Follow my blog with Bloglovin

Min första tidning

I annonssamarbete med Readly

 

Jag kommer aldrig glömma omslaget på min första Kalle Anka tidning som kom i brevlådan. Jag var 6 år och hade fått tidningar då och då när vi handlade, men nu hade jag en egen prenumeration och tidningen låg och väntade på mig i brevlådan. Jag kan se tidningen framför mig. Det var Knatte, Fnatte och Tjatte som läste en läskig bok samtidigt som Kalle Anka klippte håret på dem – för smart nog blev de så rädda av boken att håret reste sig och stod upp, så att Kalle enkelt kunde klippa. Haha.

Jag prenumererade på Kalle Anka i många år och när jag blev äldre blev det istället Kamratposten, under min häst-period blev det Min Häst och sedan OKEJ, Frida och Veckorevyn. Jag minns fortfarande hur lyxigt det var när jag skulle ta bussen till Norge och köpte två tidningar med mig på bussen. Det var som att jag hade en present som väntade på mig. Först läste jag dem snabbt för att få med mig det mest intressanta och sedan läste jag dem en gång till och verkligen lusläste varenda ord.

 

När jag skaffade Readly påmindes jag om hur mycket jag verkligen älskar att läsa tidningar! Readly erbjuder över 3000 tidningar och magasin direkt i telefonen eller läsplattan!

(Så gulligt att Kalle kom upp som förslag <3)

 

Sån lyx med obegränsat med tidningar! De senaste dagarna har jag läst allt om allt från inredning, till mat och vetenskapens mysterier. Det sistnämnda är min absoluta favorit. Hehe.

 

 

Om du klickar här får du prova Readly i en månad för endast 9 kronor! Därefter kostar det 99 kronor i månaden. Några saker som kan vara bra att veta:

? Det är ingen bindningstid och du kan avsluta precis när du vill.

? Du kan spara ner tidningar i offline-läge

? Ett konto kan delas på 5 enheter (eller personer)

 

 

Prova Readly och se vad ni tycker! Alltså tänk, om jag vetat detta för 20 år sedan, att jag kunde få läsa hur många tidningar jag ville för bara 9 kronor! För bra för att vara sant ju. Happy läsning alla! ?

 

59 gillar

Kommentarer (16)

  • Egoina

   |

   Tack snälla 🙂

   Svara

 • Ida

  |

  Hej!
  Vilket toppenbra samarbete! Älskar att läsa tidninga, vill bara informera dig om att om man läser din blogg via Bloglovin (vilket jag gör jämt) så ser man inte att det här inlägget är ett samarbete.

  Ha det gott!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Ja, verkligen SÅ bra tjänst. Läste en tidning till frukosten imorse, sån lyx!! 🙂 Ah okej tack, det ska jag kika på!

   Svara

 • Robert

  |

  Klart att vi får kolla in detta! 🙂

  Svara

 • Sophie

  |

  Du är den enda influencern vars reklaminlägg jag uppskattar. När du gör något samarbete vet jag att det är genuint från din sida och troligtvis något jag själv skulle uppskatta. TACK för att du inte bara säljer ut dig till vad som helst. <3 Och just det här samarbetet kan ju vara världens bästa grej alltså?? Älskar att läsa tidningar men gillar inte att köpa pga läser en gång, och sen kastar jag den (förvisso i återvinningen, men ändå) vilket inte känns hållbart. Dessutom svindyrt. Det här är definitivt något jag vill prova!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla vad glad jag blir! <3 Ja, eller hur!! Världens bästa tjänst. Längesedan jag köpte fysiska tidningar, detta känns mycket bättre 🙂

   Svara

 • A

  |

  Vilket toppensamarbete!! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack 😀

   Svara

 • Madde

  |

  Du gör så fina sammarbetsinlägg!
  Känns verkligen äkta och genomtänkt.
  Stor kram till dig, älskar dig blogg 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad glad jag blir!! Kram till dig med <3 🙂

   Svara

 • Claire

  |

  Men hur sjukt att mamma och jag pratade om readly för nån timme sen då hon satt med ipaden och läste tidningar och jag funderade på att skaffa, kommer in här och ser detta inlägget ? påtal om att saker kommer upp när man pratat om det :O

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha! Kan dock lova att det hade 0% med avlyssning att göra i detta fall. Men ändå läskigt ju. Och ett tecken på att du borde prova Readly 😉

   Svara

 • KS

  |

  Kan bara instämma, jättefint samarbete!

  Svara

 • Hanna

  |

  Verkligen superfint samarbete! Du imponerar gång på gång 🙂
  Måste bara fråga, vart är den underbara vasen på bordet ifrån??

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack snälla! 🙂 Den är från Linneaträdgården (alltså köpt i butik), vet tyvärr inte vilket märke.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv