Follow my blog with Bloglovin

Sofie har varit extra snäll i år

I annonssamarbete med Daniel Wellington

Vi närmar oss årets slut och det är dags för mitt sista samarbete med Daniel Wellington! När jag skulle välja ut en klocka till detta inlägg kände jag mig nästan otacksam. Jag har alla mina favoriter redan och behöver inte en ny klocka just nu.

Så jag bestämde mig för att ge bort en present istället och kom att tänka på min vän Sofie som jag vet älskar DW. Jag skrev till henne att hon varit extra snäll i år och att tomten vill att hon väljer ut ett valfritt presentset.

 

Hennes svar ❤️❤️❤️

 

I fredags var det presentdags! Vi sågs över en kaffe efter jobbet.

 

Titta så fint! Sofie valde en Classic Petite Melrose (32mm) och Bracelet Desert Sand.

 

Nu är vi klockkompisar! : ))) Joey och Chandler-vibbar visst?

 

Min fina vän. Tänk att vi hållit ihop sedan gymnasiet!

Kommer aldrig glömma första gången vi umgicks utanför skolan. Hon sov över hos mig efter en studentfest och när vi kom hem på natten skrev jag “Sofie sover här” på en post-it lapp som jag satte på toalettdörren för att meddela min mamma. På morgonen hade mamma svarat med att sätta en ny lapp undertill: “I badkaret?”. Haha. Sofie var så nöjd efter att hon träffat min mamma och sa till mig att hon är jättebra på norska, hon förstod ALLT hon sa. Hon blev så besviken sen när jag berättade att mamma faktiskt pratade svenska…

Om ni också vill överraska någon ni tycker om (eller er själva för den delen) med en fin julklapp är det just nu 10% rabatt på alla giftsets samt gratis giftwrapping. Dessutom ger rabattkoden EGOINAS 15% rabatt på hela sortimentet och kan kombineras med alla aktiva erbjudanden på hemsidan. Spana in klockor eller beställ HÄR. God jul! ?

 

130 gillar

Comments (23)

 • Robert

  |

  Jättesnygga! Skillnaden är väl att hon har en 32:a och du en 28:a? ? Din mamma är lika rolig som vanligt förresten. ?

  Reply

 • Nathalie

  |

  Åh vad fint gjort av dig och vilket underbart minne ?❤️

  Reply

 • Amanda

  |

  Men åh så fint! Hennes svar, leendet på bilderna och den lilla historien. Så gulligt alltihopa!

  Reply

 • Marie

  |

  Åh så fint ? kul att hon blev så glad!

  På tal om Joey och Chandler skulle du kunna sätta ihop ett inlägg med dina favoritdelar av Vänner, tex baserat på vilket humör du är på? (såg en sådan lista på Pintrest) ? Jag har snöat in på den serien igen och nu är jag nyfiken vilka delar som är din favorit. ? (om det inte redan finns ett sådant inlägg förstås ?)

  Reply

 • Elin

  |

  Du lyckas alltid göra samarbeten så personliga och genuina 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh tack <3

   Reply

 • Lisa

  |

  Hahaha älskar det med norskan, jag gjorde en liknande grej. Precis när jag och min sambo träffats var vi på en fest med en massaav hans klasskompisar. Jag fick för mig att han sa att hans kompis flickvän var tysk. Typ 1 år efter det här mötte vi kompisen på stan som sa att flickvännen flyttat in hos honom och jag sa till min pojkvän att “gu vilken stor grej att hon flyttat ända hit”. Några månader senare träffar vi de båda på en fest, jag pratar aldrig personligen med flickvännen men mer än hälsar. Ser dock att andra pratar med henne på svenska och imponeras över att hon hänger med så himla bra och pratar bra svenska efter så kort tid. När jag och min kille cyklar hem säger jag det “gu vad X pratar bra svenska” varpå min pojkvän svarat “ja hon är ju från Kalmar”. Jag har alltså i över ett år missuppfattat allt och trott att hon är från Tyskland men hon var från Kalmar ??

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha!

   Reply

 • Josse

  |

  Du som har så många kloka läsare borde starta en bössa i musikhjälpen och se hur mycket vi tillsammans kan skrapa ihop! ?

  Reply

 • Indy

  |

  Börjar nästan böla så fint gjort! ?

  Reply

 • ab

  |

  Vikarierade i Norge i somras och de andra svenskar berömde en av ordinariepersonalen för att hon pratade så bra svenska. Hon kom från Dalarna men hade bott i Norge 20+ år.

  Reply

 • N

  |

  Regina du är den enda som lyckas göra något vettigt med Daniel Wellington!! Det är genuint, personligt och jag känner tillförlitlighet. Man blir liksom glad när du har samarbeten för det är alltid en bra historia bakom.

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack snälla ❤️❤️

   Reply

 • Johanna Bernebring

  |

  Vilken fin present!! ? vilken storlek på klockan har du? Jag har rätt smala handleder och är osäker på om 32 mm kanske blir för stor på min handled…

  Reply

  • Egoina

   |

   På bilden har jag 32, men använder oftast 28. Älskar den! ?

   Reply

 • Matilda

  |

  Tycker alltid dina samarbeten är så himla bra! Du lägger ner så mycket tid och får det att passa så fint in i övriga inlägg.

  Påtal om norska, jag bodde i norge i många år, och pga mitt jobb med barn pratade flytande norska (tänkte och drömde tom på norska och kunde knappt ställa om när jag hälsade på i sverige). En kompis från sverige skulle komma och hälsa på, och hon var så nervös när vi shoppade om hon inte skulle förstå vad personen i kassan sa. Jag sa att jag hjälper dig om det är något. Första butiken, min vän handlar, går ut, stolt som tuppen och säger “det var inte så svårt, koncentrerade jag mig förstod jag allt!”, varav jag fick säga att tjejen i kassan pratade svenska ??

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack vad glad jag blir 🙂 Hahaha så kul! Ja, typ alla i butiker pratar svenska där 😉

   Reply

 • Jonna

  |

  Bracelet buddies. 🙂 <3

  Reply

 • Hannas krypin

  |

  Vad fint gjort av dig! Förstår att din kompis blev glad. 🙂

  Reply

 • Hannas krypin

  |

  Vad fint gjort av dig. Förstår att din vän blev glad. 🙂

  Reply

 • Thowe

  |

  Verkligen det enda DW-samarbetet som är bra genomfört, snyggt jobbat!! 🙂

  Reply

Leave a comment

Arkiv