Follow my blog with Bloglovin

En vecka kvar

Sämsta bloggerskan här hej!

Fixar ihjäl mig. Gud vad jag tagit vatten över huvudet vad gäller min fest alltså. Har ju haft storslagna planer, men jag inser nu att det inte är genomförbart för en person. Kan verkligen förstå att man tar hjälp av en planerare vid bröllop och liknande. Herregud, min lista tar aldrig slut. Men tänker att jag får sänka mina förväntningar och genomförandet till en rimlig nivå. Det viktigaste är ju faktiskt att jag har mina bästa personer på samma ställe. Inte att jag blir halvt utbränd innan och springer runt och får till 500 olika grejer under kvällens gång. Det får bli vad det blir. Det löser sig!

Nästa lördag är det dags, så nästa vecka kommer nog bli lite halvdan på bloggen. Mer kortare nutidsuppdateringar än långa genomarbetade grejer. Men ni överlever ju!

Idag ska jag handla alkohol. Skulle låna en magasinkärra av min mamma igår, men den gick inte in i bilen, så hon kom och lämnade den precis. Så snäll. Tänkte tura till Helsingör och köpa alkohol på taxfreen. Då blir det lite billigare. Hade jag haft tid hade jag åkt till Tyskland, men men.

Några bilder från min vecka hittills kommer snart upp!

 

65 gillar

Kommentarer (12)

 • Sara

  |

  Hej! Förstår att det blir billigare. Men glöm inte att på systembolaget får man alltid lämna tillbaka det som blir över efter festen och få pengarna tillbaka ??

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja just det! Hmm värt att överväga ??

   Svara

 • BB

  |

  Oj vad ren nyfikenhet vad är som planeras? En fest fattar jag ju men låter som den blir megestor när de tar sån tid :O kanske valde fel helg för min helsinborgsresa, staden är tom då alla är på festen (btw googlat på cafet du tipsa om, måste verkligen dit!) ? Hoppas du ändå får en bra kväll även om du kanske inte hinner fixa allt så som tänkt ☺

  Svara

 • Lisa

  |

  Jag får panik över allt planerande! Tack och lov att jag hatar födelsedagar. De får passera förbi utan att jag gör någonting alls ?

  Svara

 • Amanda

  |

  Åhh hoppas vi får läsa om din fest senare, den låter redan som den kommer bli grym och jag tycker att det är så kul att få inspiration från andras fester! 😀

  Svara

 • Laura

  |

  Åååh kan vi sen få en detaljerad beskrivning av festen? Tycker du verkar som en awesome festfixare och jag vill ha inspiration till min egen 30-årsfest senare i år. <3

  Svara

 • Mila

  |

  Varje gång jag har en större fest så.ångrar jag mig precis innan haha. Blev typ utbränd av min inflyttningsfest för två år sedan. Samma dag var jag så stressad att jag glömde bort att äta helt, så efter två glas vin på kvällen när festen börjat var jag nästan helpackad haha.. Stort misstag!! :/

  Svara

  • Egoina

   |

   ??

   Svara

 • ab

  |

  Blir nyfiken, hur många är bjudna?

  Svara

  • Egoina

   |

   33 ☺️

   Svara

 • Linnea

  |

  Håller på att planera min killes 30 årsfest (helgen efter din) och har nog precis som du haft lite väl stora planer som lett till att jag varit så sjuuukt uppstressad! Vill ju så gärna fixa världens bästa dag till världens bästa kille. Men han hade inte velat att jag fick magsår på kuppen, och hur roliga aktiviteter man än planerar in så är det ju ändå folket som gör festen. och eftersom att alla hans vänner är bjudna kommer han att ha en bra dag! Var skönt att läsa ditt inlägg och få påminna sig om detta!

  Svara

  • Egoina

   |

   Exakt! Det kommer bli hur bea som helst ?? Gullig du är som gör det för honom!!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv