Tepaus

Första gången jag sitter ner på hela dagen känns det som. Har sprungit runt som en galning och fixat saker. Har bland annat satt upp de där täckskivorna som jag målade för tusen år sedan i köket, vilket visade sig vara lättare tänkt än gjort. Min köksfläkt ska vara glad att den är hel om man säger så.

I alla fall. Te-paus nu. Är det bara jag som tycker det känns som höst? Tänker att det ska bli vinter, men det ska ju bli vår. Är helt förvirrad.

Ska vara en bättre bloggerska imorgon. Frågor & svar samt ett recept är på G!

 

73 gillar

Comments (6)

 • Anna

  |

  Så tänker min hjärna också! Kan inte slappna av förrens det där vidriga Februari snötäcket kommer… Tills våren kan man roa sig med att kolla när solen går upp på SMHI på söndag går den upp fem min tidigare än idag \o/

  Reply

 • Bella

  |

  Såg din story på instagram där du lagade morotssoppa. Fick ont i magen av att se mängden sambal oelek du tog! Jag brukar ha i max 1/2 tsk om jag tex steker färs (6 portioner) eller vid marinering av kycklingfiléer. På den lilla mängd jag tar så hettar det då rejält i min mun!

  Note to self, ät aldrig Egoinas mat! Magsäcken kommer brännas sönder! 🔥

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha, men är ju helt ok att ta mindre 😜😂😂😘

   Reply

 • Sofia

  |

  I Dalarna har det kommit 2 decimeter snö inatt plus snöat hela dagen, vägarna är svinhala. Så ingen höstkänsla här iallafall 😅

  Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Reply

 • Josefine Larsson

  |

  Hos mig är det vinter, men peppar peppar har det inte blivit så mycket snö eller särskilt kallt. Förra året i Sundsvall var hemsk, metervis med snö och långt under -10. Lyckligtvis bodde jag utomlands då så jag tittade på bilder och gottade mig i vin i strålande sol! 😀 Nåja, vi hade väl runt 15-20 grader om dagarna vid den här tidpunkten, men det var gott nog. Vinet gjorde ju mig dessutom varmare så det var fint!

  Reply

Leave a comment

Arkiv