Eftermiddagens kontor

Mitt kontor är bättre än ditt kontor!

Kände inte att jag fick så mycket gjort hemma, så jag bestämde mig för att sätta mig på Ginger istället.

 

Äter ”nyttig” kladdkaka och dricker havrelatte. Så gott!

Följde ni också barnvagnsdramat igår? Usch vilken ångest jag hade. Kan bara föreställa mig hur föräldrarna mådde. De två timmarna måste varit de längsta i deras liv. Var så lättad när jag hörde att de hittat bebisen att jag började gråta. Så tacksam att det gick bra.

Tänker att en sådan händelse kommer förändra hela deras liv. Förhoppningsvis till det bättre, förutom rädslan då. Kommer förresten inte godkänna några kommentarer som shamear mamman här. Läste så mycket skit igår och blev helt uppgiven.

I alla fall. Jag sitter här och ska skriva tre inlägg, svara på några mejl och sen ska jag gå hem igen. Hörs snart igen!

 

87 gillar

Comments (15)

 • ISA

  |

  åh inte varit här inne på jättelänge så möts jag av denna LJUVLIG skapelse när jag går in!! Ditt kontor är deff bättre än mitt! Och jaa, vilket hemskt drama :O Fatta skräcken! Kram fina du!

  Reply

 • anonym

  |

  Jag börja lipa jag med. Men tror man blir mer orolig efter sådant. Jag bl a haft en stalker efter mej och var nervig länge efter. Tack för en bra blogg. Gillar när du visar inredning och även när du köper något nytt plagg och visar. Ja din blogg är toppen. Kram .

  Reply

 • Amanda

  |

  Vad dricker du för rosa????? Ser smarrigt ut

  Reply

  • Egoina

   |

   Det är faktiskt bara vatten, men antagligen något nyttigt i. Hehe. Men fiiint visst 😀

   Reply

 • BB

  |

  Har en vän som bor i området med en bebis i samma ålder så fick panik inna jag läste att det var en flicka. Såklart lika hemskt men när man tror det är någon man känner så blir de lite extea panik (visa sig också att hon hämtat sina barn samma tid och lämnat barnvagnen utanför men det var en annan förskola i området). Och typ alla lämnar barnvagnen?! Det är ju staket in och grind! Det är ju inte så man ställer ungen ute vid motorvägen, om barnet sover i vagnen så är det nog inte många som väcker barnet för att gå in och hämta syskonet. Min mamma ställde alltid mina småsyskon utanför så man ändå hör om bebisen vaknar,oftast är man ju bara i kapprummet precis innanför (och det flesta har absolut inte plats för att en hel barnvagn ska in!

  Reply

  • Anna

   |

   Men verkligen, det är väl så man gör liksom? Helt sjukt att folk kan skuldbelägga mamman.

   Reply

 • Anna

  |

  Jag pluggar till förskollärare och det är vanligt att föräldrar lämnar sovande syskon ute i vagnen när de hämtar det äldre syskonet. Det finns alltså ingenting att shamea mamman för, det hon råkade ut för är någonting som inte ska kunna hända och absolut inte kan förutses!

  Reply

 • Erika

  |

  Åh gud jag med! Kände den där mammans ångest i hela kroppen hela eftermiddagen igår. Jag har liksom också lämnat sovande bebis ute i vagn i några få minuter. Fyfanfyfan. Grät när det ordnade sig.

  Reply

 • Frida

  |

  Åh var ligger caféet? Bor i Malmö så det hade varit roligt att besöka det 😍

  Reply

  • Egoina

   |

   I Helsingborg tyvärr! 🙂

   Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Brukar inte orka dyka ner i jobbiga nyheter och liknande men det var tur att det gick bra tillslut. 😛

  Reply

 • Fia

  |

  Förstår verkligen inte de som säger att det är mammans fel?? Helt sjukt. Om hon lämnat barnet utanför en stor icamaxi eller utanför en pub 00:30 en lördag, okej då kanske det delvis varit hennes ”fel”, men utanför en dörr vid en förskola med grindar och staket?!

  Är förskollärare och det där händer ju dagligen, förstås. Man väcker inte en sovande bebis liksom..

  Reply

 • Skåne

  |

  Stackars mamma. Kan verkligen känna med henne, min bebis sover också utanför när storasyster hämtas (får inte plats med en vagn inne) och även sover i trädgården var dag. (han sover inte annars)

  Reply

 • Hanna

  |

  Blev alldeles chockad över att folk började shame:a mamman!? Lätt en grej jag skulle ha gjort om jag hade liten med i vagn till storas förskola.

  Reply

 • Malin

  |

  Har själv en son på 1 år och 8 månader. Paniken när jag läste det där var inte att leka med. Vidrigt sjuka människa som TAR någon annans barn. Så ledsamt att det inte finns gränser för folks beteenden och läskigt att höra att sånt som bara typ hände i USA för 30 år sedan som t.ex. skjutningar i New York och kidnappade barn, nu händer i Sverige och skjutningar är inte ens ovanligt längre. Riktigt jäkla sjukt hur lågt människor kan sjunka och vilja skada varandra!

  Reply

Leave a comment

Arkiv