Follow my blog with Bloglovin

6 saker jag drömmer om just nu

Innehåller annonslänkar.

Wooopa! Lite materiell glädje denna tisdag!

 

Leopardjacka från H&M.

?? Ja, ni vet ju att jag längtat efter leomönster på kläder i evigheter och nu är tiden är. Farmor skulle levt nu, SOM hon hade älskat det. Hon skakade alltid på huvudet åt tråkiga kläder (typ svarta, grå eller omönstrade) och sa “at folk ORKER å gå sånn”. Haha. I alla fall. Jag måstemåstemåste ju ha en leokappa. Denna modell från H&M var fin och prisvärd, men kanske lite kortare än jag tänkt. Får leta vidare. Fick förresten en utskällning sist jag skrev om leopardmönster. En arg person skrev att de enda som är fina i leopardmönster är leoparder. Så förlåt i förväg : ((

 

Naked 3 Palette.

?? Med tanke på hur många år jag sneglat på denna palett är det faktiskt ganska orimligt att jag inte köpt den. Det är den ultimata ögonskuggepaletten! Älskar färgerna! Fick prova den hemma hos en kompis en gång och dog. Det får bli årets julklapp till mig själv tror jag.

 

Snö!

?? Längtar så mycket efter julbelysning och snö. Jag tror dessutom att utsikten från min lägenhet kommer att bli magisk och ser mycket fram emot det. Älskar ljusslingor på balkonger också. Igår när jag gick hem från jobbet (och det var mörkt) funderade jag på om det inte vore en idé för en bostadsrättsförening att köpa in ljusslingor till alla sina lägenheter för de boende att pynta med. Huset blir ju 10000% finare.

 

Lampfot från H&M.

?? Tyvärr hann jag inte köpa denna vackra skapelse innan den sålde slut, men om den kommer in igen så kanske. SÅ FIN JU.

 

Metrokakel.

?? Längtar efter att kakla mitt kök, tror det kommer göra ett enormt lyft. “Stänkskivorna” som sitter där nu är okej, men det är inte snyggt gjort. Kan visa er close up en dag. I alla fall. Vill ha metrokakel (såklart) (mvh tjejen som vill ha allt som är trendigt) med en grå fog. Helst mörkare än på bilden, men bilden är från en bildbank, så fick ta det som fanns ; )

 

Y-stol av Hans J Wegner.

?? Och slutligen stolar. Jag har letat efter de perfekta stolarna ett tag nu. Jag har tänkt mig ett stort svart skrivbord med två trästolar till på mitt kontor. Helst ska stolarna vara både snygga och sköna, men måste jag välja väljer jag snygga stolar. Får hellre jobba supersnabbt pga sitter obekvämt. Hehe. Inga klassiska skrivbordsstolar så långt ögat kan nå alltså. En favorit är Y-stolen av Wegner. Det kan ju vara en av de finaste stolarna någonsin. Hade gärna bytt ut mina matbordsstolar också. Problemet är mest prislappen. 6000 för en stol (eller 9000 styck på vissa sidor). Jo tjena. Ett köp som måste funderas igenom väl först i så fall.

Det är sånt som jag drömmer om idag! Jag har haft en superstressig dag på jobbet. Nu hämtar snart mamma upp mig vid tåget och så ska vi äta middag hos henne! ?

 

68 gillar

Kommentarer (22)

 • Ida

  |

  Åh nej, inte mörk fog! Sååå mycket finare och stilrenare med vit. Vi hade mörk innan och är såååå mycket mer nöjda med vit. Ser mer enhetligt ut.

  Svara

  • Linda

   |

   Jag är team mörk fog, väldigt snyggt att bryta av det vita. Men alla tycker olika ?

   Svara

 • Denise

  |

  Hallå stoltips: karmstol ur serien ZigZag av Hans K!

  Svara

 • Robert

  |

  Snygga grejer! Ögonskuggan verkar lockande. Får nog slå till. 😉

  Svara

 • Elin

  |

  Varför bli upprörd över leopardmönstrat? Enda orsaken jag kan komma på är om mönstret verkligen har suttit på en leopard, men tvivlar starkt på att t.ex. HM säljer äkta päls… Och om man tycker leopardmönstrat är dålig stil, men det är knappast orsak nog att försöka ge folk dåligt samvete.

  Svara

  • Ella

   |

   Fattar inte heller. Känns som att vissa bara vill hitta något att klaga på hela tiden. Om man har bilder på katter på sin tröja, är det kränkande mot katter då, liksom?

   Svara

 • .

  |

  Vad är det för fel på dina matstolar? Jag har likadana ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Inget fel, är jättenöjd och ska inte köpa nya. Menar bara att jag gillar de stolarna så mycket att jag gärna haft de till ett matbord. Kanske någon gång i framtiden ?

   Svara

 • Julia Knuts

  |

  Har du sett jotex nattavaara-stol? I samma stuk som dom du vill ha men mycket billigare ☺ kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, jag har den sparad som länk. Just nu lutar det åt den ?

   Svara

   • Jennifer

    |

    TIPS!! 50% på jotex stol nu 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     Bara på den vita väl? 🙁

     Svara

     • Jennifer

      |

      Ja jag såg det nu….?

 • Linnea B

  |

  Jag ska om allting går som det ska (och vi innerligt önskar) bli mamma i januari. Vi har inte tagit reda på kön på bebisen för det är så spännande att inte veta. Dock så har vi köpt en sååååå cool leopardoverall (alltså en sån tjock man har ute på vintern) som jag är helt kär i. Längtar till att förhoppningsvis få klä på vår lilla bebis den! ?

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh så underbart ❤️❤️❤️

   Svara

 • Desiree

  |

  Alltså alla dessa leopardmönster. I våras när vi gick på rätt många festivaler, kom vi på en lek.
  Varje gång vi såg någon bära något med leopardmönster så skulle vi dricka. Fanns inget stopp haha

  Svara

  • Ulrika

   |

   Jag var också på festival i somras, i Danmark. Där var det gula regnjackor (galonjackor) och bøllehat, har ingen aning om vad bøllehat heter på svenska, men GUD så många som hade de fula mössorna/hattarna. Det är typ en fiskarmössa? Googla bøllehat please!

   Svara

 • Nelly

  |

  Woopa? Som Chandler Bing säger? ?

  “What’s ‘woopa’?”
  “You know, like a whip – ‘woopa’!”

  Svara

 • S

  |

  Finns det någon ungefärlig tidsram för det där med att ens podd/musik man lyssnar på pausas när man klickar in här kan fixas???

  Svara

 • Malin

  |

  En fråga om er lägenhet: hur delaktig är F i inredningen av den? För han bor väl där? Ser ni den som er gemensamma eller som din?

  Svara

 • Tessa

  |

  Hallå, lampan finns ju i lager!! Skynda!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv