Follow my blog with Bloglovin

4 fredagstankar

?? Min farmor har skickat en följ-förfrågan till min mamma på Instagram! Alltså det här är så sjukt och så creepy. Farmor dog alltså för över ett år sedan och min mamma skaffade insta häromveckan (bara för att följa mig alltså, ni behöver inte leta upp henne). Jag har frågat mina släktingar om det är någon av dem som varit inloggade och gjort/råkat göra det, men alla säger nej. Och jag tror dem, för varför skulle man göra något så sjukt. Vad i hela?? Någon som har en förklaring på det här, eller sitter farmor och instagrammar i paradiset helt enkelt?

?? Inatt vaknade jag av att jag frös. Brrrr. Den där stekheta sommaren känns inte så dum nu ändå. Men. Upptäckte att jag inte ens satt på vissa element….ops. Så får kanske skylla mig själv ja. Åtgärdat nu.

?? Varje gång jag tar aceton på en bomullspad är jag sååååå nära att svepa den i ansiktet. Lyckas stoppa mig själv i sista sekund varenda gång. Det är ju oftast det jag gör med bomullspads. Haha.

?? Åhhh äntligen fredag. Mitt fredagsmys blev dock utbytt mot sjukhusbesök istället. Mamma är inlagd igen ? Har köpt med allt hon var sugen på och ska fredagsmysa där istället. Hon har fått ensamrum som tur är. Happy fredag alla! Ta hand om er!

 

138 gillar

Kommentarer (40)

 • Frida

  |

  Vet att Facebook skickade automatiska vänförfrågningar till folk när min pappa skaffade Fb nyligen. Typ folk som de trodde han kände eller nåt… Han fick sån panik av det att han tog bort Fb igen ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Men mamma har inte haft Facebook på typ ett år ? Men kanske Instagram ändå kommer ihåg mejladressen typ…

   Svara

 • Tove

  |

  Förstår att de känns lite creepy med att din farmor börjat följa din mamma. Det kan vara så att din farmor tidigare önskade om att följa din mamma vilket man kan göra till folk som inte har instagram än men som man har kontaktuppgifter eller Facebook på, sedan när den personen skaffar instagram så förfrågar den personen då automatiskt. Eller så sitter hon där i himlen och instagrammar❤️ Kram

  Svara

 • Linnea

  |

  Önskar dig och din mamma en mysig kväll tillsammans <3

  En av mina fredagstankar handlar om mäklare. Jag har funderat på om dom inför fotograferingar spelar bingo med varandra. På bingobrickan: eukalyptus, voluspa, ritualstvål, basilika och citroner i köket etc etc 🙂

  Svara

 • Linda

  |

  Jag har sett flera program/läst på flera ställen om andar som skrivit på surfplattor, så det kanske inte är helt omöjligt att en ande skulle kunna följa någon på Instagram… ? Sjukt läskigt, hursomhelst. ?

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Linnea

  |

  Kan det inte vara så att din farmor typ skickade en förfrågan att följa din mamma innan din mamma skaffade instagram? Vet att på typ LinkedIn så kan man skicka förfrågan till folk som inte ens har LinkedIn och sen om de skaffar det så ligger frågan där. Men jag är absolut inte säker!

  Tänker på dig och din mamma och skickar massa pepp ❤️

  Svara

 • Pauline

  |

  Hmm, det enda jag kan komma på är om de är vänner på FB… då kan det komma upp ”Din vän blabla finns redan på instagram under namn x” och om något missförstånd skett där? Annars vet jag att jag fått automatiska vännerförfrågan besvarade efter att gemensamma vänner ”rekommenderat” oss till varann. Kanske något liknande på insta?

  Svara

 • Robert

  |

  Detsamma. Skänker en tanke till din mamma eller vad det heter. <3

  Svara

 • hl

  |

  kram till dig och din mamma ❤

  Svara

 • Fannyhelli

  |

  Kram till dig och mamma ❤️

  Svara

 • M

  |

  Tips: köp återanvändningsbara pads av tyg istället (om du inte redan har det)!! Så mycket bättre för miljön plus billigare i slutändan. 🙂

  Svara

 • Julia

  |

  Jag tror att det var din farmor som gjorde det, försökte kommunicera genom teknik, för att säga till din mamma att hon tänker på henne eller önskar henne välgång nu när hon är sjuk. Bara låta din mamma veta att hon tänker på henne.

  Hoppas din mamma kryar på sig snart ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh ❤️❤️❤️

   Svara

  • Milla

   |

   Det tror jag med. Vissa tycker att sådana tankar är löjliga och att man är knäpp typ. Men alltså sedan min pappa gick bort tidigare i år så har det hänt flera oförklarliga saker. Både mig och andra i min närhet. Små tecken när man behöver det som mest.. Att saker och ting har löst sig på något konstigt sätt, saker som varit borta har jag plötsligt hittat osv. Jag tror inte att allt är en slump. Kärlek till dig och din mamma! <3

   Svara

   • Egoina

    |

    ❤️

    Svara

 • Lina

  |

  Skickar lite styrka till dig och din mamma <3

  Och jag tror din farmor sitter i paradiset och instagrammar, hon vill att ni ska känna att hon finns med er 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja hoppas det ?

