Follow my blog with Bloglovin

Black friday är här

I annonssamarbete med Daniel Wellington

Woho fredag! Vet ni vad jag ska göra ikväll? Nej, det visste knappt jag heller. Jag och några kompisar pratade om att se Mia Skäringers No more fucks to give i början av året. Jag hade till och med antecknat det på denna dag i min kalender. Synd att det inte blev av, tänkte jag när jag läste det.

Men sen skrev Nina och frågade hur vi skulle ta oss dit och jag blev mycket förvirrad. Hade vi alltså bokat? Tydligen har jag redan betalt för biljetten och allt. Så nice att man kan vara så förvirrad att man ger sig själv en överraskning. Så det ska jag göra ikväll! Ska bli så kul : ))

Kul också när jag frågade Ida om hon kunde gissa vad jag ska göra ikväll och hon ba “ja, du ska ju se Mia Skäringer. Det sa du till mig i mars”. Wtf.

 

 

Men hallå det är inte bara fredag. Black Friday är här! Det ska bli skönt att denna dag snart är över (jobbmässigt haha), samtidigt som det är kul att äntligen köpa saker jag tänk på länge. Har ju väntat eftersom jag visste att det skulle komma rabatter. Har ni köpt något kul idag?

På tal om Black friday har Daniel Wellington sin populära “free strap campaign”. Du får ett gratis klockarmband när du köper en klocka! Dessutom har de 20% på utvalda gift sets och 50% på utvalda produkter. Snacka om Black Friday-fest inne hos DW!

 

Jag valde en Classic Petite Melrose (28mm). Jag älskar ju deras meshklockor och använder dem hela tiden. Nu kände jag mig redo för en svart urtavla.

 

Titta så fin!

 

Jag valde till ett Ashfield-band så att jag kan välja att byta till svart mesh också när jag jag känner för det.

 

Som vanligt har jag en rabattkod till er! EGOINAS ger 15% på hela sortimentet och kan kombineras med alla erbjudanden. Alltså: spara upp till 50%, få ett extra klockarmband vid köp av klocka OCH få 15% på hela köpet. Tryck här för att komma till Daniel Wellington! Kampanjen gäller fram till den 26 november.

 

25 gillar

Comments (7)

 • Linda

  |

  Åååååh är så avis, vill också se Mia Skäringer men missade henne när hon var i min stad. Hoppas att det kommer ett inlägg om din kväll på bloggen, trevlig helg! ?

  Reply

 • Annie

  |

  Du passar så otroligt bra i den koftan! Have fun på Mia Skäringer. Kram från en trogen bloggläsare

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack ❤️

   Reply

 • Robert

  |

  Ah, det blev “28:an” den här gången? Snygg var den iaf. 😉

  Reply

 • C

  |

  Mia Skäringer är så bra! Jag skrattade och grät om vartannat, så ta med näsdukar! Var helt tagen efter föreställningen. Men SÅ jädra bra!

  Reply

  • Egoina

   |

   Åhhh längtar ?

   Reply

 • Sanna

  |

  Hehe, som när min kompis sa veckan innan vi skulle se Melissa Horn, “det var synd att vi inte bokade, nu är det fullt” ? vi hade bokat och hade jättebra platser ?

  Reply

Leave a comment

Arkiv