Follow my blog with Bloglovin

November för ett år sedan

Blev så chockad idag när jag upptäckte att det är den 13:de november. Vi är i mitten av november!!

Var det inte november nyss? Jag gick igenom bild-biblioteket i min blogg för denna månad förra året för att minnas tillbaka. Låt oss kika på hur mitt liv såg ut för ett år sedan:

 

Var så himla himla ledsen hela tiden och publicerade tydligen en nästan-gråtbild på bloggen och allt.

Jag skrev att det berodde på pms, men det var mer än så. Jag vet inte om det var för att det då var ett år sedan jag var med om allt det jobbiga med missfallet eller om det var för att relationen inte var bra. Kanske både och, men mest det sistnämna eftersom vi faktiskt gjorde slut i slutet av november.

Vi kom in i en ond cirkel där jag var så olycklig och vi kom inte överens om någonting. Till slut gick det inte.

 

Men allt var inte skit. Exempelvis var vi på Halloween-fest hos Sofie och hade jättekul. F vann bästa utklädnad dessutom.

 

Jag bodde fortfarande i vår förra lägenhet. Minns att det bara var tre små hörnor av den lägenheten jag fotograferade, Här, soffan och i köket.

 

Drack Tomtelatte såklartttt. Skrev såhär:

Min buss var fem minuter sen idag så det var som att hela universium skrek KÖP TOMTELATEEEEEEEEEEEEE. Och vem är jag att inte lyssna på universum liksom?

 

Var mycket flitigare med att använda mina glasögon (och att ta spegelselfies). Får skärpa mig på båda fronter.

 

Var i Stockholm och gjorde samarbete med Daniel Wellington. Om ni bara visste som vi kämpade med att få till den där texten på kaffen alltså. Tufft att va influencer.

 

Jag stötte på en hotfull man när jag var ute och skrev det här.

 

Jag upptäckte att jag har iPhone-fingrar! Mitt lillfinger på höger hand har alltså blivit krokigt efter att få agera stöd under telefonen i x antal år.

Jag vet att jag lärde mig i skolan när jag var liten att människans lilltå är på väg att avvecklas eftersom vi inte använder den längre. Undrar om vi kommer få krokiga lillfingrar också??

 

I slutet av månaden lade jag upp den här och skrev att jag var ”girlfriend of the year”. Bara någon dag senare gjorde vi slut. Ironin ändå.

 

Minns att jag sparade ner denna bild som en liten peppig påminnelse om att allt löser sig, även om det inte blir som man tänkt från början.

Och bra blev det ändå till slut.

Det var min november 2017. Undrar vad som händer denna gång.

 

117 gillar

Comments (14)

 • Camilla

  |

  Tänkte bara skicka lite pepp gällande utomkveds.. snart 4 år sedan jag fick utomkveds och fick operera bort höger äggledare.. (dagen före första advent 2014) och jag sitter här med två pojkar 2 år och 9 månader. 🙂 Det häftiga är att med äldsta sonen är att jag hade ägglossning på höger äggstock och den vänstra äggledaren plockade upp det ägget. Så den äggledaren du har kvar kan plocka upp ägg från båda sidorna! Det är ju helt amazing vad kroppen kan. ❤️

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh vad glad jag blir ❤️ fantastiskt!

   Reply

 • Linnea

  |

  Fick missfall för 1,5 månad sen och vet hur förjävligt det känns <3

  Reply

 • m

  |

  Förstår verkligen inte grejen med tomtelatten?? Pumpkin och gingerbreadlatten smakar SÅ mycket mer!! 🙂

  Reply

 • Robert

  |

  Smarrigt på slutet där. 😉

  Reply

 • Jenny

  |

  Å direkt tog jag bort lillfingret från luren??? Kram Jenny

  Reply

  • Egoina

   |

 • L

  |

  Får man fråga var den där stjärnblusen är ifrån? Den är så himla fin!

  Reply

 • Carro Blomqvist - Författare

  |

  Kärlek kan vara så jobbigt ibland… jag är i min sjukaste period någonsin i kärlek nu. Har träffat min drömman i BALI. Och jag bor i Sverige. Jag trivs inte i Sverige men älskade Bali när jag var där. Problemet är gemensam vårdnad om ett barn sedan tidigare relation. Så jag kan inte flytta hur som helst… usch känns för jävligt.

  Vill bara samtidigt berömma dig för din blogg. Jag ÄLSKAR din blogg och du verkar vara en så fin person Regina. Så tack, för dig & din blogg. KRAM

  Reply

  • Egoina

   |

   ❤️

   Reply

 • Dolores Umbridge

  |

  November är så tuff, tycker jag. Som i svår, inte cool.
  Jag har återkommande höstdepressioner och det här året är det så sjukt tungt. Har precis börjat nytt jobb också, men det känns som att jag aldrig är där för att jag ligger hemma och panikar istället.
  Men men, håll ut alla, snart är det jul och sedan blir det ljusare igen. Vi kämpar på ?

  Reply

 • Ida

  |

  Alltså din blogg!! Älskar att gå in här och läsa dina mysiga inlägg, du känns så lik en själv i mycket och det är därför du sticker ut bland alla andra. Tack för att du allt bara är dig själv, oavsett inlägg. Blir på bästa humöret efter att ha hängt här en stund?

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack snälla vad glad jag blir! <3 <3

   Reply

 • Victoria

  |

  Det där med missfall är ju såklart hemskt. Jag var med om tre innan jag fick min lilla tjej. Det pratas alldeles för lite om det. Jag var öppen om det på jobbet för att jag var så trött på alla frågor om när/om jag skulle få barn och när man pratar om det verkar många varit med om det. ❤️

  Reply

Leave a comment

Arkiv