   Svara

 • Amanda

  |

  Skickar en stor kram till dig. Min mamma är också inlagd, för andra gången på kort tid. Dumma infektion och dumma cancer. ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Arianne

  |

  Ta hand om dig och din mamma! Skickar styrkekramar!

  Svara

 • Evelina

  |

  Åh jag vet inte varför men jag känner mig så extremt berörd av din mammas sjukdom. Det känns lite konstigt att det påverkar mig så mkt eftersom jag inte känner er men jag önskar verkligen verkligen av hela mitt hjärta att hon blir frisk ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Josefine

  |

  Kramar till dig och din mamma <3
  Alla jäkla infektioner under cellgiftsbehandlingarna suger.

  Svara

 • lanja almlöf

  |

  mysigt! fin jacka med

  Svara

 • Mikaela

  |

  Stora ”styrkekramar” till er. ❤

  Och skriver som tidigare, tror verkligen att din farmor sitter där uppe och vill kommunicera och visa att hon tänker på er. ❤❤

  Svara

 • Jonna

  |

  Jag hoppas att din mamma snart mår bättre. <3 Efter min mammas operation skulle hon ligga på sjukhus i ungefär en vecka, men en vecka blev till tre(!) p.g.a. alla komplikationer som medföljde… De var värre än den stora operationen. Så himla jobbigt vad de måste genomgå. Jag önskar det bästa för både din och min mamma. <3

  Svara

 • jos

  |

  Tänker på dig och på din mamma. Förstår att det måste vara tufft även om du inte skriver det uttryckligen. Kärlek och håller tummarna ??❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️?

   Svara

 • Åsa

  |

  Det är creepy! Men jag tror att Instagram och Facebook känner igen både personer som följer varandra, mailadresser och telefonnummer och sedan slumpar fram förslag? Jag får förslag på personer som varit kollegor för flera år sedan och som jag inte har ägnat en tanke på sedan dess. Det är också lite läskigt! Kramar till dig och din mamma önskar verkligen att ni ska slippa detta snart ?

  Svara

 • Jennifer - RESOR

  |

  Jag gör precis samma med aceton, varje jäkla gång! :’)

  reselycka.heymo.se

  Svara

 • Lisa

  |

  Håller alla tummar för din mamma ❤❤

  Svara

 • N

  |

  Många kramar till er, hoppas ni hade det bra.

  Såg du förövrigt att Chocolatte har något event på måndag med provsmakning?? Jag jobbar så hinner inte men perfekt att gå på!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Neeej så synd att jag jobbar 🙁

   Svara

 • S

  |

  Hoppas verkligen din mamma blir frisk! Har själv förlorat båda mina föräldrar i cancer så vet vad du går igenom, hoppas verkligen det slutar bättre för henne (&alla andra som är sjuka) ❤️

  Svara

 • Nadja

  |

  Kärlek till både dig och din mamma!❤

  Svara

 • Sofia - bipolär och fd laestadian

  |

  Din farmor kanske vill ta kontakt från andra sidan? Tror egentligen inte på sånt men det vore sjukt fint och häftigt ❤️

  Svara

 • Charlotte

  |

  Ett år efter att min pappa dog började hans fb-konto skicka vänförfrågningar och posta reklaminlägg. Jag tyckte det var sjukskriven otäckt, men han var tydligen hackad.

  Svara

 • Sara

  |

  Min systers f.d. svärmor gick bort och senare samma år skaffade min syster Viber. Efter några veckor ringde min syster upp mig via Skype, tryckte upp sin telefon i kameran och där var en pop-up över hela skärmen där det står svärmorns fullständiga namn, att hon har skaffat Viber och att de nu kan ringa och messa gratis till varandra. ”Svärmor” hade aldrig ett mobilnummer ens, utan bara ett hemnummer som min syster raderat innan hon skaffade appen, så en förklaring om att någon ny använder Svärmors mobilnummer håller inte riktigt.
  Hände ytterligare en creepy sak, en dag ringde syrrans sambo upp henne från sitt jobb och frågade varför hon hade skickat bilder på hans mors grav när hon vet att han tycker det är jobbigt. Min syster insisterade på att hon inte gjort det, men gick in och kollade och det hade hon, två stycken. Hon hade inte rört telefonen på ett par timmar, och vi testade för att se hur många ”knapptryck” som behövdes för att fick-sms:a, och det var över 10 för att kunna skicka just dom bilderna till just honom…
  Jag vet inte vad jag tror på gällande ”andra sidan”, men ibland får man sig en funderare…

  Svara

  • Egoina

   |

   Oj ja men verkligen! ? Fint och läskigt på samma gång.

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv