Second hand-dag i Lund

Igår var det onsdag och min lediga dag! Eller ledig och ledig, jag har ju alltid att göra. Men med tanke på att jag oftast jobbar 1-2 timmar varje kväll när jag kommer hem från jobbet och även på helgen så lyxar jag till det med sovmorgon och halvdagar på onsdagar när jag kan. Som igår! Häng med på min onsdag:

 

Efter att ha jobbat och fixat naglarna (lyyyx) mötte jag upp Caroline vid tåget klockan 12.00 för att åka till Lund.

 

Vi började med lunch på Crêperiet. Så mysigt ställe! Hit ska jag ta med mamma efter nästa sjukhusbesök.

 

Vi beställde en variant med svamp, ost och lök mmmmmmmmmm och jag fick lära mig att en crêpe med matigt innehåll inte alls heter crêpe utan galette. Så allmänbildad man blir av denna blogg.

 

Det här däremot är en crêpe. Vi var såklart tvungna att slå till på efterrätt också när vi ändå var där. Jag valde en med dulche de leche och banan. HERREGUDVADGOTT. Var dessutom så briljant att jag saltade den = salted caramel. Tycker den idén förtjänar någon form av hurrarop i kommentarsfältet.

 

Sen blev det second hand-turné! Caroline hade undersökt noga och valt ut fyra ställen till oss, kollat upp adresser och allting. Vi började här i Fyndkällaren.

 

Caroline <3

 

Nästa stopp var Erikshjälpen där jag hittade coffee table books! Körde omröstning på Instagram och 30% gillade inte. Ska blocka dom.

 

I en av affärerna fanns det bara barnkläder, så då fotograferade jag mig själv istället.

 

När vi kände oss klara firade vi våra fynd med bubbel! Jag köpte bara böckerna (och disk-grejer på Granit), men kände mig mycket nöjd ändå. Känns som att jag är in the game nu liksom.

 

Sen tog vi tåget hem och Caroline köpte inredningstidning och godis till oss som underhållning. Hur mysigt? Sen pekade vi på det vi tyckte var fint (och mest det som inte var fint) och åt lakrits tills vi var hemma i Helsingborg igen.

En riktig superonsdag! 🎉

 

118 gillar

Comments (19)

 • Simona

  |

  Hurra.

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha tack 😉

   Reply

 • Tilda

  |

  Hur orkar du att vara så social när du har så mycket jobb? Jag jobbar och pluggar samtidigt, denna termin är den tuffaste hittills så jag gör inget annat än att plugga och jobba. Jag känner mig konstant stressad och trött, hur mycket jag än anstränger mig så ligger jag ändå efter. Jag vågar inte planera in någonting och tackar nej till de flesta evenemang för jag vet att jag antingen inte kommer att orka eller hinna. Hur orkar du?? Upplever att du träffar kompisar väldigt ofta. Vad har du för tips?
  Kram <3
  PS. Hurra!

  Reply

  • Lisa

   |

   Eller hur! Inte för att jag har några vänner direkt men de jag har orkar jag inte träffa. Jag vill bara vila mig när helgen kommer.

   Reply

 • Erika

  |

  Alltså jag bara måste testa crepen med banan och dulche e leche! ser ju magisk ut!! 😍😋

  Reply

 • Bella

  |

  Hahaha åh vad jag skrattade åt att du ska blocka dom som inte gillar dina fina böcker😛jag vet känslan, min man gillar inte alla mina loppisfynd som jag kommer hem med

  Reply

  • Egoina

   |

   😜

   Reply

   • Pauline

    |

    Haha blocka mig iiiint! </3

    Reply

    • Egoina

     |

     Hmmm okejdå 😜😘

     Reply

 • Sofia

  |

  Sååå vacker du är!

  Reply

  • Egoina

   |

   😘

   Reply

 • Sara

  |

  Men ååååh så gott det ser ut!!

  Reply

 • Robert

  |

  Hurra, hurra! Såg jättesmarrigt ut där. 😉

  Reply

 • Sara

  |

  Hjälp! Kommentaren har inget med inlägget att göra (men bra inlägg! Hurra!). Ska besöka Landskrona i helgen och kommer att äta lunch där. Mat+Landskrona; kom direkt att tänka på dig! Vart ska jag gå för en härlig lunch? 😍 KRAM!

  Reply

  • Egoina

   |

   Fellini! 🤗

   Reply

 • ab

  |

  Åh, vill ha ‘galette’ då. 😋

  Reply

 • Alice

  |

  Så kul!😍 Vad var namnen på alla 4 ställena? Vill också besöka dom!! Och tack för en super blogg, den bästa jag vet!!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv