Follow my blog with Bloglovin

Frukostmöte med mig själv

Wow spana in min frulle! Beställde en acaibowl med ananas, mango och kakaokräm.

Är på Ginger och försöker styra upp min dag. Ska köpa saker till ett samarbete bland annat och skriver en lista på vad jag behöver. Inslagningspapper och julpynt exempelvis. Jag är ju ingen julpyntsperson egentligen. Har aldrig julpyntat i mitt liv. Får börja smått tänker jag. Jag gillar ljusslingor och skulle gärna haft en adventsljusstake, så ska se om jag hittar det. Såg att de har en liten söt gran på TGR när jag gick förbi. En sån måste jag ha också.

Tänker mycket på vilken hard core julpyntare min mamma var när jag var liten. Jultomtar överallt, julgran och hon bytte till och med gardiner och dukar. Säkert bara för min skull också. Mamma <3

Igår somnade jag innan klockan 22.00. Så skönt! Tror inte det hänt sedan…hmm. Har det någonsin hänt? Är i alla fall så utvilad nu. Detta är nog den första jul-perioden då jag inte behöver dricka Samarin varje dag och rabblar saker jag behöver göra i huvudet med hjärtklappning när jag ska sova. Det är viktigt att ta hand om sig själv. Det är ändå ingen som tackar oss i slutändan.

 

139 gillar

Kommentarer (11)

 • Helen

  |

  Jag har bytt ut både belysning och gardiner varje jul, ända sen jag flyttade hemifrån. Tycker det är SÅ mysigt! Jag har däremot slutat storstäda innan jul, det får bli efteråt.

  Svara

 • Nathalie

  |

  Jag gillar julpynt och det slog sin fullständigt när jag flyttade hemifrån ? Min mamma pyntade i stort sett aldrig och jag tyckte att det var så tråkigt och ledsamt, så jag tar ikapp nu när jag själv kan bestämma ?

  Svara

 • Robert Håkansson

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Helena

  |

  Vad säger F om pynt. Min halva hatar allt med julen medan jag har ljusstakar i alla fönster sen flera veckor ?

  Svara

 • J

  |

  Min mamma har alltid julpyntat mycket. Tomtar, dukar, gardiner, gran, lampor i trädgården… allt. Min tredje jul i min egen lägenhet nu och här julpyntas det massor varje år! Älskar julpynt! I två år har jag haft en mindre gran på 150cm men jag har shoppat för mycket nya roliga julkulor/figurer så jag fick köpa en större gran på 210cm inför årets pyntande. Haha… jag har taggat sen september inför att få pynta imorgon. ? äntligen dags!!! Nästa vecka sätter jag igång med att göra julgodis. 🙂

  Svara

 • Annie

  |

  Brukar finnas massor av julpynt/adventsljusstakar på loppis! Tips!!! #återvinningforlajf

  Svara

 • anonym

  |

  Sista meningen du skrev är jättebra. ?

  Svara

 • Rebecca

  |

  Din allra sista mening är någonting en äldre kollega på mitt förra jobb sa till mig när jag slet. Det blev som en slags befrielse. Sakta slutade jag bry mig så himla mycket om ALLT, tänkte lite på mig själv för en gångs skull 🙂 Fortfarande inte lärt mig säga nej dock, försökte en gång men hamnade med ett uppdrag jag inte villa göra ändå för att jag var den enda som ens öppnade munnen… ¯\_(ツ)_/¯

  Svara

  • Egoina

   |

   ?

   Svara

 • Sophie

  |

  Jag har en hatkärlek till julpynt. När mamma levde, och speciellt när jag var liten, gick hon bananas. Ingenstans var man ifred från de där förbaskade tomtarna, inte ens på toaletten var man ensam. Hon hade ett tiotal flyttkartonger med bara julpynt, och ALLT skulle upp varje år. :))) Gillade det när jag var liten men ju äldre jag blev desto mer avskydde jag det. Men nu när mamma inte längre finns så saknar jag det på något konstigt sätt, så lik förbannat står jag nu i min egna lägenhet och pyntar… Och byter gardiner och dukar……… Hatar och älskar det på samma gång som sagt, haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️❤️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv