Söndag

Hej alla! Jag har en så mysig söndag. Jag och F sov länge och sen gjorde vi mysfrukost och hängde i soffan hela dagen. Vi tittade på Talang och Melodifestivalen som vi missat bland annat. På tal om Melodifestivalen tyckte jag att Wiktoria var WOW. Herregud vilket nummer, det var magiskt. Blev dock besviken på att den där tjejgruppen inte gick vidare. De var ju så duktiga!

Nu har F åkt till jobbet en sväng för att fixa en sak och jag håller på att skriva ihop ett samarbete. Ska snart färga håret igen och sen ska jag sova. TACK för alla snälla kommentarer om mitt hår! Blev helt överväldigad på Instagram. Jag brukar försöka svara på meddelande jag får på storys i den mån jag kan, men igår fick jag hundratals(!) så det gick inte. Haha. Det känns riktigt kul med håret. Men är glad att det tvättas bort, för annars hade jag inte vågat.

 

Bilder från igår när jag var på 30-års fest hos Hannah. Tog femhundramiljoner selfies eftersom jag inte kände igen min spegelbild 🦄

 

78 gillar

Comments (9)

 • Robert

  |

  Hej! Ja, är det verkligen du på bilden? *funderar* 😉

  Reply

 • WOW

  |

  Du är supersnygg med lila hår! Inte illa att vara snygg och klok och kul samtidigt. Och så är du också en förtroendeingivande bloggare också (kolla in BBs lilla omröstning. Du har fått en massa klick och du förtjänar varenda en).

  Reply

  • Egoina

   |

   Men hur snäll är inte du? Tack ❤️❤️❤️ Såg omröstningen. Wow alltså, blir ju helt rörd. Tack snälla 🤗😘

   Reply

   • Mi

    |

    På omröstningen om vem man har minst förtroende för så kan du räkna bort en röst, för jag trodde att något blivit fel och att jag behövde rösta för mest förtroendeingivande igen, så råkade rösta på dig i båda 🙁

    Reply

    • Egoina

     |

     Haha 💜

     Reply

 • Simona

  |

  Okej, men själva låten var ju såå gjord! Liksom 90-talet ringde och ville ha sin powerballad tillbaka 🙈 men hon är ju jätteduktig dock!

  Reply

 • Annie

  |

  Såg också Bloggbevaknings omröstning och blev så stolt och glad å dina vägnar, haha. <3 Supersnyggt i lila, du är verkligen en person som passar i färger!

  Reply

  • Egoina

   |

   💜💜

   Reply

 • Angelique

  |

  Jag färgade också mitt hår lila igår, älskar det 😀

  Reply

Leave a comment

Arkiv