Follow my blog with Bloglovin

Håret: före & efter

 

Idag var det äntligen dags för ett frisörbesök! Det var ju faktiskt 7 månader sedan sist.

 

Såhär såg det ut innan. Lite rosa toner…

 

…och grått, blått och grönt. Haha herregud, blev så chockad när frisören tog denna bild och visade mig. Ser typ ut som att mitt hår möglat där bak??

Men är ändå imponerad över hur mycket färg som försvunnit på kort tid. Jag var ju superlila. Mitt bästa tips är att sitta med inpackning ofta och länge, samt att tvätta håret med Head & shoulders.

 

Efter!

Alltså hur bra blev det inte? Frisören kämpade länge med blekning och toningar och lyckades till slut få till det här. Ingen lätt match då vissa delar av mitt hår blev rosa och andra gröna. Men till slut så! Är verkligen imponerad! Trodde inte hon skulle lyckas. Jag gick till Gabriela på Solid Hair efter rekommendation från er ?

 

Nu ser jag ut såhär. Färgade utväxten, tog bort missfärgningarna, gjorde en bond fusion behandling, klippte av några centimeter och klippte även en snäll gardinlugg.

 

Så nöjd!

 

188 gillar

Comments (27)

 • Jessica

  |

  Wow vilken duktig frisör! Jättefint! ?

  Reply

  • Egoina

   |

   Verkligen! Så imponerad 🙂

   Reply

 • Hanna

  |

  Superfint!

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack 🙂

   Reply

 • Viktoria

  |

  wow! Du är så vacker! Hela du verkar vara en så vacker människa, insidan och utsidan! ?

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh men TACK snälla <3 <3

   Reply

 • Sandra

  |

  Vad fin du är! Jag ser ut som en potatis…

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha gör du ju inte!! Men tack ?

   Reply

 • Annika

  |

  Snyggt!
  Och du måste visa tänderna mer när du ler, vackraste leendet ever ju !?

  Reply

  • Egoina

   |

 • Robert

  |

  Blev verkligen jättesnyggt! 🙂

  Reply

 • Cornelia

  |

  Älskar att din blogg går från att stundtals handla om tunga och jobbiga saker till att nästa stund handla om typ drinkar och skönhet. Precis som livet är! Jag har läst sedan du var anonym och inte la upp bilder på dig själv och är typ tre år yngre än dig så känns som att jag känner dig, haha. Kommenterar typ aldrig men kände att jag ville göra det nu. Kram, hoppas att allt blir bra med din mamma <3

  Reply

  • Egoina

   |

   <3 <3

   Reply

 • Kimberley

  |

  ALLTSÅ WOW. Så himla snyggt

  Reply

 • Sanja

  |

  Wow!??

  Reply

 • Johanna

  |

  Hej Egoina, kanske en liten konstig fråga men jag går i tankar om att köpa bostad och har inte direkt någon i min närhet jag kan få råd av. Det jag undrar helt enkelt är hur man ska börja? Vart hittar man bra information för att förberedda?

  Reply

 • A

  |

  Wooow ? precis den färgen vill jag ha!

  Reply

 • L

  |

  Hej regina!
  Jag har ett dilemma. Som självklart kretsar kring kärlek och relationer. Jag är en tjej på 25 jordsnurr, med en nyligen införskaffad autismspektrumdiagnos i bagaget. Och håller på att dejta en kille för typ första gången i mitt liv. Så är något desperat efter att bli kär i honom så att jag kan få ligga (aldrig gjort det). Jag känner mig hemsk eftersom mina känslor för honom inte utvecklats mer än vad de gjort under dessa 4 månader (5 om man räknar ifrån när vi började smsa). Som en tjej med AST är det svårare än för den vanliga personen att förstå sig på sina känslor och det håller på att förstöra allting. Jag gråter för jag vet att det rätta borde vara att sluta dejta den här killen, men tidigare hade vi ett seriöst snack där jag valde att fortsätta trots att vi båda konstaterade att han kände mer än jag och det kanske var ett misstag men där och då ville jag inte förlora honom. Jag tror jag blev förförd av att han lät så klok och förstående i allt han sade och tänkte att ”fan det ska väl inte vara så svårt att bli kär i honom nu” men det har ännu inte infunnit sig. Kommer på mig själv med att tänka att vi inte har tillräcklig personkemi, att han är förutsägbar och jag stör mig liksom på att han bara kan hångla m.m när det typ inte finns några andra människor i närheten. Vilket är ett problem för båda bor vi hemma med päron just nu!!
  Det jag försöker få fram är att jag söker vägledning, jag vill veta av någon är erfaren i kärlek och break ups och heart break: Hur ska jag stå ut med mig själv? Jag har svårt att träffa killar som tilltalar mig samtidigt som jag känner mig trygg vilket är ett Stort Måste för mig. Så det är lite som att jag nöjer mig med honom och bara inväntar stunden vi kan vara fysiska så jag förhoppningsvis känner något mer.
  Det komplicerar saker lite genom att vi har gemensamma vänner (våra kompisar har varit tillsammans i fyra år) och jag bara vet att jag på något sätt kommer att få känns av konsekvenser från fler personer än bara honom om jag avslutar dejtandet (har varit noggrann med att inte sätta pojkvänsstämpel på oss).
  Jag känner mig handlöst förlamad, vet inte vad ja ska göra för att kunna forma ett beslut jag inte kommer ångra.

  / L

  Reply

 • Emma

  |

  Det där kan vara den finaste färgen du haft ever! Perfekt balans mellan ljust och mörkare slingor liksom ?

  Reply

 • Erika

  |

  Jag dör vilken snygg frisyr ?
  Du passade skitbra i det!

  Reply

 • Lisa

  |

  SÅ FINT! Du är SÅ vacker!

  Reply

 • Emma

  |

  Instämmer med alla andra, blev sååå snyggt!! Verkligen hårinspo ???

  Reply

 • Helena

  |

  Kaaan du snälla skriva ett inlägg om dina hårprodukter/rutiner (allt från schampo, inpackning, balsam, värmeskydd mm, om du fönar direkt efter du tvättat eller om du låter det självtorka någongång) – du fattar!
  Eller iaf ta upp i ett frågeinlägg 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Bra idé! Det kommer 🙂

   Reply

 • Ninni

  |

  Wow det blev jättefint ?

  Reply

 • m

  |

  Vilket jobb! Supersnyggt!

  Reply

 • Ida

  |

  Wow, kommer visa dessa bilder för min frisör nästa gång jag klipper mig om det är ok med dig!

  Reply

Leave a comment

Arkiv