Follow my blog with Bloglovin

Helgens projekt

Hade två projekt denna helg som båda rörde min fest:

?? Handla alkohol

?? Hitta outfit

 

Det förstnämnda var lördagens to do. Här står jag glatt och poserar med min kärra. Lol på att en hel familj var på väg att gå förbi, men stannade så att jag skulle få en bra bild…med min kärra. Har nog aldrig skämts så mycket.

 

Okej jo. Skämdes lite mer här. Jag var osäker på vilken box jag skulle köpa eftersom jag inte visste hur vinet smakade. Så vi köpte en av varje och hade sedan provsmakning för att se vad vi skulle ha mer av ? Aldrig känts mig så trashig…

 

…tills vi skulle dra hem alltihop. HAHA vem är vi ens.

Nu är alkoholhandlandet över i alla fall. Känns  bra.

 

I söndags var det outfit-dags. Caroline hängde med som stöd. Hittade först detta set på Cubus som jag gillade.

Särskilt tillsammans med ett par orangea skor som jag kärade ner mig i fullständigt och kommer ha oavsett outfit. Hehe.

 

Köpte också denna leoklänning som ett ”säkert kort” då den är väldigt jag och en bra back up om inget annat känns bra.

Nu har jag 4 outfits att välja på här hemma! Får se vilken jag väljer och vilka jag lämnar tillbaka. Eller så kör jag Eurovison-style med ombyten hela kvällen. Det är min fest och jag får väl göra som jag vill ??‍♀️

 

147 gillar

Kommentarer (19)

 • Robert

  |

  ”…tills vi skulle dra hem alltihop”. Typ, F drar kärran och jag går bredvid och tar några foton. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   ??‍♀️?

   Svara

 • Terese

  |

  *någon* sa att en bra fest kräver minst ett klädbyte ?

  Svara

 • Simona

  |

  Alltså, ja! Kör ombyten hela kvällen! Med en dramatisk reveal varje gång! ?? ps. Gör det i början av kvällen isf, av logiska skäl..

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Hanna

  |

  Det blommiga setet! Så coolt, speciellt med orangea skor. Leoklänning känns lite klyschigt på en 30-årfest? Men samtidigt, om man vill, – embracea klyschan och kör!

  Svara

 • Mila

  |

  Hahaha jag har känt mig lika trashig varje gång (okej, sammanlagt typ 3 ggr) jag varit i Danmark och köpt alkohol. 😛 Förr rökte jag också och då brukade det sticka ut en limpa Marlboro ur väskan också. Omg… Känner mig grymt pretto numera, kom på mig själv med att säga i förra veckan ”Jag köper aldrig bag-in-box längre, de hinner bli gamla”. 😮

  Svara

 • Jonna

  |

  Jag röstar på setet, det känns väldigt du och de orangea skorna skulle vara supersnygga till(såg på insta). 🙂

  Svara

 • Bella

  |

  Haha så kul med en liten vinprovning men smart ju så ni visste att ni köpte goda grejer 🙂

  Svara

 • Mikaela

  |

  Jätte fint set! ?
  Men ta det som känns bäst för dig just den dagen. ??

  Svara

 • Josefine

  |

  Det blommiga setet är ju så snyggt! Kan tänka mig att det ser helt fantastiskt ut med orangea skor.

  Svara

 • Amanda

  |

  Ambitiöst med alkoholen! När en kompis till mig fyllde 30 fixade vi hembränt av en släkting och gjorde bål ? Hej vi bor på landet ?

  Svara

 • Camilla

  |

  Jag hade 40-års fest i lördags. Var i Helsingör och handlade dricka i torsdags och på festen körde jag 3 olika outfits. ? Ska tillägga att jag hade kalas på dagen för familjen (där jag hade en outfit) sen betade jag om till festen med kompisar på kvällen. Lyckades dock spilla på mig och fick köra ett ombyte. ? Men jag fick iaf använda alla outfits som jag valde mellan. ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahah så mycket win ändå! Ska nog också ”spilla” 😉 Grattis i efterskott!! Kram!

   Svara

   • Camilla

    |

    Rekommenderar det starkt. ??? Fyller egentligen inte år förrän 1:a april, men den firar jag i min stuga i Dalarna så därav blev det kalas/fest i förskott. ? Tack i alla fall. ?

    Svara

 • Sophie

  |

  Hahaha, påminner mig om vår båtresa inför midsommar förra året… Vi bor väldigt nära Ålandsbåten, så man åker några vändor och köper billig sprit per år. Tar typ 6 timmar tur och retur, med ett pit stop i Mariehamn på typ en halvtimme och massa god mat i restaurangerna så det är ändå en rätt trevlig dagsutflykt. Aldrig någonsin åkt den resan nykter förrän den här gången, för vi var ju tvungna att få med oss all sprit på något sätt – vilket blev i min bil. Vi var 4 pers som handlat för totalt 10.000 och jag skojar inte om hela bakluckan på min kombi var proppfull. Vi stod på parkeringen och spelade Tetris liksom medan folk gick förbi med sin lilla påse. ALDRIG känt mig så trashig som den stunden, hahaha.

  Svara

 • Emelie

  |

  Ser du killen i svart jacka som kommer gående och sen typ stannar stirrar och poasar. ?

  Svara

 • Louise

  |

  ÄLSKADE settet, det kommer du vara så fin i om det blir vad du väljer. Du får gärna prova samtliga 4 alternativ och ha en omröstning här i bloggen! ?‍♀️

  Hoppas festen blir lyckad och ett minne för livet!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv