Follow my blog with Bloglovin

Helgen i 3 bilder

Fredag. Träffade Sofie efter jobbet för en AW. Det blev vin, ost och en snabbuppdatering från våra liv. Sen åkte jag hem till F och såg Talang och åt vietnamesisk sallad. Så bäst fredag. AW, vin, skvaller OCH myskväll. Man behöver inte välja.

 

Lördag. Igår var vi på dop för August, Carolines & Hannes son <3 Först var vi i kyrkan, sen var det lunch + fika på Linneaträdgården där vi satt kvar länge, och några av oss avslutade dagen med att äta middag tillsammans på Firavin. Var hemma först 22.00 och insåg att hela dopdagen alltså varat i 11 timmar. Haha. Så mysig dag.

 

Söndag. Och idag har jag haft fix-dag. Var på Ikea och en snäll tjej hjälpte mig att rita upp en garderob. Vet inte om jag blev klokare, eller bara mer förvirrad av alla val. Men ska nog bara tuta och köra på det vi ritade tänker jag.

Det var mig helg i korta drag. Känner mig nästan sjuk nu faktiskt. Denna dag har gått i snigel-fart och allt har känts jobbigt. Hoppas bara att det var den supersociala dagen igår som tog musten ur mig och att jag vaknar med nya krafter imorgon!

 

76 gillar

Kommentarer (5)

 • Robert

  |

  Smarrigt och spännande med skvaller! 😉

  Svara

 • Louise

  |

  Vad kul att ni var där, vi käkade precis intill mottagningen (mitt i flytten 🙂 ). Synd vi missade varandra ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh synd! ?

   Svara

 • Martina

  |

  Jag är helt vilse i PAX-jungeln! Tänkte innan att det vore så kul att sätta ihop en sån garderob, välja hyllor och fiffiga detaljer… Men nu när jag står här med alla valmöjligheter klarar jag inte av det! Jag får nog också ta proffshjälp så det blir gjort, det var så lång kö till ritarna när jag var på Ikea sist så jag gick bara runt och blev förvirrad alldeles på egen hand 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Åh va kul med polaroidbilder på dop! 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv