4 saker jag tänker på just nu

👉 Jag har sålt mitt skåp! Eller inte än, men nästan. En tjej skrev till mig att hon vill ha det och kommer kanske och hämtar på söndag. Behövde inte ens lägga ut en annons. Det är praktiskt att ha en blogg! Känns också bra att slippa “förstöra” något som någon annan vill ha i original.

👉 Undrar vad min redovisningsperson kommer säga när jag lämnar in mina kvitto denna månad. Ståltråd, avklipparsax-grej och en ballonguppblåsare. Ska dessutom köpa ytterligare märkliga grejer till en annan plåtning nästa vecka. Vad är det där för himla företag liksom??

👉 Ser semlor i mitt flöde hela tiden nu och BLIR SÅ SUGEN. Det är så märkligt det där, för varje år när semlan dyker upp igen tänker jag att jag tycker om den, sen köper jag en och känner njäääe, men så ser jag en bild igen och tänker att jo tamigtusan, det är ju gott?? Sen köper jag igen…och nej. Fattar inte att något kan se så gott ut och sen inte vara det? En känslomässig bergochdalbana det där.

👉 Fick panik när jag loggade in på bloggen imorse och allt såg annorlunda ut. Försökte skapa ett blogginlägg, men fattade noll. Allt hoppade runt och jag kände inte igen någonting. Hörde av mig till min byrå som berättade att det var en uppdatering. Bad dem om att ändra tillbaka till den förra. Det var bättre förr. Hehe. Jag fyller 30 i år ja.

 

Tur man kan känna sig ungdomlig i en färgstark skjorta. 2019 är året då färg äntrar mitt liv på riktigt har jag bestämt! Farmor hade varit så stolt <3 Skjortan finns här om någon är intresserad (annonslänk).

 

89 gillar

Comments (17)

 • LaLa

  |

  Alltså jag tycker att det värsta som finns är när rosa och rött blandas… MEN så sitter du där och ser helt jäkla fantastisk ut i det?! 😮 Loving it!!!

  Och du, jag känner samma för semlor… En tanke som slog mig nyligen är att jag egentligen inte riktigt gillar vispad grädde, särkilt inte den som är hårt vispad? Frågan är om det vore godare med lite lättvispad grädde + vaniljkräm iblandat? Det tror jag hmm.

  Reply

  • Egoina

   |

   😂😘

   Reply

 • Emelie

  |

  Är exakt lika med semlan, ser lika god ut varje år så måste äta minst 1, men nä bara nää blää haha :p

  Reply

 • S

  |

  Åh skulle så gärna se en rundvandring i din lägenhet, hur allt ser ut nu ett år efter inflytt ungefär 😛 hoppas hoppas!

  Reply

 • Elin

  |

  Det är nog en redovisningskonsult som sköter företagets ekonomi och inte revisorn (förlåt var tvungen) 😄

  Reply

  • Egoina

   |

   Hehe oj, vet ju egentligen det 😉

   Reply

 • Fanny

  |

  Jag är exakt likadan när det gäller semlor. Bakar helst själv (eller ok sambon gör), för då kan jag göra dem som jag vill haha.

  ps. Stäng toalocket! 😉

  Reply

  • Robert

   |

   😂

   Reply

 • Magz

  |

  Åååh skåpet! Om/när det får ett nytt hem, kan vi pliiiiis få ett “gästinlägg” med foto när det kommit på plats, om köparen känner sig ok med det? Känns litegrann som när en hundvalp eller kattunge ska få ett nytt hem, vill ju veta hur det går för SKÅPET vidare i livet 😂😘

  Reply

  • Egoina

   |

   Hur gulligt 😂😂😍 Om hon är på är jag på!

   Reply

 • Emmy

  |

  Jag adderade Nutella i min semla sist. Blev bättre men också vääääldigt mäktigt! 😆

  Reply

 • Bella

  |

  Jag älskar semlor! Det är seriöst bland det godaste bakverket som finns!

  Reply

 • Emma

  |

  Alltså…SÅ SJUKT JÄVLA SNYGG!!!

  Reply

  • Egoina

   |

   😘💜

   Reply

 • Robert

  |

  Jag gillar semlor men jag även förstå om man tycker det är överskattat. Kanske att tjusningen med semlor också är att de bara säljs en liten del av året och att man inte äter så många. 😉 😛

  Reply

 • R

  |

  Problemet med semlor är ju att väldigt många caféer gör dem helt fel. Fattar inte??? Cafévarianten verkar vara (stor) bulle, en svårsmält klump mandelmassa i mitten och så MASSA grädde så man inte kan äta det.

  Rätt sätt är förstås att gröpa ur semlan och blanda brödet, riven mandelmassa och ovispad grädde till en röra som man sedan fyller semlan med. Och så lite vispad grädde om man vill men inga berg. Men har typ aldrig varit med om ett café som gör så? Varför? De kanske inte klarar sig en hel dag på det sättet? Gör i alla fall alltid mina semlor själv 😍

  Reply

 • Marlene

  |

  Jag är precis tvärt om när det gäller semlor! Visst, de ser helt okej goda ut men nåt i mig reagerar bara i ett stort ”bläää, för mäktigt”! 🤢 Men sen om nån bjuder på en eller jag av nån anledning ändå köper en så är det världens upplevelse och jag vill bara ha mer 😅

  Reply

Leave a comment

Arkiv