Follow my blog with Bloglovin

Frågor & svar

Så fin krönika! <3 Tänker/tror du inte att han smygläst din blogg och har hållit koll i smyg? Tänker att ”man” (ok, jag iaf…) vill blocka överallt och typ gå under jorden för vill inte att han ska ha möjlighet o ”veta allt” men svårt för er influencers ju :p

Jo, jag tror nog att alla mina ex (hej hej alla ex!) har mer eller mindre koll. Eller jag tycker inte det vore konstigt i alla fall och det gör mig ingenting. Jag själv går in med jämna mellanrum på deras sociala medier, för att jag är intresserad av deras liv och hur det går.

Men! Fy fan vad det suger i det där första break up-stadiet att behöva dela med mig om vad jag gör. Instastory är värst, för där är det liksom realtid. Helst av allt vill man ju att ens ex inte ska ha någon koll överhuvudtaget. Men jag tror helt ärligt att min ”offentlighet” varit värre för exen än tvärtom. Kan bara tänka mig hur jobbigt det vore att kunna följa mina ex liv på det här sättet. Hade tagit miljoner gånger längre tid för att mig att komma över dem då.

 

 

Har Sofie ärvt dina gamla tallrikar?

Haha ja man skulle ju kunna tro det. Nej, vi har likadana! Eller rättare sagt har hon och F likadana ?

 

Vad var det för behandling du gjorde som bara fixade håret till bästa kvalité? Mitt hår är katastrof och jag har bokat tid hos frisör på torsdag, kanske skulle be om en sån mirakelbehandling då?!

Ola plex! Bond fusion hette behandlingen för att vara exakt. Mitt hår är störigt så mjukt det är nu, så på mig funkade det!

 

Håller behandlingen länge, eller måste man göra om det regelbundet för att den ska fungera?

Det är första gången jag provar, så jag har ingen aning. Steg nummer 3 i behandlingen (det kallas så, men är nog egentligen bara någon form av hårmask/inpackning som man ska använda med jämna mellanrum) gör man hemma och produkten varar till flera omgångar. Har inte börjat använda den än.

 

 

Åh, på tal om eyeliner, kan inte du gå igenom vilka eyeliners du testat och säga bu eller bä? Jag har gått igenom så många i jakt på den perfekta, och jag känner att det fortfarande är hms som håller måttet högst, trots att den har tendens att kladda ut sig efter en lång dag. Har testat så många eyeliners som liksom torkar av att det fastnar ögonskugga på och liknande, eller att toppen tussar av sig, eller att de gärna flyter ut eller kladdar ut mm. Vore så tacksam! Mvh Eyelinermissbrukaren

Har faktiskt inte provat så väldigt många. Använde H&Ms i några år, men den kladdar tyvärr precis som du skriver. Fastnade för Cliniques pretty easy eftersom den inte kladdar och sitter där den ska (men ändå är lätt att tvätta av) och att toppen håller formen trots ögonskugga, puder osv precis som du skriver. Ett minus är dock att den torkar ut lite fortare än vad den borde tycker jag.

 

En till med sånt hår. Men har du alltså med dig torrshampo som du sprayar på under dagen eller hjälper det att ta det redan på morgonen?

Jag tar generös mängd torrschampo på morgonen eller på kvällen innan jag lägger mig. Det funkar super!

 

 

Älskar Helsingör! Vore ju underbart om du kunde vidarebefordra Carolines secondhand-tips! Glad måndag!

Hon har blivit tillfrågad av en tidning att göra ett reportage med en guide (så coolt!). När den kommer ut lovar jag att länka ??

 

Ren nyfikenhet bara, men hur mycket får ni bloggare när ni lägger in en annonslänk (apprl?)? ?
Kram!!

Väldigt olika. Jag skulle uppskatta att jag får cirka 800 kronor för en länk i genomsnitt. Om det är ett helt inlägg med annonslänkar, som en önskelista eller liknande blir det några tusenlappar. Det här är väldigt olika såklart. Beroende på om ni är intresserad av grejerna eller inte ?

 

94 gillar

Kommentarer (13)

 • Mila

  |

  I ett par år stalkade jag ex helt hysteriskt mycket, var som en tvångstanke och sadomasochism 😛 Slutade med det i min senaste break-up. Han berättade att han träffat en ny tjej och jag blockerade dem båda ööööverallt direkt! Så jäkla skönt särskilt som hon var en sådan som tar 55 pussbilder med sina pojkvänner (kul att de ligger kvar på exen haha) och sådant behöver man inte plåga sig med att råka få se online. 🙂

  Jag gillar också Olaplex – eftersom jag bleker håret och använder locktång varje dag behöver det få lite ”förstärkning” ibland. 🙂

  Svara

 • Bella

  |

  Olaplex inpackningen (steg 3) är det bästa som hänt mitt hår! Gillar även balsamet men inte schampot. Ditt hår är galet fint! Kanske borde prova olaplex-behandling på salong

  Svara

 • Annie

  |

  Måste bara tipsa om Kat Von Ds eyeliner. Slår cliniques alla dagar i veckan och sitter som jag vet fan inte vad. Finns på sephora både in store och online! Try it!!! 🙂

  Svara

  • Simona

   |

   +1 på den!! ?

   Svara

  • Eyelinermissbrukaren

   |

   Tack för tips! Ska testa!

   Svara

 • Robert

  |

  Verkar vara en bra hårbehandling. 😉

  Svara

 • Linda

  |

  Roligt att du tog med mina frågor! En liten uppdate, var ju som sagt hos frisören idag och jag bad om en olaplex! Alltså jisses vilken skillnad, trodde aldrig det skulle märkas så meddetsamma men tack för att du la upp det i bloggen, mitt hår tackar så mycket 😉
  Fick dock inget steg 3, så får kanske gå tillbaka och fixa mig en flaska!

  Svara

  • Egoina

   |

   ???

   Svara

 • Sanna

  |

  Älskade också hm eyeliner innan, men sen provade jag en fast eyeliner från makeupstore som man målar med pensel och den är så himla bra. Använder man en sån pensel som är platt och snedskuren så är det hur lätt som helst!

  Svara

 • Sofie

  |

  Kan inte Sofie få ärva dina/F’s tallrikar??? Haha! <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jo, jag är på! <3 🙂

   Svara

 • Jackie

  |

  Men åååhh! Sträckkollar Vänner eftersom jag inte blev fast när den visades där på 90-talet, men säsong 8 med Joey och Rachel, vafan bli ihop!! Nu har jag en mindre crush på karln… En sån toppenkille!!! Ross är bara fånig. ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha <3

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv