

  |

  Finns det någon som fortfarande läser dessa tröttsamma inläggen från daniel Wellington som finns på VARENDA blogg?

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

  • I

   |

   Jag läste allt ? var ett väldigt intressant och fint inlägg. Däremot brukar jag inte läsa DW reklamen hos andra influncers/bloggare då de brukar vara väldigt tråkiga och man är rätt trött på den där klockan nu. Men du missade verkligen något om du inte läste egoinas nu.

   Svara

  • Mici

   |

   Jag läste historien om farmor, sen scrollade jag vidare ☺️ Man får göra som man vill!

   Svara

  • Trine

   |

   Finnes det noen som kjøper disse klokkene enda….?

   Svara

   • Io

    |

    Ja det finns det 🙂

    Svara

 • Olivia

  |

  Superfina bilder! Men jag kan inte låta bli att störa mig på att du har klockan på ”fel” arm, och dessutom upp och ner ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hehe sorry ?

   Svara

 • Robert

  |

  Blev så sugen på bullar när jag läste inlägget av nån anledning. 😉

  Svara

 • Frida

  |

  Men varför har du på dig klockorna upp och ner? Annars tänker jag mest på att kaffet blivit kallt på de där 20 minuterna ? Har inte använt vanlig klocka sen jag köpte Apple Watch, lite tråkigt och kan sakna det ibland.

  Och ja för frisyren! Ditt tjocka hår gör sig verkligen bra i det ☺️

  Svara

 • Elin

  |

  Du borde skriva en bok! Du är väldigt duktig på att skriva och formulera dig! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla vad glad jag blir ❤️

   Svara

 • Linnéa

  |

  Tycker du formulerar reklmainlägg SÅ bra! Du är den bloggaren/influencern/etc som gör det med känsla och det känns genuint och intressant rakt igenom. Att du även använder klockorna ”privat” till skillnad från många andra gör att din trovärdighet ständigt stiger i mina ögon, tack för att du är en jordnära människa som gör denna ytliga värld lite mer reko! Kram ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad glad jag blir!! ?❤️

   Svara

 • Pernilla

  |

  Gillar hur du gör dina reklaminlägg så personliga, känns mer genuint då och roligare att läsa! Och förresten, den frisyren du har här passar du så himla bra i!!! ???

  Svara

 • Emma

  |

  Kan du se hur många som köper klockor efter detta inlägg? Tänker att så många bloggerskor har gjort inlägg om DW i nästan två år nu att det känns som att om man vill ha en sån klocka så hade man redan köpt det vid detta laget?
  Misstänker att det fortfarande är folk som köper från inlägg med tanke på att DW fortfarande betalar folk för inlägg men hade varit kul att se typ statistik på hur stor skillnad det är nu jämfört med ett år sen 🙂

  Och för dom som inte redan har köpt så kan jag rekommendera dom! haha Har en klocka och två armband, älskar dom!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv