Allt jag köpte på Gekås

Här kommer det jag shoppade i Ullared! Ni önskade ett inlägg med bilder på allt jag köpte á la blogg 2009. Så nu kör vi!

 

Vi börjar här. Kategori ljus + en kruka. Tändare, stearinljus och glödlampor till mina ljusstakar.

Tar glödlampor i ljusstakar slut ever förresten? Antagligen inte, men händer det är jag redo! Köpte en kruka också som var det enda jag hittade i inredningsväg. Jag tycker mig minnas att det fanns fina inredningssaker sist jag var där, men nu fanns det verkligen ingenting. Antingen har det blivit sämre, eller så har jag ändrat smak. Typ som när Lindex helt plötsligt började sälja fina saker. Man ba hmmmm antingen har de blivit bättre eller så har jag blivit tant?

 

Lite köksgrejer. En form, potatisskalare samt smörknivar och osthyvel som är sådana saker som alltid lyckas vara i diskmaskinen när man behöver dem.

 

Vidare till kläder! Eller koftor rättare sagt. Det blev en grön, en svart och en rosa. Den rosa är nytvättad och därför så skrynklig. Mvh/ tjejen som tvättar nya kläder sekunden hon kommer innanför dörren.

Köpte strumpor och baströjor också, men tänker att det finns gränser på hur tråkiga saker jag kan fota. Heh.

 

En weekendväska. Har behövt det länge, så är mycket glad för denna. Måste övernatta någonstans snart så att jag kan använda den.

 

Titta denna lilla fluffiga sak. Hur söt väska?

 

Det var ett impulsköp som jag slängde ner i vagnen sekunder innan jag ställde mig i kassan. Men vad är väl en shoppingrunda utan ett impulsköp. Man förtjänar det.

 

Nu till bästa kategorin. Smink! Gick fram och tillbaka i dessa gångar länge längeeee. Behövde tyvärr inte så mycket, men lite kul grejer fick följa med ändå. Foundation, puder, nagellacksborttagning, läppglans, mascara och foundationborste.

 

Sist men inte minst blev det sånt här som är bra att ha. Tvål, bomullspads, deodorant och torrschampo. Älskar torrschampo. Har redan använt upp en burk.

F brukar säga att om det är något jag kommer få cancer av så är det all torrschampo jag andas in. Han har nog rätt, så nu håller jag andan varje gång jag sprayar. Ja men okej hur tragiskt avslut på shoppinginlägg liksom. That escalated quickly.

I alla fall. Kul med shopping. Blev jag godkänd?

 

127 gillar

Comments (26)

 • Frida

  |

  Men! Inredningsavdelningen är ju jättebra! (och lampavdelningen) HUR kan du inte hittat nåt bra där?

  Reply

  • Egoina

   |

   Men vaaa. Alltså jag ville verkligen hitta något och gick tusen varv. Känner mig besviken nu. Haha 🙂

   Reply

   • Frida

    |

    Visserligen två månader sen jag var där så kan ju klart ha ändrats… Gick du tusen varv så gjorde du ju absolut ditt bästa! Tänkte att du kanske missat pga stress med bussen 🙂

    På tal om kläderna, när jag köper kläder till mig själv tvättar jag aldrig innan jag använder (inte ens underkläder 🙈 ) men ALLTID barnens kläder. Knäppt, inser jag själv!

    Reply

    • Egoina

     |

     Neeej du måste börja tvätta. SPECIELLT underkläder!! 😂🙈

     Reply

 • Anna

  |

  För mig är det självklart att alla nya kläder ska tvättas innan de används, jag vet inte vad det kan finnas kvar för kemikalier efter tillverkningen… Så på den punkten är du inte ensam!
  Gillar verkligen weekend-väskan oxå 🙂

  Reply

 • V.

  |

  Haha, tänkt exakt samma gällande Lindex!

  Reply

 • Robert

  |

  Gick igenom innehållet ett flertal gånger och kom fram till att det måste vara godkänt. 😉

  Reply

 • Malin

  |

  Lampor till ljusstakar tar nog aldrig slut men går slnder inför varje jul. Inte sönder som i kras men som att inte lysa.

  Reply

 • Maria

  |

  Vad fan! Är på gekås minst 1 ggr per år men aldrig har de haft batiste torrschampo vilket är det märket jag gillar och föredrar. Alltid har de en massa andra skitmärken som antingen luktar skit eller är dåliga…
  Nu finns det ju äntligen en ordentlig anledning att åka dit! 😂

  Reply

  • Ingela

   |

   Finns alltid på mitt lokala Rusta. Kanske på ditt med 🙂

   Reply

   • Maria

    |

    Ja, det finns där jag bor. Å säkert för samma peng som på gekås nu. Men jag bunkrar alltid nåt oerhört på förbrukningsvaror när jag väl åker dit och har länge stört mig på att de haft torrschampo men inte just batiste. Bara jag som är lite knäpp 😂

    Reply

 • Bella

  |

  Haha åh jag saknar dom här enkla bilderna, nu ser allt ut som reklam på bloggar, det är ju också fint men bloggar för 10 år sedan var lite charmigare på nått sätt eller så är det bara nostalgi som spökar

  Reply

 • Marielle

  |

  Här är en till som aldrig tvättar kläder (underkläder inkluderat) innan användning 🙋‍♀️ Varför måste man det? Känns bara jobbigt. Men så är jag en sån person som typ skulle kunna slicka på sitsen på en offentlig toalett utan att bry mig nämnvärt. Visst finns det säkert kemikalier men eftersom iaf inte jag köper nya kläder varje vecka så blir man inte exponerad särskilt ofta. Har aldrig fått några utslag och min fitta mår toppen så kommer förmodligen inte börja tvätta innan användning i fortsättningen heller haha!

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha omg blir förfärad och älskar dig på samma gång 😅❤️

   Reply

  • Annie

   |

   Du & jag tänker exakt likadant Marielle! Min vanligaste fundering som jag outar till andra är om de skulle slicka på toalettringen på en offentlig toalett för 30 000 spänn. Extremt många säger nej och jag förstår INGENTING?!

   Reply

 • Rebecka

  |

  Jag ÄLSKAR ett ”kolla vad jag köpte på Ullared” inlägg, istället för inlägg där man visar impulsköp av Chanel, Gucci osvosv. Jag kan relatera till dig, du har fötterna på jorden, och bara helskön. Fortsätt alltid att vara du!

  Reply

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Reply

 • Matilda

  |

  Tips!
  Har själv den korta koftan och märkte att den blev nopprig fort, så tvätta den i en tvättpåse 😘

  Reply

 • S

  |

  Använder också de gröna deosarna från Rexona. Älskar dem för att de inte luktar någonting, eller så har jag helt enkelt vant mig vid doften 😀

  Reply

 • Sandra

  |

  Supernyfiken på om du har köpt nån adventskalender i år?

  Reply

  • Egoina

   |

   Nej tyvärr 😞😬

   Reply

 • anonym

  |

  Kul att få se vad du handlade. Men oj vad lite du köpte. Men så kan det bli ibland.

  Reply

 • J

  |

  Här är en till som inte tvättar nya kläder/underkläder… 😀
  Bra köp. Jag brukar addera rakblad och tamponger. Väldigt praktiskt av mig när jag väl tar mig dit…

  Reply

 • Hanna myrbäck

  |

  Älskar torrschampo! Nu vet jag inte vad de kostar på Ullared men i butiken Normal så kostar de alltid 40kr. Typ halva priset mot vad andra brukar ta. Tipstips!

  Reply

 • lanja almlöf

  |

  Vad har du för kamera? Sjukt fina bilder!

  kramar lanja almlöf

  Reply

Leave a comment

Arkiv