Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Sent måndagshej idag förlåt förlåt.

Överlevde cyber monday också. Nu är jag så less på kampanjer och nyhetsbrev. Kanske inte så konstigt eftersom jag jobbar med det. Men kanske också beror på att jag öppnat varenda nyhetsbrev jag fått eftersom jag letat efter rabatter på specifika saker. Det blev bland annat en spegel, vinterskor, BHA från Paulas choice och jeans. Perfekt!

Min helg har varit både hög och låg. Jag har både haft väldigt roligt och mått väldigt dåligt. Hela känsloregistret på två dagar. Vad jag hade för mig i lördags kommer upp snart. Igår gjorde jag ingenting. Om inte 6 avsnitt av Greys Anatomy och pizza räknas då. Det gör väl det. Idag har jag jobbat och inte gjort mycket mer när jag kom hem från jobbet än att laga mat. Behövde egentligen hämta lite paket och så, men det finns en ny dag imorgon. Min stackars mamma är i isolering på sjukhuset och har skickat liveuppdateringar på sms hela dagen. Det är en liten infektion och inget allvarligt förhoppningsvis, men när man får cellgifter är de extra försiktiga. Tänkte hälsa på henne efter jobbet imorgon om inte hon får komma hem innan dess. Hoppas det.

Annars då. Jag är faktiskt väldigt tagen av hela grejen med Isabella Löwengrip och har tänkt på det hela dagen. Mår riktigt dåligt för hennes skull. Jag kan inte ens föreställa mig vad hon går igenom. Det måste vara så många känslor. Sorg, ilska, hat, men också oro och saknad. Fruktansvärt.

Kul att jag skrev ”annars då” förresten. Jag hatar det uttrycket. Jag skrev till och med det på min Tinder-profil. Det var ju längesedan nu, men jag vill minnas att det stod något i stil med:

Gillar: Serier, mat och att vara spontan
Gillar inte: Spindlar, sär skrivningar och frågor som annars då

Gissa hur många som påpekade att jag särskrivit särskrivningar? : ))))

Nu ska jag ta en vaaaaarm dusch och sen ska jag bädda ner mig i sängen och redigera bilder, skriva morgondagens blogginlägg och spela Candy Crush.

 

Dagens middagssällskap ?

 

89 gillar

Kommentarer (16)

 • Hanna

  |

  Vad har hänt med Blondinbella? Nån kanske kan dra en snabb recap? Blev nyfiken nu. Men inte nog nyfiken att leta rätt på infon själv… Hoppas att hon inte är sjuk eller något?

  Och appropå det, håller tummarna för din mamma! Bra att de tar även små infektioner på allvar.

  Svara

  • Egoina

   |

   Gå in på hennes blogg, eller Expressen! Tack 🙂

   Svara

 • BB

  |

  Visst är de med sjukt med Bella!? De sveket går ju inte ens att tänka sig! Helt otroligt hur bra människor kan manipulera andra.

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, det är så hemskt 🙁

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉 Håller tummarna för att det går bra för din mamma. <3

  Svara

 • Lisa

  |

  Jag har enbart sympati för hennes barn och Odd. Om den personen man dejtar köper presenter i form av dyra klockor och en Bentley så borde verkligen varningsklockorna ringa. De bröt upp en gång innan. Ingen rök utan eld och hon vet mer än hon säger det kan jag svära på.

  Svara

  • Sanna

   |

   Hur kan du svära på det? Låna pengar av kriminella. Tror du verkligen Isabella skulle utsätta sina barn för den faran? Isf säger det mer om dig än Isabella.

   Svara

   • Lisa

    |

    Det var inte det jag sade. Jag har bara en känsla av att hon vet mer än vad hon säger för hon kan verkligen inte vara så blind och missa alla varningssignaler.

    Svara

  • Anna

   |

   Fast om man lever med hennes livstil (hon är spenderar ju själv mycket pengar) är det väl inte så konstigt att man inte reagerar på att få en dyr present om man tror att partnern har en jäkla bra ekonomi. Bentleyn köpte han väl åt sig själv som jag förstått det och det förstärkte väl ytterligare bilden av att han hade det gott ställt.

   Svara

  • Fanny

   |

   Bentleyn var väl hans egen? Han stod som ägare iallafall.

   Svara

   • Lisa

    |

    Stulen ja.

    Svara

  • Malin

   |

   Det är intressant att när Bella separerade från O så skrev hon om att hon inte var helt säker på att ha kvar huset i och med att ekonomin förändrats från två personer till en person. 1,5 år senare köper hon en enorm villa för nära 30 mille… Hmm? Jag tror nog att aktiehajen kan ha hjälpt henne på traven ekonomiskt. På laglig eller olaglig väg? Omöjligt att säga. Men det är en enorm förändring som hänt ekonomiskt och vi vet alla att henne företag inte har nått enorma framgångar på bara 1,5 år.
   Med det sagt tycker jag otroligt synd om alla inblandade parter. Till syvende och sist är det ju aktiehajen som har gjort fula affärer och att andra drabbas såhär allvarligt är verkligen skrämmande.

   Svara

   • breakuntil

    |

    Fast det vet vi ju inte? Det finns ju ingen polisutredning om honom, ingen har iaf bekräftat det. Det enda vi vet är vad IL själv och hennes livvakter gått ut med. Finns det ens en polisanmälan? Märkligt om det faktiskt inte finns det – det borde ju finnas om barn är i fara.

    Svara

  • I

   |

   Fast han var ju en framgångsrik trader, det är det han lyckats lura i alla.

   Svara

 • Rebecka

  |

  Ni som vill diskutera IL kan väl göra det på bloggbevakning eller Flashback. Och så kan vi hålla fokus på Regina i hennes blogg och kommentarsfält 🙂

  Svara

 • Frida

  |

  Appropå Löwengrip. Tänker på hennes stalker. Hur är det med din stalker nu? Har han lagt av eller han utsätter dig fortfarande för obehag?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv