Veckans snapshots

Lite vad jag haft för mig i veckan fram till nu:

 

Ida och jag kom på den briljanta idén att spränga en konfettibomb i en påse för att samla upp konfettin (jag behövde den till att pynta med i paket jag ska skicka ut som pressutskick).

 

Mmm det gick ju strålande. Det gick hål på påsen och det var konfetti ÖVERALLT. Aja. Det blev glittrigt och fint på kontoret i alla fall.

 

Vi var sugna på pasta till lunch, men pastastället hade inte lagt ut veckans meny på Facebook än. “De lägger ut den om en halvtimme”, sa jag till Ida. “Hur vet du det”, undrade hon. “Ehhhm jag chattar med dem”.

 

Och på tal om mat provade jag BKs nya halloumiburgare när tåget var sent efter jobbet en dag. Den är spicy och så god. Mitt enda klagomål är att den innehåller för mycket halloumi. Ja, jag vet. Jag trodde inte heller det var möjligt.

 

Har haft på mig denna tröja nästan varenda dag. Tycker den har den perfektaste gröna färgen. Köpte den på Black friday, men prisvärd även till fullpris. Från Lindex och finns här (annonslänk).

 

När jag fyllde år fick jag “en tjänst” av Hannah i present. Tyckte det var så gullig och smart grej. Ge det till alla era vänner! I onsdags utnyttjade jag tjänsten och bad om hjälp med att bära hem en spegel. Sagt och gjort. Jag trodde vi skulle hjälpas åt, men Hannah tog den själv och så gick jag bredvid som ett litet barn. Snällis.

 

Minns ni mitt ex Jimmy som jag blev brutalt dumpad av? Eller ja, brutalt och brutalt, men jag var ju så kär i honom. Han jobbade på Ocab då för tio år sedan och körde en sån här bil. Jag har fått en klump i magen varenda gång jag sett en sån bil sedan dess. Häromdagen såg jag denna och kände noll. Tog tydligen en bild : ))

 

En eftermiddag fick vi kämpa för vår fika på jobbet. Kan hända att jag fick panik 30 sekunder efter att denna bild togs och skakade ut min istället. Heh.

Tips på test att göra med den man funderar på att gifta sig med för att se hur de verkligen är:

1) Surfa med dåligt Internet.

2) Fiska upp godis ur en sån här maskin.

 

Och igår hade jag och mamma fredagsmys på sjukhuset. Hon måste stanna kvar ett tag tyvärr. Fint att veta att hon är i trygga händer åtminstone. All personal jag träffat i samband med mammas sjukdom har varit FANTASTISK. Tack snälla för det viktiga jobb ni gör och att ni gör det så bra <3

 

164 gillar

Comments (11)

 • Emp

  |

  Klart man minns Jimmy 😄 Så sjukt att jag kommer ihåg vad ni hade för tv-bänk. Vit från jysk med korgar på hyllorna, visst? 😂 Är tröjan stickig?

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha ja 😂 Nej den sticks inte, hatar såna tröjor 😘

   Reply

  • Emma

   |

   Hahah jaa jag kommer också ihåg detta, för jag tyckte den var så fin att jag köpte en likadan 😂

   Reply

 • Kattis

  |

  Kände också så när min mamma var sjuk. Alla som vårdade henne var så himla, himla fina. Dom hjälpte verkligen till att göra en pissig situation till det bästa den kunde vara. Mamma kunde t.om. se fram emot att åka på behandling just tack vare personalen, även om hon blev superdålig efteråt <3

  Reply

 • Robert

  |

  Lättare att köpa smågodis på affären än att försöka få godis på det sättet. 😉

  Reply

 • Andrea

  |

  Ta hand om dig (vilket det iofs verkar som att du gör, men ändå) ❤️

  Reply

 • Linnea

  |

  Hej!

  Jag jobbar också i de området som du jobbar i. Var köper ni er pasta?!?

  Reply

 • Sophie

  |

  Varför skar ni inte bara upp bomben istället för att spränga den? Känns som att det hade varit något smidigare, haha! Kände för övrigt likadant när min mamma var sjuk. Herregud vilken fantastisk och underbar personal det fanns just inom cancervården! Så otroligt tacksam för varenda en som jobbade på alla möjliga avdelningar hon låg på. <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha tänkte inte så långt. Trodde inte det skulle vara så mycket kraft i den 😅

   Reply

 • Marie

  |

  Tack för du lyfter fram vårdpersonalen. Jag jobbar som uska pluggar till syrra. Det är ett tufft jobb, dåliga arbetstider och dåligt betalt för de studier de kräver och ansvaret som ligger på våra axlar. Men varje dag går jag till jobbet med stolthet för jag älskar att kunna hjälpa till!
  Skippar lunch, fika, middag om situationen och patienten behöver det om de så är för att sitta och hålla någon i handen en stund.
  Alla som jobbar i ett service yrke i skola, barnomsorg, äldrevård osv är mina hjältar!

  Reply

 • Johanna

  |

  När du skrev om Jimmy började jag tänka på ”gamla grejer”. Så kom jag att tänka på klippet när du fixar håret och ramlar som blev en sådan succé, haha. Men det verkar inte vara tillgängligt längre. Om du har det i gömmorna, kan du inte lägga upp det igen pliis😘

  Reply

Leave a comment

Arkiv