Follow my blog with Bloglovin

Onsdagsfix och sandwich-godis

Har en lista på massa tråkiga saker att göra idag. Har gjort hälften och det som är kvar nu är att åka och lämna papper och kvitton hos min redovisningsperson, skicka tillbaka vasen till Jotex, köpa rekvisita till ett samarbete och hyra skåpbil och hämta saker på Ikea.

Men först ska jag äta frukost! Eller lunch blir det snarare. Vaknade med världens mensvärk idag och har haft sådana kramper att jag inte ens märkt att jag varit hungrig. Kul att vara mig idag : ))

 

Fick ett kul paket!

 

Min gamla BK-kollega Julia jobbar nu på Candy People (vadå drömjobb?? SÅ AVIS) och hade snappat upp att jag provat glassgodisar på bloggen och ville därför skicka deras nya tillskott.

 

Sandwich-glassar!

 

Orkar inte så söta. De ser verkligen ut som små glassar.

Och de smakar sandwich också! Imponerande likt. Konsistensen är nästan som fudge och till skillnad från 88:an är inte denna lika sockrig vilket är ett stort plus. Jag tycker att de är bäst av glassgodisarna hittills!

 

114 gillar

Kommentarer (13)

 • Julia

  |

  Ååååh orkar du kolla på kartongen och se om det finns vetemjöl i dem? Jag ÄLSKAR Sandwich, det är min favoritglass alla kategorier, men tål inte vete sen några år tillbaka så kan inte äta dem. Sätter allt mitt hopp till dessa. <3 Har inte någon Hemmakväll-affär eller Candypeople i min hemkommun men skulle de vara vetefria åker jag lätt iväg bara för att köpa dem. Vilm dock inte åka utan att veta, haha skulle vara sån besvikelse när jag kom fram……. Mvh Sandwichbesatt

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh nej, jag vet inte! Kartongen är en glasskartong (de har alltså skickat med den bara för att det ser fint ut, godiset säljs inte i denna kartong) och på pappret på godisen står tyvärr inte ingredienserna och jag hittar dessutom inte godiset på hemsidan. Men jag ska mejla min kompis och fråga! Återkommer 🙂

   Svara

  • Egoina

   |

   De innehåller tyvärr gluten 🙁

   Svara

   • Julia

    |

    Nej vad tråkigt! ? Men stort TACK för att du kollade, så snällt! 🙂

    Svara

 • Bella

  |

  Undrar samma som Julia?annars får jag köpa dom till min man?det är hans favvoglass

  Svara

 • Emma

  |

  Damn, vad gott! Då kanske de blir ännu mer likt glassarna ifall man lägger dem i kylen en stund innan man äter dem ☺️

  Svara

 • Bella

  |

  Åh! Sandwich är min favoritglass, hoppas denna godisvariant lever upp till mina förväntningar! ?

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Mensvärk är aldrig kul som vi alla vet. Tur att du fick det där istället. 😉

  Svara

  • Sara

   |

   Haha Robert ??

   Svara

 • Maja

  |

  Tyvärr spelade ingen bild eller några ord någon roll efter den allra första sandwich-på-köttfärs-bilden ?

  Svara

 • Amands

  |

  provat dessa. 3 på jobbet provade även dessa. 2 tummar ner. luktar som sandwich, chokladen smakar som sandwich, vaniljen smakar inte bra alls. var så taggad då jag älskar sandwich glassarna. mycket besviken :/

  Svara

  • Malin

   |

   Åh håller med!! Blev såååå besviken ?

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv