Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Fick ett riktigt städryck när jag kom hem från jobbet. Har städat badrummet, dammsugit, dammtorkat och tvättat två maskiner bland annat. Riktigt skönt! Älskar mig själv när jag får sådana ryck. Önskar jag kunde vara så hela tiden.

Anyway. Måndag igen! Ibland känns det som att jag skriver dessa måndagsinlägg varje dag med tanke på hur snabbt tiden går. Nåväl. Vi kikar på min vecka:

Tisdag: Jobba i Malmö. Ska ha möte med en nyhetsbrevsleverantör bland annat. När jag kommer hem ska jag fixa med ett samarbete. Och äta en semla kanske! Fettisdagen ju.

Onsdag: Ska träffa mamma, äta lunch med henne och sen ska jag till frisören. ÄNT to the LIGEN. Tror jag har mest slitet hår i hela Sverige. Kan eventuellt vara någon form av rekord. På natten kommer F äntligen hem från Slovakien också. Har typ glömt hur han ser ut.

Torsdag: Caroline ska ta med mig till sin bästa loppis! Är SÅ pepp på detta. Hon hittar alltid så bra fynd där.

Fredag: Jobba i Malmö och sen mysa tänker jag. Se finalen av Talang. Prova de nya chipsen från OLW med ingefära och chili kanske. Äta tryffelpizza. Ligga. Vem vet.

Lördag: Vi ska på middag hos Sofie och Dan! Ska bli mycket trevlig. Vi ska äta italienskt och sen ska vi se mello-finalen.

Söndag: Sova.

Typ så! Tror denna vecka kommer bli riktigt bra. Bring it ba! ✨

 

103 gillar

Comments (27)

 • Robert

  |

  Tycker håret ser rätt ok ut ändå. Klarar sig åtminstone nån dag till är min analys. 😉

  Reply

 • Ella

  |

  Nope, du har inte mest slitet hår i Sverige. Det är nämligen jag som (helt utan stolthet eller glädje) har den pokalen hemma! Har inte varit hos en frisör sen våren 2017 och ser minst sagt ut därefter. Ett gäng sköna hemmafärgningar har jag dessutom hunnit med på de här två åren, så du kan ana hur snygg jag är… Nästa vecka fyller jag år och hoppas intensivt på ett presentkort till frisören i present! Hoppas dock inte på några mirakel – förra året var min enda present två par strumpor och en mugg.
  Hoppas du hittar nåt riktigt kul och fint på loppisen!

  Reply

  • Egoina

   |

   ? Håller tummarna för dig! Annars får du klippa själv! You can do it! ?

   Reply

   • Ella

    |

    Ha ha! Tack! ? Min mamma sa att jag skulle beställa en klipptid, så betalar hon som present! Mammor alltså! <3

    Och till alla som tycker att det inte är konstigt att inte ha klippt sig på så länge – tidigare har jag gått till frisören minst tre gånger om året, oftast mycket oftare än så pga korta frisyrer. Men ibland ändras livet och man har inte råd med sånt som man haft innan.

    Reply

  • I

   |

   Att inte varit hos frisören sen 2017 är ju inget konstigt ? är nog många av oss som inte varit där på sjukt många fler år.

   Reply

   • E

    |

    Yes, här också ??‍♀️. Senaste frisörbesöket sommaren 2016. Gången innan dess var sommaren 2013.

    Reply

   • BB

    |

    Samma här. Frisör för mig är nåt rika människor lägger pengar på. Gick till en frisör när jag var 12 och en gång till en billig frisörskola när jag var 20 och är idag 28. Jag använder hårinpackningar och klipper själv, räcker bra för mig. (Obs inget emot er som går till frisör såklart men att inte gått på 2år är att man gått nyligen för mig ?)

    Reply

    • Ofelia

     |

     Oj vad är din definition av rik? Jag har lön på 16 000 kr/månad efter skatt och var tredje månad går jag till frisören för att inte se helt kaos ut. 😛 Det är en prioritering för mig och jag ser mig verkligen inte som ett dugg rik?!

     Reply

     • BB

      |

      Du tjänar mer än mig i alla fall och jag anser att man i princip är rik när man kan gå till frisören. För mig är det en lyx att ha inkomst som låter mig lägga 200 på gymkort. Folk gör som sagt vad de vill med sin lön men ja för mig är de en lyx att kunna gå till frisören (eller i största allmänhet att kunna lägga pengar på icke nödvändiga saker).

     • Ofelia

      |

      BB: Fast det är nog snarare så att du nog har en väldigt låg inkomst än att jag är rik.

 • Hanna

  |

  Chili- och ingefärachipsen är såå goda! I och för sig är jag sjukt okräsen när det kommer till chips, men ändå, kommer lätt köpa dem igen! ?? Det enda jag hade kunnat önska är att de hade varit aningen starkare, men å andra sidan kanske ingefärssmaken hade försvunnit lite i hettan då ?

  Reply

  • Egoina

   |

   Ser fram emot att smaka ?

   Reply

  • Hanna

   |

   +1!! Dessa chipsen är amazing om en gillar ingefära, liksom lite söt, syrligt riviga i smaken. I looove?

   Reply

 • Lollo

  |

  Åh, får man fråga var loppisen befinner sig? Har själv blivit helt amazed över vilka fynd man kan göra

  Reply

  • Egoina

   |

   Framtid heter den ?

   Reply

   • Elin

    |

    Köpte en stol för 150 spänn som visade sig vara värd 5000 där! Bästa loppisen! 😉

    Reply

  • Amy

   |

   Framtid ligger inne på Väla Södra industriområde. Det ligger vid ett stort lager som heter Boxon. Om du bor i Helsingborg så har du antagligen sett Boxon från Österleden.
   Grustagsgatan ligger loppisen på. Ett tips är att komma vid öppningen klockan 10, för det är rätt så välbesökt och folk tar det bästa direkt.

   Reply

 • Ewe

  |

  Har också smakat chili & ingefära-chipsen, sugergoda 😀 You’re in for a treat!

  Reply

 • Katarina

  |

  Tänk om det är som i vänner när Rachel börjat hitta massa fint “på loppis” å så ska hon ta med Phoebe dit 🙁

  Reply

 • Katarina

  |

  Tänk om det är som i vänner när Rachel har hittat massa fint “på loppis” och ska ta med Phoebe dit 🙁

  Reply

  • Egoina

   |

   ???

   Reply

 • Cindy

  |

  Hej Egoina.
  Undrar vem har hand nu om Mimi när din mor är sjuk. Eller har jag missat något? Fina Söta Mimi.

  Reply

  • Gj

   |

   Mimmi är i himlen

   Reply

   • Egoina

    |

    <3

    Reply

  • R

   |

   Mimi gick bort 2016 tror jag.

   Reply

 • Matilda Sandberg

  |

  Vill inte förstöra din fredag men…… det är semifinal nr 2 på Talang. Finalen är nästa vecka.

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha tack!

   Reply

Leave a comment

Arkiv