Follow my blog with Bloglovin

Lördag

Har inte hunnit förbereda blogginlägg till helgen, så ett litet hej igen bara. Brrr. Just nu ligger jag med dubbla tjocktröjor i sängen under täcket och försöker få upp värmen. Har plåtat utomhus idag utan kläder tänkte jag skriva. Nej med kläder såklart, men utan jacka. Fotade kläder och är ju rookie på att modella på det sättet, men tror resultatet blev bra faktiskt. Ni får se nästa vecka.

Det gick inte så bra med ballongerna som jag skulle ha som rekvisita dock. Tydligen krymper helium när det är kallt och därför fick vi blåsa upp dem med luft istället. Pernilla som hjälpte mig att fota fick den briljanta idén att vi skulle använda ståltråd för att det skulle se ut som att ballongerna svävade och det gick väl hyfsat förutom att vi mest råkade sticka hål på alla ballonger. När en av ballongerna sprack gick det förbi ett par med en barnvagn och barnet började gråta. Haha. Inte nog med att jag skrämt barn har jag också visat mig halvnaken när jag bytte om mitt på gräsmattan. Bra dag.

Nu väntar jag på att F ska komma hem sen hoppas jag på film och någon god mat!

 

Fick en liten förhandstitt skickad till mig precis. Haha alltså bästa bilden ever. Den är tagen precis när en ballong spricker. Borde typ ha denna bild som bloggheader.

 

129 gillar

Kommentarer (11)

 • Jessica

  |

  Älskar bilden, du borde verkligen ha den som header ??

  Svara

 • Sara

  |

  Ja. Det borde du. xD

  Svara

 • Robert

  |

  Hej! Kanonbild det där, ju. 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Haha, ser ut som du gör ett glädje-hopp a la skalle-per i Ronja Rövardotter och fjärtar ut en ballong ?

  Svara

  • Marielle

   |

   HAHAHA

   Svara

  • Katjakaj

   |

   Skrattar orimligt mycket åt denna kommentar!

   Svara

 • Nilla

  |

  Fullkomligt ÄLSKAR bilden ?

  Svara

 • Macilla

  |

  Hahaha trodde på riktigt för en sekund att du halkade på ett bananskal ?. Sedan sekunden därefter att du iscensatt att du halkade på ett bananskal.

  Svara

  • Camilla

   |

   ? Exakt så tänkte jag med! ?

   Svara

 • Elice

  |

  Hahaha! Så roligt att ni fick det på bild *tänker mig en gråtande bebis bredvid*

  Svara

 • Emma

  |

  Hahahaha, du borde lätt ha den som header 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv