Follow my blog with Bloglovin

När man känner sig lite extra smart

Ida cyklar ikapp mig efter jobbet.

Ida: Jag glömde min telefon på kontoret och nu är det låst!

Jag: Åh nej. Men kan du inte larma av?

Ida: Nej, jag har glömt koden.

Jag: Jaha, men varför har du inte ringt Karolina?

Ida: …

Jag: Hehe oj.

 

71 gillar

Kommentarer (9)

 • Robert

  |

  Haha, jättesmart där. Verkligen. 😉

  Svara

 • Ellen

  |

  Vem är Karolina?! 🙂

  Svara

  • Karolina

   |

   ??‍♀️ Det är jag! ( kollega man ringer när man glömt något på jobb)?

   Svara

   • Egoina

    |

    ??

    Svara

   • ab

    |

    Har du alltid jour?

    Svara

    • Karolina

     |

     Om man ber snällt hjälper jag till om jag kan?

     Svara

 • Cissi

  |

  Alltså skäms hur lång tid det tog för mig att förstå denna ??‍♀️ Skyller på att det är måndag.

  Svara

  • Sabina

   |

   För mig med! ?

   Svara

 • Sara

  |

  Jag vill ta upp något jag har funderat på ett tag, särskilt efter jag börjat använda appen Maya.

  Det jag funderar på är PMS och män.

  Min situation ser ut så här:
  Jag är tex ledsen, otröstlig för jag blivit sårad av en vän och säger mellan tårarna “Jag har PMS”, då upplever jag att min man tycker att eftersom jag vet att det är starkare känslor pga PMS borde jag kunna sansa mig. Eller om jag är lättirriterad och arg under min PMS tycker han att jag ska skärpa mig “Det är ju bara PMS”, som att känslorna runt PMS inte är riktiga.

  I Mayaappen står det att man ska få sin partner att förstå att nu är det en period med PMS och den perioden är förståelig att man är lite all over the place. I mitt förhållande är det helt tvärtom, allt som känns under PMS är inte på riktigt och jag borde ta mig samman.

  Det jag vill veta är om du anser att PMS känslor är riktiga eller ska jag bita mig i tungan och tänka “Äsch det är bara PMS”?

  <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv