Follow my blog with Bloglovin

Onsdagshej

God förmiddag! Jag sitter vid matbordet med morgonrock och nyduschat hår. Jag försöker max tvätta håret två gånger i veckan då det sliter på håret och tar för mycket tid, men nu när jag försöker tvätta ur färgen har jag gett mig själv lov att tvätta det oftare och det känns så lyxigt. Jag älskar ju att känna mig ren.

Jag har precis fixat ett nyhetsbrev jag inte hann få ut igår och nu skriver jag en önskelista till min födelsedag. Det inlägget kommer upp senare!

När jag är klar med det ska jag klä på mig och gå ut i det fina vädret. 11 grader ska det bli!

 

Mitt nya beroende är lingongrova med ost och tomat. Kan inte ens minnas senast jag åt lingongrova, men såg det i affären och var tvungen att köpa. Smakar som barndomen.

 

Rynkeby skickade sin nya shot till mig. Den innehåller rödbetor, svartvinbär och chili. En riktig boost för immunförsvaret! Jag älskar sånt här. Tack så mycket!

 

Så gulliga shotglas också! Jag har likadana i dricksglas.

 

69 gillar

Kommentarer (5)

 • Maria

  |

  Hur kan man tycka om att gilla att dricka rödbetsjuice. Skulle aldrig ens prova. Även om det är nyttigt så nej skulle inte få ner det.

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! Bortsett från att jag inte har en aning om hur “shoten” smakar. 😉

  Svara

 • Chipzhanna

  |

  Du kanske redan har fått det här tipset men jag måste ändå tipsa omutifall du missat! Jag färgade mitt rågblonda hår KNALLRÖTT för ett år sedan och när jag tröttnade testade jag sjukaste huskuren för avfärgning. Billig och funkar!!!

  Det du behöver är schampo (jag hade head and shoulders) och c-vitaminbrustabletter. Krossa typ 7 brustabletter och blanda med typ en dl kanske (??) schampo. Det kommer växa och bli jätterolig konsistens! Sen slänger du i det i håret, mycket ska det va, sen på med en plastpåse och handduk på huvudet. Låt det va i så länge du står ut, jag hade i några timmar. Drar ut färg! Är billigt! Säkert skonsamt mot håret men vem vet egentligen!

  Svara

  • Amanda

   |

   Det här låter ju som klockrent insta story-content!

   Svara

 • Ebba

  |

  OT
  Varje gång jag lyssnar på musik/podd i hörlurar på mobilen så stängs det jag lyssnar av så fort som jag går in på din blogg, vad beror detta på?
  PS. Älskar din blogg!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv