Follow my blog with Bloglovin

Veckans hittills i bilder

Bilder som hamnat i min telefon från veckan hittills:

 

En kollega försöker återskapa sin mormors speciella bullrecept. Så gulligt och minst sagt TACKSAMT projekt för oss kollegor som får äta upp alla batcher.

 

I tisdags firade vi Stina. Födelsedagsglasögonen är obligatoriska såklart.

 

Och den här utsikten har den som fyller år. Haha.

 

I torsdags var jag och Caroline på klänningsjakt i Malmö hela dagen. Hittade en kanske-klänning som jag kommer ha om jag inte hittar något bättre. Var lite deppig över att inte hittat the one så vi muntrade upp oss med bubbel på Vibliotek.

 

Sen introducerade Caroline mig för AB Småland. Herregud varför har jag inte varit här innan? Är lite bitter att jag inte kände till detta ställe för ett år sedan när jag köpte min lägenhet och behövde köpa grejer. Allt är fint!

 

Det här hade gärna fått vara mitt vardagsrum liksom.

 

Från en inredningsbutik till en annan. Efter AB Småland gick vi på event på Bolia som hade re-opening.

 

Så mycket fint där med! Ville ha allt.

 

Denna lampan hade exempelvis passat perfekt hemma hos mig. Om någon har 6000 kronor över får ni gärna ge mig den i 30-års present. Tack.

 

Bästa hänget! Lol på att August tydligen högg in på min drink när jag hade fullt upp med att fota. Barnvakt of the year. Caroline har verkligen fått världens snällaste bebis för övrigt. Han var glad och charmig hela dagen.

 

<3

 

På jobbet igår. Vi fotade och filmade några gulliga gosedjur vi fått in. Vid sådana tillfällen kan jag fnissa lite åt att ”jag får betalt för det här”. Fint att vi har kvar julgranen btw. Men bara 9 månader kvar till jul.

 

Och sen blev det pizzafredag i vanlig ordning! Vi såg finalen av Talang och jag blev mycket lycklig när Micke Holm vann. Jag röstade på honom.

Vad tror ni om den där hypnosgrejen förresten? Funkar det på riktigt? Jag tycker det är FÖR konstigt alltså. Kan inte hjälpa att känna mig väldigt skeptiskt. Måste fråga Viktor om det verkligen var på riktigt.

 

58 gillar

Kommentarer (10)

 • Alex

  |

  Ja snälla fråga honom om hypnosen! Jag trodde stenhårt på det när han hypnotiserade Per Lernström förra gången men gårdagens kändes lite tveksam..

  Svara

 • Frida

  |

  Det är inte hennes mormor som är Nestlé Toll house? 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha så kul, drog exakt samma referens ? Jag ba ”this is why you burn IN HELL” och han ba ?!???

   Svara

 • Jackie

  |

  MEN ALLTSÅ DEN DÄR UNGEN, FÖÖÖR SÖT!!!! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag veeet ❤️?

   Svara

 • Alexandra

  |

  Första gången han gjorde hypnos på Pär kändes det så verkligt! Men på finalen kändes det bara fejk, var stressigt och kändes aldrig som personerna kom in i någon hypnos.. vet inte vad jag ska tro?

  Svara

 • Vanessa

  |

  Haha fyfan besvikelsen när jag blev tillfrågad om jag ville ha en bulle när jag bodde i Malmö, blir övertaggad (bulle liksom), och ni skåningar menar fralla när ni säger bulle ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • Jennie

  |

  Är det Boxholms chiliost på bild ett?! Har letat som en galning efter den här i Gbg, trodde de hade slutat att tillverka den… Äääälskar den!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Vet inte. Den var köpt på Lidl iaf. Sjukt god!!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv