Follow my blog with Bloglovin

Julshow på Moriskan med Cabaret Candy Club

Förra veckan fick jag ett mejl som undrade om jag hade lust att komma på julshow på Moriskan i Malmö på lördagen. Självklart ville jag det!

Julshowen heter Aphrodite the Burlesque Extravaganza och är producerad av Cabaret Candy Club.

 

Först började vi med julbord!

 

Jag var lite nervös att jag inte skulle få äta julmat alls i år eftersom mamma sagt att hon inte kommer bjuda på det då man ”äter det så många gånger under julen”. Jag bara men hallå inte jag?? Så nu är det åtgärdat som tur är.

 

Tänkte denna bild skulle bli härlig, men herregud julmat är inte charmig mat alltså. Haha.

 

Hade med mig Ida som sällskap! ?

 

Sen började showen!

 

 

Leave your troubles behind, sa de och det kan jag minst sagt säga att man gjorde. Herregud, jag blev helt mindblown. Det var så knäppt, roligt och bra. Jag är egentligen en fnysa-luft-ur-näsan-person när något är lustigt, men här skrattade jag så att jag inte fick luft. Visste knappt var jag skulle bli av. Lätt den bästa showen jag varit på. Hoppas den kommer tillbaka varje år för jag tänker gå på detta fler gånger.

Cabaret Candy Club är fantastiskt duktiga och såg till att stämningen var på topp. Det var så bra varvat med show, sång, dans och humor. Det bästa var även att publiken bjöd så mycket på sig själva. Det enda jag har att klaga på var att det var ganska trångt vid borden där vi satt. Men i övrigt var allt perfekt.

 

Här ser ni det livsfarliga lejonet Simba ?

 

Efter showen drack vi bubbel och dansade några timmar. Vi var så upprymda!

 

Är så glad att jag fick komma! Tack tack snälla! HÄR kan ni läsa mer om showen eller boka biljett. Bara gör det, jag lovar att ni inte kommer ångra er ?

 

78 gillar

Kommentarer (4)

 • Robert

  |

  Smarrigt och kul! Tur att du hade Ida med dig så någon håller koll på dig. 😉

  Svara

 • Felicia

  |

  Förlåt men varför är inte detta märkt som reklam?

  Svara

  • Egoina

   |

   Du kan läsa här: https://egoinas.se/policy-kring-reklam/ eller googla PR. Inlägg märks inte ut som reklam om jag inte fått ersättning med krav på motprestation. Har alltså ej fått betalt eller varit tvungen att skriva om detta. Gjorde det för att jag vill. Är dock tydlig med i texten att jag blivit bjuden ?

   Svara

 • Hannas krypin

  |

  Det låter verkligen som en underbar show. Nä, julmat kanske inte ser så lockande ut men jag blev verkligen sugen på just det.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv