Follow my blog with Bloglovin

Semmelpannkaksostbågedagen

Här står jag med dagens middag!

Är det fettisdagen så får man. Alla andra dagar också förvisso, jag är inte den som är den. Visste ni att det är ostbågens, pannkakans OCH semlans dag idag? Snacka om att trycka in tre bra saker på en dag. Hade jag vetat detta lite tidigare hade jag gjort en blandning av alla tre sakerna, lagt ut på insta och fått enorm viral spridning. Aja.

Just nu är jag inne i en period då jag känner mig överväldigad. Känner inte riktigt igen känslan. Det är inte stress. Jag känner att jag har allt under kontroll. Men att allt liksom bara är…för mycket. Kanske bara är menscykeln, men livet är så stort och jag har inte energi. Känns som att det är ett skådespel och att jag tagit en paus en stund för att jag inte orkar spela med. Ah jag vet inte, nu svamlar jag.

Jag känner mig lite begränsad nu då jag fortfarande, av någon märklig anledning, inte kommer in på bloggen via mobilen. Det mesta med bloggen sköter jag nämligen från telefonen på tåget och dylikt och nu när jag inte kan göra det förlorar jag så mycket tid. Men det är lite mysigt att blogga old school igen.

Mamma kommer hit vid 10.00 imorgon och sen ska jag till frisören klockan 13.00. Jag har inte lyckats få ur de grå-gröna-blå nyanserna ur mitt hår så vi får se hur det går med slingorna. Håll tummarna!

Ja, det var vad som är on my mind just nu. Sov så gott, så hörs vi snart igen ✨

 

73 gillar

Kommentarer (7)

 • Bella

  |

  Hur har jag kunnat missa att det är alla mina favoritsakers dag idag?semla har jag ju ätit men inte det andra mumsiga….tycker du låter helt normal och inte alls svamlar, ibland känns det sådär ☺

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Linnea

  |

  ❤️ Alla känslor är okej. Hoppas det känns bättre i morgon!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack!! ?

   Svara

 • BB

  |

  Kan inte sova så ligger och kollar första säsongen av vänner och undrar hur de kan vara 26år?! Jag känner bara att men sådär vuxen är inte jag (varför vet jag inte för lever svenssonliv så inga sena nätter och vilda fester här) men de jag undrar är om du kan känna igen dig? Varför känner man sig inte ens vuxen när man är vuxen? När jag håller i utvecklingssamtal på jobbet så tänker jag bara att snart kommer föräldrarna be om att en riktig vuxen/lärare kommer in. Oj va mycket text de blev nu för en fråga ?

  Svara

  • Egoina

   |

   MEN JAG VET!!! Tänker på detta varje gång jag ser serien. Och sen när de “fyller 30” och jag hela tiden tänkt att oj nu börjar de bli sååå gamla. Mmm FML. Haha.

   Svara

 • Robert

  |

  Klart vi håller tummarna! Fyra timmar kvar ser jag nu. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv